Veletlenul ram nyitottak (beszélgetés)
Mikor az anyóséknál laktunk nálam is volt a kádba ültem és az após bejött valamiért.
Másik alkalommal, 22 éve kb nyáron rákívántunk egymásra és ránk nyitottak. Azt hiszem észrevették rosszkor jöttek...Szerintem kérdeztem a kulcsot, akkor azt állították nincs kulcs hogy bezárkózhassunk. Elköltöztünk, és láss csodát a huginak VOLT KULCS...
Ha ez nem rendszeres, szerintem nem kell belőle ügyet csinálni. Én is jártam már úgy, hogy apósom jött fel (a tetőtérben lakunk), én meg bugyiban, melltartóban szaladgáltam, szegény nagyobb zavarban volt, mint én, ő is gyorsan visszafordult, én is elszaladtam, megvárta, amíg magamra kapok valamit és bejött. Nem agyalogtuk túl a dolgot, megtörtént, azóta ő is mindig be is szól kopogás után, hogy jöhet-e, ha váratlanul jön fel.
Bár, hogy váratlanul feljönne hozzánk, az évente kb. félszer történik meg:-)
akkor neked szerencséd volt, hogy csak egyszer fordult elő veled
az én apósom baszik idecsörögni hozzánk, hogy jön és nem először fordult elő, hogy félmeztelenül jöttem ki a fürdőből és Ő itt volt
volt amikor a nappaliban ült a fotelban én meg egy szál csöcsben jöttem ki a fürdőből
a múltkor törölközőben voltam mire szóltam mindjárt felöltözöm erre Ő ment át a mi hálónkba megnézni az unokáját amíg én a nyitott ajtónál öltöztem a nappaliban (a két szoba egymás mellett van)
de már nagyon érik, hogy beolvasok neki
Én szóba se hoznám. Ha kinyitottad és rögtön be is csuktad akkor apósnak is egyértelmű hogy véletlen volt és valószínűleg nem is volt ideje végignézni rajtad. Ciki a dolog, de meglátod hamar elfelejtitek.
Én a melltartóban álló anyukámat mutattam meg a férjemnek véletlenül. :)
szerintem nem kell ezen agyalni, ő is tudja hogy véletlen volt, te is tudod
amugyis látott már ilyet
ne csinálj ügyet belőle
és többet nem lesz ilyen, ki fogysz kiabálni ezekután hogy te vagy az, vagy ki az:D
meg kell beszélni...így félreérthető és kínos a papának is, neked is...pároddal meg kitaláltok majd egy kopogós jelszót...négy rövid meg egy hosszú a végén...:)
mennyit látott az öreg az ajtóban?:)nagytotálban mindent?:)
sztem el kellene mondani a kinyitás okát...teljesen félreérthető így...papa kilincsel egyet, menyecske meg már nyitja is...:)aztán irul pirul egy rendeset...
ő zárta vissza vagy te az ajtót?