Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vízöntő férfi, nehéz eset....? fórum

Vízöntő férfi, nehéz eset....? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
90. Krisz42 (válaszként erre: 89. - 891542758c)
2013. jún. 19. 14:15
Én a fiamon veszem észre,bár egyrészt kamasz,másrészt azért szót értek vele,de a család csak levegőjegyűekből áll.A lányom mèrleg és látvânyosak a sértődései,a kicsi fiam iker,be nem áll a szája,idegenekkel is öszebarátkozik és beszél nekik is,főleg felnőtteknek,na és mindenbe belekap.A párom is mérleg,nekem vele könnyebb,a vízöntőhöz túl nyitott vok.Viszont mindenkinek fejlett a humorérzéke.
89. 891542758c (válaszként erre: 86. - Krisz42)
2013. jún. 19. 11:23
Rám igaz a zárkózottság
2013. jún. 18. 22:47
Lányok! Meg kell várni még leteszi a vedret, utána próbálkozzatok!
87. grizus
2013. jún. 18. 22:46
Állítólag hozzám passzolnak.
86. Krisz42 (válaszként erre: 85. - Csillakatalin)
2013. jún. 18. 09:45
Azért tényleg nehéz eset.Nyitottnak mutatja magát,aztán mégis zárkózott valamilyen szinten.
85. csillakatalin (válaszként erre: 83. - Krisz42)
2013. jún. 18. 09:15
Nehez esett, de ha mi ikrek nem ikrek lennenk :-)
84. Krisz42 (válaszként erre: 79. - 891542758c)
2013. máj. 12. 10:19
Ez egyébként érdekes,mert talâlkoztam olyan vízöntővel is,aki nagyon nyitott volt-bár én kijövök velük,levegőjegyű lévén,-az pedig igaz volt,amit a ffiakròl írtak,h nem a nő egész lénye fogja meg,hanem hajlamos egy testrésze iránt különösen vonzòdni.Viszont kreatívak tudnak lenni.
83. Krisz42 (válaszként erre: 82. - 891542758c)
2013. máj. 12. 10:14
Igen,nekem a férjem mérleg,de maximalista,így kicsit rendmániás is.Én meg iker és szétszòrt vagyok:))
82. 891542758c (válaszként erre: 81. - Cbe6ba1fa9)
2013. máj. 11. 23:18
ja de itt számít az aszcendens és a holdjegy is :)
81. cbe6ba1fa9 (válaszként erre: 80. - 891542758c)
2013. máj. 11. 23:08
Nővérem és egyik barátnőm is szűz csillagjegyű. Egyikőjük sem rendmániás, de még én sem, és a bátyám sem (Vízöntő, Oroszlán).
80. 891542758c (válaszként erre: 1. - Csillakatalin)
2013. máj. 11. 23:03
akinek rendmániája van az a szűz jegyű
79. 891542758c (válaszként erre: 67. - Run-ka)
2013. máj. 11. 17:15
én igen, eléggé befelé forduló vagyok és zárkózott.
2012. okt. 2. 14:42

Még a fórum indulásakor beraktam kedvencek közé, de még csak most volt időm bele olvasgatni. Hát mit is mondjak.... Magamra ismerek szinte minden hozzászólásban. :)

Régen nem hittem a horoszkóposdiban, de egyre inkább úgy érzem, van alapja, főleg az itt olvasottak után.

Jaa, és én is vízöntő vagyok. :)

Már tudom, h mit fogok a párom orra alá dugni olvasás gyanánt, amikor azt hiszi, ilyen ember, mint én nincs mégegy. :D

