Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vesekőzúzás! Mit kell tudni? fórum

Vesekőzúzás! Mit kell tudni? (tudásbázis kérdés)


7. liliom10 (válaszként erre: 5. - Eni50)
febr. 7. 12:56

Honnan tudod, hogy megállt a kő ? Ha csak így írod, biztos van a kő mellett hely, ahol le tud csurogni a vizelet, különben irtó nagy fájdalmaid lennének. A rokonságban volt vesekőzúzás. Az illetőnek utána 1-2 nap múlva elakadt egy kődarab a húgyvezetékben. Szörnyű fájdalmai voltak, gyorsan bevitték kocsival a kórházba. Bent tartották, kezelték, de nem ment le a kő a húgyhólyagba, ezért valamilyen műanyag vékony eszközzel visszatolták a követ a vesébe. Távoztak kődarabok a zúzás után, de azóta is van kis kő a veséjében. Ez évekkel ezelőtt volt.


[link]

febr. 7. 12:22

fürdővízbe mit szoktatok belerakni hogy lazuljon a kő ill a vezeték hogy könnyebben kijöjjön a kő?


és mit szedtek rá?

febr. 7. 12:19

0,9 mm es kövem lecsuszott a vesevezetékbe és megállt.


van e rá lehetőségem hogy kipisiljam? mit tudtok rá ajánlani hogy porlassza vagy kilökődjön természetes uton? és mennyi idő alatt? gyógyszert vagy bármit.


zúzás elsőre sikerülni szokott? tudtok e orvost esetleg klinikát ajánlani aki vállal kőzüzast és sikeres is nála?van itt a forumban valaki akinek szintén a Vezetékbe csuszott a köve és megakadt?? tőle kérdezném neki szétzuzták a kövét duplakatéter nélkül? vagy azt mindenkinek felrakják kőzuzás előtt?hogy lehet egylépcsőben eltávolitani ezt a követ a legegyszerübben? vagy endoszkopos műtét egyszerűbb volna? de azt nem csinálnak a co vid miatt még sürgősségi alapon se.

4. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 23. 08:13

Ismerősömet 1 napig eleve bent tartották. Másnap gyalog éppen ment hazafelé a kórházból, vitte a kis csomagját. Hát azt nem mondom, hogy ereje teljében volt, mintha mi sem történt volna. Elvettem tőle a cuccot, és elkísértem hazáig. Nekem nem volt messze, őneki egy kicsit nehezebb volt menni gyalog.

Jobb, ha sikerül kocsival hazavitetnie magát, aki ilyesmin esik át.

3. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 22:50
Nálunk a folyosón ül és iszik. De vinni kell 1 napi cuccot, mert ha rosszul lesz, befektetik.
2. liliom10 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 22. 20:34
Miért akarod zúzatni ? Muszáj ?
jan. 22. 19:02
Nem a fájdalom része érdekel, hanem, hogy civil ruhàban törtènik-e, illetve utàna hol ‘pihen’ az ember? A folyosón ül ès iszik, vagy kap àgyat?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook