"Vidéki " plasztikai műtétek :) (beszélgetés)
Én Szegeden "kaptam" ciciket,Dr.Varga Jánostól.
Elégedett voltam/vagyok a "vidéki" ellátással és a végeredménnyel is:-)
szia
írd be a keresőbe a nevét,kidobja h kiket műtött!Semmi rosszat nem hallottam róla,csak jót.
szia!
miskolci műtétes lánykáról még nem hallottam..:(
Sziasztok! Én arcplasztikán töröm a fejem.Megereszkedett arc, szemkörüli karikák.
Miskolc és környéke érdekel. Kit ajánlotok?
sziasztok tud valaki zsirleszivást olcsón?
üdv Valéria
Sziasztok!
Júni 3.hetében mek dunaújvárosba mellplasztikára!:):)
Huhh..ez kicsit dúrva azért...
Lehet jobban jártál volna,ha ezt a fórumot kihagyod,ha már Téged az Isten óvjon meg a ... :D
Sziasztok!
Látom, hogy vidéki plasztikai sebészeket gyűjtötök egybe. Hát én ajánlanék egy orvost Szegeden akinek arany keze van nem arany áron. Nekem 3 éve volt mellplasztikám (csak korrekció) a mai napig nagyon elégedett vagyok vele. A lányomnak pedig hétfőn volt fülplasztikája pénteken derül ki az eredmény. Egyikünknek sem volt fájdalma a műtét után pedig ettől féltem a legjobban. Ha valakinek kell az orvos elérhetősége nagyon szívesen megadom.
Én se sokat. Várom a fejleményeket.
Hasonló kérdéseim vannak , mint neked.
Én tuti nagyon izgulnék az első konzultáció előtt.
Tök jó a naplód!!
Örülök neki!
Vannak nagyon jó vidéki orvosok és nagyon rossz budapestiek is!
Pl. Dr Seffer is vidéken dolgozik és ő az egyik legnevesebb plasztikai sebész,gyönyörű munkái vannak.
Hello!
3 éve én Nyíregyházán csináltattam meg a cicijeimet. Legközelebb is hozzá fogok menni, nagyon szimpatikus volt és tájékoztatott részletesen arról is, hogy milyen komplikációk jöhetnek számításba. Láttam már másik munkit is: mellnagyobbítás, zsírleszívás, fülplasztika, orrplasztika. Szépen dolgozik!
Sziasztok,most kaptam egy levelet:
--Szia! barátnőmnek még régebben volt hasplasztikája Debrecenben! Dr. Molnár Csaba csiálta mindennel nagyon + van elégedve, ha még 1x menne is oda menne! Közel volt, azt mondta az ellátás is szuper volt és nem kellett több száz kilométert utaznia 1 kontrollért wagy warratszedésért!--
Saját kútfőből származik az enyhén szólva is primitívnek mondható hozzászólásod, vagy még ennyi sütnivalód sincs, és diktálta valaki?
Nem ártana, ha telepítenél a gépedre egy helyesírási programot. Hemzseg az írásod a hibáktól. Bár gondolom, Téged nem zavar.
Köszi!Valahogy én is így gondoltam.
Remélem jól fogok ,majd dönteni, még adok időt magamnak.