2012. okt. 2. 14:06
az exem is vízöntő, a szabadságigény az lehet akár egy otthonülős típusnál is, nem kell eljárnia feltétlenül, otthon is külön tud vonulni, gépezni, filmezni, egyedül csinálni ezeket akkor is, ha ott a párja, és a távolságtartás, amit én is tapasztaltam, mintha sosem engedne igazán közel magához, és igen, nem egy bújós, ölelgetős típus, nem az a beszélgetős típus, de ugye nem lehet általánosítani, inkább kicsit magának való, és veszekedni sem lehet vele, ez is igaz, nem kommunikál ilyen esetben, és ez igencsak rossz, mert így nem is lehet változtatni a dolgokon, néma embernek anyja, van az a bizonyos mondás, nem minden probléma oldódik meg magától,
2012. okt. 1. 19:07
Úgy tűnik elmúlt a fellángolás a téma iránt vagy túlzottan kiadtuk magunkat és most próbáljuk elfelejteni ezt?
75. Noorah (válaszként erre: 74. - Run-ka)
2012. szept. 27. 20:08

Próbálkoztam már vele, de mindig félbemaradt, mert közbejöttek dolgok. Viszont a kerékpár hatalmas barát, főleg terepen.

Nekem az olyan sportok nem valók, mint kosárlabda, kézi ésatöbbi (lehet azért is, mert egyszer gyomorszájon talált egy labda), legtöbb esetben jobb egyedül izzadni.

74. run-ka
2012. szept. 27. 19:04

Ja igen :) Szeretek párban is futni, de egyedül is. A futás meg amúgy is szerintem magános sport, tök jól el van az ember a gondolataival.

Te is futsz ?

73. Noorah (válaszként erre: 72. - Run-ka)
2012. szept. 27. 13:15
De látom a sportokkal is úgy vagy, mint én. Legalábbis számomra (is) a magányos sportok vonzóbbak (pl futás, kerékpár), nem pedig a csapatjátékok.
72. run-ka (válaszként erre: 70. - Noorah)
2012. szept. 26. 21:09

én meg is bolondulnék, ha nem volna egy saját kuckóm, ahol magam lehetek. Lehet hogy csak 1 óra, vagy csak 10 perc, de kellll.

én tök jól el vagyok egyedül :) szeretem.

71. run-ka (válaszként erre: 68. - Kotkoda28)
2012. szept. 26. 21:08

mondjuk én a tesztekben nem hiszek,inkább magamban.

szoktam elemezni magam, milyen vagyok :)

rajongok a habart sóska színért, szeretem a pénztárcákat :)

70. Noorah (válaszként erre: 69. - Noorah)
2012. szept. 26. 20:24

Érekes ez. Társasági emberek vagyunk, alapjában véve mégis magunknak valóak. :)

Értékes dolog az egyedüllét. Nagyon sok embert ismerek, akik nem képesek rá, mindig kell lenni körülöttük másoknak és unatkoznak egyedül, pedig fantasztikus dolog elmerülni önmagunkban, annyira fontos, mint a folyadék vagy a rendszeres étel. Ha az ember lánya nem képes önmagával "kapcsolatot kialakítani", nagyon szegény teremtmény...

69. Noorah (válaszként erre: 67. - Run-ka)
2012. szept. 26. 20:18

Az a legjobb dolog a világon, mikor kicsit egyedül lehetek, pl. egy napot családtagok nélkül.

Olykor még a párom távozásának is örülök, mert néha sok belőle is. Kell a privát szféra, ahová minden nap elvonulhatok kicsit feltöltődni.

Bulizós én sem vagyok már, mikor az voltam, akkor is inkább a beülős helyeken való bezsélgetős-iszogatós-elmálkedős estéket szerettem és a koncerteket preferálom még (alternatív vagy komolyzene), ahol minden körülöttem lévő rajongó ember családtag számban megy. Ilyenkor valami határtalanul jó érzés tölt el és szeretek mindenkit (pedig alapesetben elég bizalmatlan ember vagyok).

A természetben való cavargás egy külön, szent dolog, pláne így, vidéki gyökerekkel. :)

68. Kotkoda28 (válaszként erre: 67. - Run-ka)
2012. szept. 26. 19:52

Háát én a napokban kitöltöttem egy tesztett és ezt adta ki:

"EZ VAGYOK ÉN:::

Erősen introvertált típus vagy, éppen ezért saját gondolataid, benyomásaid, érzelmeid bármilyen más külső eseménynél többet jelentenek. A feltöltődéshez neked nem egy bulira van szükséged, sokkal inkább arra, hogy egyedül lehess önmagaddal."

