Végleg tönkre akarod tenni a házasságodat? (beszélgetés)
El kell kezdenem dícsérgetni:
_Milyen ügyesen alszol!
-Igazán nagyszerűen tudsz tv-t nézni!
- Olyan jó, hogy szétdobáltad a koszos ruháidat, már azt hittem unatkozni fogok ma!
- Olyan jó, hogy megint elmondtad, milyen bénának tartasz, sose jöttem volna rá, milyen elfuserált nő vagyok!
- Édesem, te vagy a legklasszabb férfi. Tök jó, hogy már egy hete nem fürödtél! Állatkertbe sem kell mennem, hogy ezt a bűzt érezhessem...
"Nem a szex miatt lépnek félre a férfiak
Sok száz férfit faggatott ki félrelépésének okairól Gary Newman amerikai házassági tanácsadó Az igazság a házasságtöréshez című könyvéhez.
1
A megkérdezettek 92 százalék azt állította, hogy a szex nem játszott meghatározó szerepet. Sokan úgy érzik, hogy partnerük, feleségük nem értékeli eléggé őket, és az odafigyelés hiánya miatt fordulnak más nőhöz.
Newman szerint a férfiak - ellentétben azzal, aminek látszanak - nagyon érzékeny lények. Ha nem értékelik őket, bizonytalanná válnak és keresnek egy másik nőt, akitől megkapják az áhított figyelmet. A férfiak győző mentalitásúak és éreztetni kell velük, hogy győzők. A nőknek azt tanácsolja, hogy ne féljenek dicsérni partnerüket, értékeljék, amit csinál.
A megkérdezetteknek ugyanakkor csak 7 százaléka vallotta be árulását szabad akaratból a feleségének, 55 százalék tagadta, hogy lenne másik kapcsolata, annak ellenére, hogy kemény vallatásban volt része - írta a La Repubblica című olasz napilap."
Szerintem ezek mind "apróságok". Nem kell ennyi mindennel bajlódnod. :)
Elég, ha lényegesen több a fizetésed.
És már el is van "intézve"
Attól félek ez már off lenne nagyon:))
El"godolatok"-kodom rajta.
ON:D
:DDDDDDD
és a menű?
Hé,mi ez az értetlenkedő arckifejezés??
Amit mondtam ,megmondtam,szavamat meg nem másítom!
:DD
Fejlődsz, határozottan fejlődsz .......
:DDDDD
Te mond: abból a teázásból lesz valami?
Én?Nem.
Én is tudok hülye nő lenni!:DDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDD
Bizonyos értelemben egy nagy kívételek vagyunk ugye barinéni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Vége a házasságomnak
- Válságban a házasságom!
- Az anyósom tönkretette a házasságom..
- Szexuális segédeszközök a házasságon belül, hvagy:használtok, használnátok?vagy esetleg nem?
- Egy tönkrement házasságot, felrúgnál egy új szerelemért?