Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vízöntő fórum

Vízöntő (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
100. cilus (válaszként erre: 98. - Gyöngyszemü)
2008. dec. 10. 07:25
Nálunk fordítva van én vagyok a halak és a fiam a vízöntő.):))
2008. dec. 10. 06:56

Sziasztok!

Soha nem hittem igazán az asztrológiában Olvasgattam ezt a topicot és egyre inkább leesett az állam a meglepetéstől.Utána néztem máshol is a Vízöntő jegy leírásának,a Vízöntő ember személyiség jegyeinek.

Már nem vagyok annyira szkeptikus...jelentem, én is Vízöntő vagyok:)

98. gyöngyszemü (válaszként erre: 95. - Varbóc)
2008. dec. 9. 20:37
A fiam halak és mivel én vagyok az anyukája, így van hozzám köze. :-))))
97. gyöngyszemü (válaszként erre: 93. - Viktorin)
2008. dec. 9. 20:35
Én is vízöntő vagyok, a lázadás rám is jellemző, dea párkapcsolatban nem értek egyet, sose volt vele gondom, egy perc szingliségre sem volt időm :-((
96. cilus
2008. dec. 9. 20:26
valakinek vízöntő gyerek?!?
2008. nov. 17. 04:37
Ha valaki Halak akkor köze lehet a Vízöntőhöz?
2008. okt. 20. 19:35
A párom Vízöntő! Én Bak vagyok. :-D
2008. okt. 20. 18:49
Sziasztok Vízöntők! Amennyire már magamat megismertem és a környezetemben élő vízöntőket, szerintem nem vagyunk könnyű esetek. A vízöntőkre a lázadás a jellemző, de ez nem is baj, mert meglátjuk a problémát és talán segítünk a megoldásában is. szeretek beszélni, egy probléma van, a párkapcsolat...a vízöntők nagyon nehezen alakítanak ki párkapcsolatot, jól megválasztják a partnerüket:)persze szerintem ez nem is annyira nagy baj....csak már unom a szingliséget:)
2008. okt. 16. 22:21
Ismerős. :) Ma egy nagyon kretén illető megbántott valamivel, teljesen magamba zuhantam. Nem is a beszólása a lényeg, mert az nem érdekelt, csak túl sokat képzel magáról az illető... Na szóval, mivel csendben voltam(!!!) egész nap körülöttem voltak a többiek, hogy mi a bajom. Tényleg ennyire sokat beszél(ünk)?? Ilyen feltűnő, ha van valami? :-O
2008. okt. 16. 13:11
Meg annyit, hogy van, mikor meg befordulok teljesen es akkor jaj annak aki hozzam szol!:-))
2008. okt. 16. 13:11

Sziasztok!

Hát beszelni en is tudok aztan rendesen, de tarsasagban, ha idegen, akkor kell idö, hogy "oldodjak", nade aztan....

2008. okt. 16. 12:15
Szép napot vízöntők!
88. f4ca57e54f (válaszként erre: 85. - 4937ce407d)
2008. okt. 13. 21:29
:D:D:D:D:D
87. Mu07
2008. okt. 13. 19:25

Kedves tejben-vajban, Chrissy26, petka!

Köszönöm szépen a tanácsokat.

86. petka (válaszként erre: 85. - 4937ce407d)
2008. okt. 13. 18:44
Én örülök hogy kevesen vagyunk, szeretem kivételesnek érezni magam. :))
2008. okt. 13. 18:41

Tudtátok,hogy Vízöntő emberből van a legkevesebb?

Ami nagy kár,mert szerintem igen érdekes és értékes jegy.

Úgy gondolom,a sok "duma" tipikus nálunk.

Egyszer a gyermekem megszámolta , a Mamája 1 órán belül 21szer váltott témát,de folyamatosan,összekapcsolódva az előzőhöz.

Jah,mondanom sem kell,a Mama is vízöntő:))

2008. okt. 13. 18:36

Kíváncsi volnék, hogy ez is a vízöntőkre jellemző, vagy emberre?...mert nálam "sajnos" az a helyzet, hogy folyamatosan tudok dumálni.:) Több barátomtól kaptam már a kérdést, hogy mi bajom van, mert éppen csendben voltam.:D

Amit más vízöntőknél tapasztaltam, hogy közlékenyek, nyitottak, optimisták, és nagy fantáziával rendelkeznek. Egyik barátom csak egy nappal idősebb nálam - tehát vízöntő -, és bizony neki is van fantáziája. Néha kicsit perverz...O.o :D

2008. okt. 13. 18:17

Hát...Vele nem tudtam,mert teljesen leblokkolt a tudatlanságával.

De egyébként igen,szeretek beszélgetni,beszélni és meghallgatni másokat.

2008. okt. 13. 18:14
Te is "sokat" beszélsz általában?:)
2008. okt. 13. 17:35

...volt egy pasim...:)

nagyon tetszett külsőleg,de annyira buta volt,két értelmes mondatot nem tudott összerakni.Skorpió szegénykém és még rendőr is:)))

Nekem lételemem a beszélgetés

Úgyhogy ennyi:(

80. petka (válaszként erre: 74. - Mu07)
2008. okt. 13. 17:11

Szia kedves Mu!

A meghódításról annyit hogy engem pl egy pasi az eszével tud levenni legjobban a lábamról. Meg humorral. Egy vízöntő nőt az intellektussal lehet meghódítani. Persze nem árt ha jól is nézel ki. Semmiképpen ne legyél átlagos, unalmas.

A szakítást személy szerint elég rosszul szoktam megélni, ha mondjuk szerettem a másikat, akkor miért csinálja ezt velem? Sokáig tartott mire kihevertem. De ez csak én vagyok, a többiek nem biztos hogy ilyenek.

Szerencsés hódítást kívánok!

2008. okt. 13. 16:53
Sziasztok. Szintén vízöntő,az összes tulajdonságával. DE....nem lennék más.Így érzem jól magam.Szabadon,bohókásan,különcül,okosan,kommunikatívan
2008. okt. 13. 16:10
Ha egy vízöntő megszeret valamit vagy valakit, akkor ahhoz viszont nagyon tud ragaszkodni!:D Ha valami felkelti az érdeklődésemet, tárgy vagy élőlény... hát akkor addig próbálkozom amíg nem lesz az enyém, vaaagy nem esek túlságosan pofára. :D
2008. okt. 13. 15:51

Sziasztok,

En vizöntö vagyok izig-verig. Habar a kapcsolataimra vagy az volt jellemzö, hogy atvertek, vagy en leptem ki a kapcsolatbol. De altalanossagban elmondhatom, hogy ami miatt kileptem a kapcsolatokbol az azert volt, mert tulsagosan meg "akartak" folytani a szeretttel, es mint tudjuk a vizöntö szereti a szabadsagot es nem szereti ha korlatok köze akarjak szoritani,es ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Szerintem ne nyomulj ezerrel, vard meg meg a nö tesz apro jelzeseket feled, hogy erdekled, utanna pedig probald meg gy meghoditani, hogy minden nap erezze, ö igazi nö!

remelm tudtam valamennyire segiteni, ezek csak a sajat tapasztalataim.

Ja, es meg valami! Ha meghoditottad, egy percre sem feledkezz meg arrol, hgy minden nap valami ujat nyujts, enm kell nagy dolgokra gondolni, eleg egy aprocska üzenet a hütön, egy kedves sms! Mert ha nincs meg az erdeklödes a vizöntö ugy fogja erezni mar nem is olyan fontos...:-))

2008. okt. 13. 15:47

Találtam egy ilyet:

Beszélni, beszélni, beszélni

Az Ikrek, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő esetében a leghasznosabb módszer, ha kibeszélheti magából mindazt, ami a lelkét nyomja.

Előnye: a kibeszélés valóban nagy megkönnyebbülést ad, mert közben jó néhány tévedésre, baklövésre is fény derül, arra is, amit a csalódott panaszkodó követett el, és arra is, amit a partnere. Mindez könnyebbé teszi annak megértését, hogy nem voltak egymáshoz valók.

Hátránya: aki nem olyan kommunikatív, mint a levegős jegyűek, annak a múlt említése, a részletek feltárása újra és újra feltépi a sebeket, stabilizálja a fájdalmat. A kritikátlan, túlságosan együtt érző, bólogató beszélgetőpartnerek csak annak adnak igazat, akivel beszélnek, a másikat elmondják mindennek. Végül is a csalódott ember bánata még tetéződik azzal a kínzó tudattal is, hogy egy rettenetes pszichopatára pazarolta érzelmeit.

2008. okt. 13. 15:43

Szia! Hát szakításról sokat nem tudok írni, mert általában a kapcsolataimban vagy részemről elmúlt a szerelem, vagy pedig rájöttem, hogy nem szeretem eléggé /szerelemmel/. Ezért kiléptem a kapcsolatból. Eddig mondjuk mindig én. :-/

De majd valaki más mond biztatóbbat.:-)

Ne szállj rá teljesen. Ha túlságosan kimutatod neki, hogy szereted, elriasztod. Szerintem ez nagyon igaz. Csak nyugodtan!:D Amúgy meg jó tanács, előbb tudd meg, hogy külsőre tetszel-e neki. Ha igen, utána jön a vízöntős része a dolognak. :)

74. Mu07
2008. okt. 12. 23:08

Sziasztok!

Én nem vízöntő vagyok, de lenne 2 kérdésem.(Hölgyektől) :)

Hogyan lehet meghódítani egy vízöntőt? és hogy a szakítást hogyan élik meg?

Lehet, hogy fura kérdések, de valami közös csak van Bennetek vízöntőkbe. :)

Légyszíííí valaki válaszoljon!!!!

2008. okt. 8. 22:41

Ízig-vérig vízöntő vagyok! ;) Mi vagyunk a legjobbak, "olyan kis lököttek" - hogy idézzem egyik kedves tanáromat. :P

Kicsit érdekes személyiség ő is(mérleg), és ilyet szólt mikor megtudta, hogy vízöntő vagyok, hogy: "Én nem állok veled többet szóba, mert a vízöntők közel állnak a szívemhez." :D Ez olyan aranyos volt.:D

Egyébként azt vettem észre, hogy egy vízöntőt nem lehet figyelmen kívül hagyni.

2008. okt. 7. 19:03
Kiírtam egy új fórumot a vizöntők számára, hogy minél több információt megtudjak! Ha esetleg van kedvetek, nézzetek be oda is!
71. Franc22 (válaszként erre: 70. - Chrissy26)
2008. okt. 7. 18:34
látszik, hogy én is vizöntő vagyok. Ezek a vonások bennem is megvannak:)
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook