Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Gombavagdalt recept

Gombavagdalt recept

Elkészítési idő 50 perc

Kalória 347 kcal
Zsírtartalom 13.6 gramm
Szénhidráttartalom 17.9 gramm

A Gombavagdalt hozzávalói:
50 dkg darát sertés vagy csirkehús
2 db zsemle
2 tojás
1/2 fej reszelt vöröshagyma
só, bors
egy kávéskanál mustár
egy kávéskanál pirospaprika
25 dkg gomba


A Gombavagdalt elkészítési módja:
A darált húst eldolgozzuk 2 db vízbe áztatott zsemlével, 2 tojással, a hagymával, sóval, borssal, mustárral, pirospaprikával és a 25 dkg tisztított, fiomra vágott és előzőleg már fonnyaszott gombával. Egy őzgerincformát kivajazunk,vékonyan meghintjük zsemlemorzsával és megtöltjülk a húspéppel. Előmelegített sütőben kb. 40 percig sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A gombavagdalt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook