Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Vélemények Dr. Horváth Ferenc Zoltán fogorvosról? (Bp, Phedias) fórum

Vélemények Dr. Horváth Ferenc Zoltán fogorvosról? (Bp, Phedias) (tudásbázis kérdés)


2017. máj. 21. 19:20

És akit még én is idesorolnék, Dr. Mák Edina!!! Előtte a Budapest Dental-ban dolgozott, most ahogy láttam, valahol a XVIII. kerületben. 2010- ben mentem hozzá sajnos. Tönkretette a fogaimat, még mái napig is iszom a levét! Sorban jönnek a problémák, és vannak is, azóta is. Pont múlt héten is volt egy rezekció az egyik fogamon, ez is még az ő munkájának a gyümölcse. Nem is írom le, mert hosszú lenne...!!!!!!

Egy példa, ami azért nagyon érdekes, ez is most derült ki.

Felpróbálta ideiglenes ragasztóval, az első 4 frontfogamra a koronát! Azt mondta, hagyjuk rajta 4-5 napig, hogy lássam ok- e, stb. Majd mikor visszamentem 4 nap után, nem tudta leszedni, úgy felszorult. Azt mondta, nem baj, akkor így hagyjuk, ne aggódjak, nem fog leesni, jól felszorult. Azért aggódtam, de megnyugtatott. Ez volt öt éve, de azóta, főleg nyári időszakban, állandóan a frontfogaimnál az ínyem begyullad! Most mondta egy fogorvos, hogy nem érti mi lehet a baj, talán a ragasztóra lehetek allergiás? Majd elkezdtem sorolni neki, hogy miken mentem és megyek végig az elmúlt 5 évben, és azt mondta, hogy micsoda??? nincs felragasztva a korona rendesen? Majd elmondta, hogy a ragasztónak nem csak az a célja, hogy felragassza a fogat, hanem, hogy minden kis rést kitöltsön! Nálam 5 éve a baktérium és a nyál bemegy a korona alá, amit fogselyemmel sem tudok kiszedni, és rongálja a fogam! A nyál pedig, egy bontó enzim, és ha a korona alá megy, a lecsiszolt fogaimban, nagy károsodást tud okozni. Most nincs pénzem kicseréltetni a koronákat, de félek, hogy teljesen elrohadtak már az öt év alatt a koronák alatti fogaim. Ez csak az egyik dolog, ennél nagyobb problémákat is okozott nekem, de hosszú lenne leírni, a lényeg, hogy ne menjetek hozzá! De azért szerintem így laikusként is belegondolva, egy ilyen dolgot egy fogorvosnak tudnia kéne. Nem? Talán, azért nem akarta leszedni a koronákat, mert sérülhetett volna a korona is, meg a fog is, és az neki lett volna ciki, és anyagilag sem járt volna jól, ha újra kellett volna csinálnia...

Bocs, hogy így is ilyen hosszúra sikeredett!

2012. okt. 9. 21:56
Sziasztok!Látom itt ezt a fekete listát...Cs.Barnabás doktorral mi se jártunk jól,de azt szeretném megkérdezni,hogy erről a dr Morid M.Rezáról tudna valaki információval szolgálni?Ugyanis most ajánlotta az egyik ismerősöm,de még nem mertünk elmenni hozzá,mert nem sokan ismerik,konkrétan ez az egy ismerősöm,és ő viszont esküszik rá,de gondoltam utána nézek a neten,de ezen kívül az itteni rossz véleményen kívül semmit nem találtam és ez is felületes.Mégis mi a baj vele?Mire kell vigyázni vagy figyelni nála?Mert gondoltam megpróbáljuk,de így most már félek.Megköszönném a kicsit részletesebb tájékoztatást!
7. lohan (válaszként erre: 2. - Hamucipőke)
2012. aug. 8. 11:15

De akkor most nem dr. Horváth Ferenccel van gond, ha jól érzem, hanem a technikusával - aki úgy látom, azóta nem is dolgozik nála (legalábbis a honlapja szerint).

Én évek óta dr. Horváth Ferenchez járok, és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Szakmailag rendkívül felkészült, egy komoly szájsebészeti műtétet hajtott végre teljesen tűrhetően (fájdalom és idő szempontjából). A műtét alatt mindig tájékoztatott, hogy hol tartunk, mit csinál, figyel a páciensre. Emberileg is nagyon rendben van, nagyon kedves, figyelmes, előzékeny.

Felszerelések terén az élvonalban jár: többször mutatta, hogy milyen újdonságokat vezettek be - csak néztem, pedig céges egészségbiztosítással együtt nem akármilyen fog-, és szájsebészeti klinikán is jártam korábban.


Azóta a fogorvosnő kollégáival is volt tapasztalatom, mert az éves kontrollokon a doktor úr nem mindig tudott személyesen fogadni. Ők is nagyon precízek, egy fogak közti tömést nagyon odafigyelve, tényleg esztétikusra formázva végeztek el. A légkör barátságos, mindenki kedves volt. Én csak ajánlani tudom!

2012. ápr. 25. 01:23
A Dr. Csincsi Barnabás belevájt a fogzománcomba fogkőleszedővel. amiből kifogyott a desztillált víz, meg sópolírral, utána letagadta, még megnézni se volt hajlandó mit csinált, nem hogy rendbe hozni. Azóta is fontolgatom, hogy nem hagyom annyiban, van fényképfelvételem is az eset utánról, ami egy másik rendelőben készült. Hál' Istennek fogászati gondjaim azóta teljesen megoldódtak. :-) :-)
5. 213c8f2c68 (válaszként erre: 2. - Hamucipőke)
2011. nov. 24. 10:25
Ennyit kipróbáltál már?
2011. nov. 24. 10:08
A Dr.Csincsi Barnabás miért feketlistás Nálad?!
2011. nov. 20. 18:55
"Fekete lista" kiegészítés: Dr Csordás Borbála, Pheidias
2011. nov. 20. 17:41
A legeslegjobb messziről elkerülni őt is, a rendelőt is, de legfőképpen a fogtechnikusát, Balogh Zsoltot. Isten mentsen meg tőlük minden fogbeteget. A legtöbb fogorvos visszaél a hozzá fordulók bizalmával és kiszolgáltatott helyzetével. Hiszen ugye a fogaink állapota mindenre kihat. Mindemellett akikhez semmiképpen ne menjen, ne menj /remélem segítségére lesz többeknek / : Dr. Hont Zsuzsanna, Dr Csincsi Barnabás ( Budapest Dental, Dental Nr1. , Happy Dent ), Dr Tóth György ( Trident Fogászat ), Dr Fekete Edit ( Haifa Dent ), Dr. Balogh János ( Pillangó fogászat ), Dr Mercz Dénes ( Eiffel Medical Center, Marident, Herba Biológiai Fogászat stb), Dr Morid M. Reza ( Centrum Implant ), Dr Hanyik Szabolcs ( Precedent Fogászat ), Denti Implant Clinic... hirtelen ennyi, de nagyon messze lenne a sor vége...
2011. szept. 1. 18:28
Vélemények Dr. Horváth Ferenc Zoltán fogorvosról? (Bp, Phedias)

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook