Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Vegyes, joghurtos saláta. recept

Vegyes, joghurtos saláta. recept

Elkészítési idő 15 perc

Kalória 254 kcal

A Vegyes, joghurtos saláta. hozzávalói:
Fél-fél fejes és fodros saláta
2 paradicsom
1 piros szinű paprika
fél uborka
1 fej vöröshagyma
4 főtt burgonya
12 kimagvazott olajbogyó
2 dkg fenyőmag

A szószhoz

4 dl joghurt
2 evőkanál ecet
3 evőkanál olaj
1 evőkanál,apróra vágott korianderlevél
őrölt bors



A Vegyes, joghurtos saláta. elkészítési módja:
A salátákat megmossuk, lecsöpögtetjük,apróra tépkedjük és salátástálba szórjuk.A zöldségeket, a burgonyákat és az olajbogyókat felkarikázzuk. Minden hozzávalót összekeverünk.A fenyőmagot ,teflon edényben megpirítjuk.A szószhoz a joghurtot simára keverjük az ecettel,az olajjal ,a korianderrel,és sóval,borsal ízesítjük.Ezzel a salátát meglocsoljuk, a fenyőmaggal megszórjuk,összekeverjük, és rögtön tálaljuk.

Vegetáriánusok,tofuval gazdagíthatják.
Grillezett húsok, kolbászok mellé kitűnő.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A vegyes, joghurtos saláta. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook