Vízöntő (beszélgetés)
Sziasztok!
Soha nem hittem igazán az asztrológiában Olvasgattam ezt a topicot és egyre inkább leesett az állam a meglepetéstől.Utána néztem máshol is a Vízöntő jegy leírásának,a Vízöntő ember személyiség jegyeinek.
Már nem vagyok annyira szkeptikus...jelentem, én is Vízöntő vagyok:)
Sziasztok!
Hát beszelni en is tudok aztan rendesen, de tarsasagban, ha idegen, akkor kell idö, hogy "oldodjak", nade aztan....
Kedves tejben-vajban, Chrissy26, petka!
Köszönöm szépen a tanácsokat.
Tudtátok,hogy Vízöntő emberből van a legkevesebb?
Ami nagy kár,mert szerintem igen érdekes és értékes jegy.
Úgy gondolom,a sok "duma" tipikus nálunk.
Egyszer a gyermekem megszámolta , a Mamája 1 órán belül 21szer váltott témát,de folyamatosan,összekapcsolódva az előzőhöz.
Jah,mondanom sem kell,a Mama is vízöntő:))
Kíváncsi volnék, hogy ez is a vízöntőkre jellemző, vagy emberre?...mert nálam "sajnos" az a helyzet, hogy folyamatosan tudok dumálni.:) Több barátomtól kaptam már a kérdést, hogy mi bajom van, mert éppen csendben voltam.:D
Amit más vízöntőknél tapasztaltam, hogy közlékenyek, nyitottak, optimisták, és nagy fantáziával rendelkeznek. Egyik barátom csak egy nappal idősebb nálam - tehát vízöntő -, és bizony neki is van fantáziája. Néha kicsit perverz...O.o :D
Hát...Vele nem tudtam,mert teljesen leblokkolt a tudatlanságával.
De egyébként igen,szeretek beszélgetni,beszélni és meghallgatni másokat.
...volt egy pasim...:)
nagyon tetszett külsőleg,de annyira buta volt,két értelmes mondatot nem tudott összerakni.Skorpió szegénykém és még rendőr is:)))
Nekem lételemem a beszélgetés
Úgyhogy ennyi:(
Szia kedves Mu!
A meghódításról annyit hogy engem pl egy pasi az eszével tud levenni legjobban a lábamról. Meg humorral. Egy vízöntő nőt az intellektussal lehet meghódítani. Persze nem árt ha jól is nézel ki. Semmiképpen ne legyél átlagos, unalmas.
A szakítást személy szerint elég rosszul szoktam megélni, ha mondjuk szerettem a másikat, akkor miért csinálja ezt velem? Sokáig tartott mire kihevertem. De ez csak én vagyok, a többiek nem biztos hogy ilyenek.
Szerencsés hódítást kívánok!
Sziasztok,
En vizöntö vagyok izig-verig. Habar a kapcsolataimra vagy az volt jellemzö, hogy atvertek, vagy en leptem ki a kapcsolatbol. De altalanossagban elmondhatom, hogy ami miatt kileptem a kapcsolatokbol az azert volt, mert tulsagosan meg "akartak" folytani a szeretttel, es mint tudjuk a vizöntö szereti a szabadsagot es nem szereti ha korlatok köze akarjak szoritani,es ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Szerintem ne nyomulj ezerrel, vard meg meg a nö tesz apro jelzeseket feled, hogy erdekled, utanna pedig probald meg gy meghoditani, hogy minden nap erezze, ö igazi nö!
remelm tudtam valamennyire segiteni, ezek csak a sajat tapasztalataim.
Ja, es meg valami! Ha meghoditottad, egy percre sem feledkezz meg arrol, hgy minden nap valami ujat nyujts, enm kell nagy dolgokra gondolni, eleg egy aprocska üzenet a hütön, egy kedves sms! Mert ha nincs meg az erdeklödes a vizöntö ugy fogja erezni mar nem is olyan fontos...:-))
Találtam egy ilyet:
Beszélni, beszélni, beszélni
Az Ikrek, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő esetében a leghasznosabb módszer, ha kibeszélheti magából mindazt, ami a lelkét nyomja.
Előnye: a kibeszélés valóban nagy megkönnyebbülést ad, mert közben jó néhány tévedésre, baklövésre is fény derül, arra is, amit a csalódott panaszkodó követett el, és arra is, amit a partnere. Mindez könnyebbé teszi annak megértését, hogy nem voltak egymáshoz valók.
Hátránya: aki nem olyan kommunikatív, mint a levegős jegyűek, annak a múlt említése, a részletek feltárása újra és újra feltépi a sebeket, stabilizálja a fájdalmat. A kritikátlan, túlságosan együtt érző, bólogató beszélgetőpartnerek csak annak adnak igazat, akivel beszélnek, a másikat elmondják mindennek. Végül is a csalódott ember bánata még tetéződik azzal a kínzó tudattal is, hogy egy rettenetes pszichopatára pazarolta érzelmeit.
Szia! Hát szakításról sokat nem tudok írni, mert általában a kapcsolataimban vagy részemről elmúlt a szerelem, vagy pedig rájöttem, hogy nem szeretem eléggé /szerelemmel/. Ezért kiléptem a kapcsolatból. Eddig mondjuk mindig én. :-/
De majd valaki más mond biztatóbbat.:-)
Ne szállj rá teljesen. Ha túlságosan kimutatod neki, hogy szereted, elriasztod. Szerintem ez nagyon igaz. Csak nyugodtan!:D Amúgy meg jó tanács, előbb tudd meg, hogy külsőre tetszel-e neki. Ha igen, utána jön a vízöntős része a dolognak. :)
Sziasztok!
Én nem vízöntő vagyok, de lenne 2 kérdésem.(Hölgyektől) :)
Hogyan lehet meghódítani egy vízöntőt? és hogy a szakítást hogyan élik meg?
Lehet, hogy fura kérdések, de valami közös csak van Bennetek vízöntőkbe. :)
Légyszíííí valaki válaszoljon!!!!
Ízig-vérig vízöntő vagyok! ;) Mi vagyunk a legjobbak, "olyan kis lököttek" - hogy idézzem egyik kedves tanáromat. :P
Kicsit érdekes személyiség ő is(mérleg), és ilyet szólt mikor megtudta, hogy vízöntő vagyok, hogy: "Én nem állok veled többet szóba, mert a vízöntők közel állnak a szívemhez." :D Ez olyan aranyos volt.:D
Egyébként azt vettem észre, hogy egy vízöntőt nem lehet figyelmen kívül hagyni.