Virtuális szerelem?!! (beszélgetés)
Páromat én is 11 éve a neten ismertem meg, tudom, hogy létezik az olyan is, csak ami 10 éve volt, az ma már meg sem közelíti....
Ezért tudom miről beszélek.
Sosem éreztem azokat a dolgokat az ismerkedés, beszélgtés fázisában, mint te. Racionálisan láttam akkor is, mint most is.
Simple-nek igaza van, mert ma már a neten minden pasi csak arra megy. Persze lehet úgy is, hogy elhisszük a meséket.
Csak ne csodálkozz, ha egyáltalán megérkezik,megtörténik és utána tiltva leszel.
Neked egy strigula a kudarc listára, neki pedig az "ez is megvolt" listára.
Ohhh igen,Magyarországon nincs munkalehetőség😪
Ezt elfelejtettem.
Akik akar dolgozik,erről ez a véleményem.
Kicsit negativ vagy .
Csajok sosem érdekeltek, így a bombanő is lehet életképtelen.
Néha az egyszerűbb, átlagos sokkal több, mint a bomba...:-)
Én is az vagyok,és voltam de létezik.
Személyesen ismerek olyat akik szintén social median keresztül találtak egymásra,két éve boldogok és jön a baba.
Szívesen.
Ha pedig mégis igaz és nem csak a szex működik, akkor lesz egy munkanélküli pasid s a rég elfeledett gondok újra előtérbe helyeződnek...
Nyugi nem fog...
Egyébként is nézőpont kérdése,lehet neked hányinger mig másnak bombanő.
Értékeld a mosolygós smilet amit a végére tettem...🤩
Értem amit írsz és köszönöm.
A személyes találkozón úgyis kiderül minden,vagy folytatjuk vagy akkora unszimpátia alakul ki hogy soha többet.
Nem néz szerintem senki sem idiótának, hiszen a te gondolatod, a te érzéseid! Ezáltal a te dolgod!
Kérdeztél, válaszolunk.
Én el nem tudnám képzelni, hogy személyesen a szemébe ne nézzek, hogy személyesen ne találkozva 1 órát aludva a 24-ből szerelmes legyek egy olyan pasiba, akit nem is ismerek.
Nem vagyunk egyformák!
Vagy nem.
Németországba majdhogynem lehetetlen, hacsak nem fizet érte a pasi.
Ezt mondtam én is, legalább szexelsz egyet, vagy nem, de az biztos:-)
Rástresszelsz, mert vad idegenektől kérsz válaszokat, hiszen aggasztanak az általad feltett kérdések és maga a helyzet.
Azt azért tegyük hozzá,hogy még ha a világ legjobb puncija lennék akkor se valószinü hogy csak a punci miatt iderepülne.
Puncit ott is kap/hat.
Engem annyira nem aggaszt, csak nem szerettem volna, ha oltogatásnak érzi a fórumnyitó.
Anno nekem is ígértek nagyon sok mindent pasik (a csillagos égről egy csillagot is, csak megkaphassák, amit...)
Tapasztaltabban tudjuk már, hogy ezek üres fecsegések, csak hogy puncit kaphassanak, stb...
Lehet egyébként is jönne az illető Magyarországra, na de mennyivel imponálóbb azt olvasni, hogy "csak érted megyek Mo.-ra....
Miért?
Másképp nem tudunk találkozni.
Magyar.
Külföldön dolgozó magyar.
Virtuálisan bele lehet valakibe szeretni?= NEM!
A napom 24 órájából kb 23 róla szól,létezik ilyen?= NEM!
Vagy valami komoly gond van velem?= NEM!
Úgy tűnik, hogy inkább menekülsz, kapaszkodót remélsz egy olyantól, akit nem ismersz.
A rentgeteg csalódás után most úgy látod, gondolod, hogy van remény, csak nehogy egy újabb strigula legyen a sok-sok csalódás oldalán.
Neki és magadnak pedig szerzel legalább egy kellemesnek hitt együttlétet.
Sok sikert!
Virtuálisan bele lehet valakibe szeretni?
Magam sem értem mi van velem.Pedig nem vagyok már tinédzser.
Teljesen véletlenül botlottam ebbe a férfiba az egyik social media oldalon.
Nyilván elöször azt hittem ilyen nincs,ahogy teltek a napok csak elképedve állok hogy mi ez velem.
Rengeteg csalódás ért az elmúlt évek során.
Mindent ami engem illet negativ irányba elmondtam,ennek ellenére jegyet vett Magyarországra hogy találkozzunk.
(mert hogy külföldön dolgozik)
A napom 24 órájából kb 23 róla szól,létezik ilyen?
Vagy valami komoly gond van velem?
/Negatív oltogatás mentes válaszokat várnék/