Vega vagy? (beszélgetés)
Szívesen leírok párat, de mára már nem vállalom be :). Holnap, ha senkinek nincs ellene kifogása, akár ide is leírok párat. De írhatom privibe is, ha mást nem érdekel.
Én nagyobb áruházakban veszem, ott olcsóbb, a biotofu is, a kis boltok nagyon drágák. És isteni a medvehagymás is! :)
Tofu.
Nagyon egyszerű: ugyan úgy kell megcsinálni, mint a csirkemellet: besózni és kirántani (lehet grillezni is)
Szóval: nem egy nagy durranás, ellenben drága.
tudnál adni pár receptet?
szívesen kipróbálnám, ha esetleg olcsóbb tofu beszerzési helyet is tudsz, nagyon megköszönném.
:)
Nagyon szívesen segítek bárkinek, akineknek, módom van.
Én egyetlen rossz szót nem írtam le. Tudjátok mennyi betegem volt aki felháborodott...? Azért, mert azt mondtam neki, hogy nem kéne neki annyi alkoholt fogyasztania...?
Erzsike nem az álláspontomat támadta, hanem a személyemet.
úgyhogy ennyit róla.
el is felejthetjük ezt a nüansznyi kis epizódot.
olyat még nem ettem a tofut sokan nem szeretik, én csak kínaiban ettem de nagyon ízlett, ezért lettem volna kiváncsi egy házi receptre.
Nem szeretem a tofut - noha az is szója -, a zabkása lepényt nagyon kedvelem.
Ha igény van rá, leírom hogyan készítik tibetben.
Már meg sem lepődöm. :)
Amerre járok azt tapasztalom, hogy ha az adott téma mellett és ellen is lehet "kardoskodni", ott előbb-utóbb személyesedés tör ki. :)
Emberek! Tolerancia... :)
szóját vagy tofut eszel?
Semmi gond.
Nem vagyok buzi, szeretem a kis családomat, imádjuk a zöldségeket és isteni recepteket tudok ondani.
én befejeztem.
már előzőleg kértem Erzsit, hogy privátban írja a gondjait a személyemmel kapcsolatban.
Utólagosan elnézést kérek, hogy némileg hozzájárultam ahhoz, hogy ilyen alacsony szintű offolás menjen a topikban.
Emberek!!!
Imádok vitázni, de álljon meg a menet!
Vagy ne álljom meg...?
Ti, csajok, annyira tudjátok szidni egymást.
Mi, férfiak, ezt nehezen értjük.
Úristen-figyelj, te azzal akarsz megsérteni amit magamról, viccből írtam?
Te tényleg nagyon mélyen vagy.
Egyáltalán mi a faszkarika bajod van velem, idejöttél és azóta személyeskedsz, mint kértem írd meg priviben, ha problémád van.
iszom és hülyeségeket beszélek.
Na ezt sem én írtam. Ebben nagy igazságod van.
Tudom, hogy itt már ki nem szól hozzá.
Köszi.
Megnéztem beszéltünk-e régebben, mert annyira elkezdted a személyemről osztani az észt.
Menjél szépen vissza az övéid közé, mint írtam a képességeidhez erős ez a téma.
Hát, a 191-es hszt nem várta meg.
Van ilyen.
igazad van, de attól még nem kell vele foglalkozni.
További ajánlott fórumok:
- 1 vega hét indításnak, aztán torna és odafigyelés a kajára a célig
- Érdemes az esküvőt Las Vegasban vagy a tengerparton tartani?
- Vegán - Vegetáriánus életmód, Ki hogyan lett Vegetáriánus vagy Vegán?
- Szerintetek aki életmódszerűen vega, vannak súlyproblémái, vagy mozgás nélkül is őrzi (jó)alakját?
- Teljes növényi értékű vegán vagy mindenevő mediterrán étrend
- Candida-vega teszt vagy vér?