Én ha tehetem víz környékére megyek vagy fás részre és utálok olyankor megszólalni is, imádok egyedül lenni a gondolataimmal, persze ez nagyon ritka hogy igy lehetek egy magam.

67. run-ka
2012. szept. 26. 19:20

Ti szeretitek az elvonultságot ?

Szükségetek van néha egyedüllétre?

66. b8103f009a (válaszként erre: 60. - Run-ka)
2012. szept. 26. 15:27
Én is febr 15 :D
65. Noorah
2012. szept. 26. 14:50
mégegyszer bocsánat a billentyűzetem miatt :(
64. Noorah
2012. szept. 26. 14:50
folyó = folyosó
63. Noorah (válaszként erre: 60. - Run-ka)
2012. szept. 26. 14:49

AAkkor majnem egy napon is születtünk!!! Én február 14, ezért is hívom magam vízöntő szerelemgyereknek! :D

Az írásról még annyit, hogy az előző barátommal egy kollégiumban laktunk, csak ő a folyó másik végén. Mindekketen kommunikáción voltunk, mindkettőnknek csípős, szatírikus stílusunk volt és imádtunk msn-ezni. Hiába voltunk egy pár, néha sokkal jobb volt így beszélgetni egymással, mert szóbamn máshogy jön le! :)) Amúgy ha szellemes akarok lenni, egy nagy bezsélgetés közepén cska elvétve szólalok meg, de akkor nagyon. Félszavakban, de azok csapnak. Ezt sokan szeretik bennem és mindig megkapom, milyen élmény velem levelezni (már ha megértik, amit mondani akarok, mert hajlamos vagyok a túlbonyolításokra és a barokkos körmondatokra) :)

2012. szept. 26. 13:58
Ja igen,ő szóban nagyon jó,már ha hajlandó megszólalni.Felvételin angolul is poénkodott,ami nagyon bejött a tanároknak,de írni...na az nem az ő világa.És igen,a humor,de ez ránk is igaz,a mérleg és az iker is szereti,úgyhogy néha nagyon megy otthon a nevetgélés.
61. Krisz42 (válaszként erre: 6. - Run-ka)
2012. szept. 26. 13:50
A zárkozottság tényleg igaz- fiam-de ha van miről,akkor magától mesél.A vezető szerepet nem keresi tudatosan,de ha mennek utána nem bánja.Nagyon tetszik,h csak addig hajlandó a csordaszellemre,amíg az megegyezik az elképzeléseivel.Ha nem,na akkor lesz vezető.Én azonban találkoztam olyan vízöntővel is,akinek fontos volt a szex,de csak futó kapcsolatokat akart,vagy csalta a baràtnőjét.Mivel iker létemre én is nagyon kreatív vok,néha természetes,ha ilyennel találkozom,de ebben a vízöntők élenjárnak.Igazi művészlelkek is egyben.A fiam fotóz és nagyon eltalálja a hangulatokat,mivel még csak 16 éves,a kreativitását a legon éli ki,vagyis figurákat kreál úgy,h hozzárak vagy levág részeket,akár más anyagból is.A másik az írásait mutatta meg,de volt,akinek csak a szexre kellettem.De a testrész iránti vonzódás mindig ott volt.Egy jótanács:a halak férfiakat messze kerüld el.Én ismerek párat és miattuk kezdtem hinni a horoszkópban,mert az egyik a bátyám,másik volt férjem,harmadik barátom volt.Annyira hasonló volt a viselkedèsük,h elgondolkoztam.Mi volt a közös?A csillagjegyük.Szerintem a legtöbb szenvedélybeteg halak.A levegőjegyűekhez nem illenek.A fiam is vigyáz a saját dolgaira és már kicsi korában olyan dolgokra volt képes.Mivel első gyerekem volt,azt hittem ez természetes,de utána derült ki,h nem.Ha még eszembe jut vmi leírom.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook