Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Virsli lecsós közegben (vacsorára) recept

Virsli lecsós közegben (vacsorára) recept

Elkészítési idő 25 perc

A Virsli lecsós közegben (vacsorára) hozzávalói:
1 csomag baromfi virsli
1-1 közepes fej vörös és lila hagyma
1-1 nagy piros és sárga húsú paprika
1 uborka méretű zsenge cukkini
2-3 tojás
1 kanál olaj vagy bfi.zsír
1 kanál ketchap ( vagy 2 paradicsom)
vegeta ( só helyett is)


A Virsli lecsós közegben (vacsorára) elkészítési módja:
A felsorolt hozzávalókat (virsli, hagyma , paprika,cukkini,paradicsom )karikára vágjuk.
A zsiradékon fedő alatt puhára pároljuk, rászórjuk a vegetát majd ráütjük a tojást de nem keverjük össze, hagyjuk ,hogy a tojás megszilárduljon kissé.


A cukkini karikák a párolás során szétesnek, sűrítik a virsli szaftját.

Garantáltan finom!
Gyorsan elkészül!


Kategória: Egytálételek receptjei

A receptet beküldte: , 2007. okt. 2. 20:25
A virsli lecsós közegben (vacsorára) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook