Vivien királykisasszony világra jövetele! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vivien királykisasszony világra jövetele!
Én nem mentem volna onnan.
:)
Én arra gondoltam, hogy egy 54 éves nő még igazán energikus lehet, nem kell feltétlen nagyinak nézni a diplomaosztón.
Amúgy ja kinézet alapján van akinek teljesen mindegy mikor szül.
Rendben, ez a te dontesed.
Az enyem, meg az enyem.....
Nem, persze, hogy nem öreg? Mihez? Legyen túlérett? :-)))
Amúgy nálunk is vannak olyan anyukák! De nem érettségin, hanem az ovis szülőin, de számukra ugyan mindegy, mikor szülnek, nem? :-)
Ha valaki 30 évesen szül, akkor 54 éves lesz optimális esetben a gyereke diplomaosztójára-nálam speciel az nem az öreg kategória.
Bár sokan 30-as korukra is úgy le vannak robbanva X számú gyerekkel, hogy valóban nem lehet tudni bottal mennek-e az érettségire, vagy nem.
Amúgy .....
Hé barátnőm! Gratula a cikkhez!
Biológiailag 23-26? Ezt ki mondta? Bár 22 évesen szültem az elsőt és 25 évesen a másodikat. Nem ítélem se fiatalnak, se öregnek magam. Mondjuk szerintem tök jó lesz, ha a gyerekünk diplomaosztóját is megérjük és mi fiatal anyukák még az unokákkal is tudunk futkározni, nem csak a játszótéri padon ülve nézzük őket!
Van két unokanővérem, 40 feletti az egyik, a másik nagyon közel hozzá és bár az idősebbnek egy éves a gyermeke, a fiatalabb most szült, türelmetlenebbek, mint én vagyok a gyerekekkel, görcsösen túlféltők és irigykednek amiért van aki a fiam nővérének gondol. Többen hitték, hogy anyukám az édesanyja, nem a nagyija. Ehhez hozzátartozik az a galádság is, hogy anya engem 18 évesen szült. És nem azért ment hozzá apához, esküvő után 361 nappal születtem. Nem bántak meg állítólag!
28-32
De ez csak az en velemenyem.
Biologiailag a 23-26 eves kor az idealis.
Nem vagyok irigy, sot meg csak rosszindulatu sem, csak leirtam, ami elsore eszembe jutott.
Engedtessek meg, hogy egy nyilvanos forumban mindenki leirhassa a velemenyet....!
Gratulálok a cikkhez, jó volt (most is) olvasni! :,-) Nagyon jól leírtad! :-)
Én 18 évesen szültem és ha most újra kezdeném sem csinálnám másképp! Valszeg az irigység beszél az agisból és ami sokkoló, az az ő beszólásai!!!
Én is 19 évesen szültem!Nem bántam meg 22 éves a lányom,fiam 21.
35 évesen szültem a kislányom aki most lesz nyáron 6 éves:)
Én 15 évesen szültem, na ez mennyire sokkol?
A témához szólva... gratulálok, tényleg nagyon szép gyerekek.
Gratulálok a cikkhez!
Már én is a főcímből rájöttem,hogy ez csak a Te Vivikéd lehet:)
Nagyon szép családod van!♥
Gratulálok a cikkhez! Már a főcímből rájöttem, hogy ő csak a Te Vivid lehet! :)
Gyönyörű gyerekeid vannak! :***
Neeeem!Ő volt az első...
De ez szerintem ki is derül a cikkből...Meg ha az adat lapomat megnézed a kislány a nagyobb.
Ugrás a teljes írásra: Vivien királykisasszony világra jövetele!