Vásárolt kupont valaki kupont a Zsírpusztító szalonba (Bp.) és nem tudja őket elérni? (tudásbázis)
Jaa akkor nem reménykedek :( csak kegörültem, mert nekem eddig ki sem csengett:D
Várjuk az infót a szalonról:) én végül nem mentem el, mert elég messze van, és ha valóban csak a felújításos papír van kiragasztva, azzal nem jutnék előrébb.
Vercsi viszont ha neked nem túl nagy út, akkor érdemes mégegyszer ránézni
Nekem most kicsengett a telefonjuk, szóval már be van kapcsolva, de nem veszik fel.
Később újra megpróbálom, remélem sikerrel járok.
Szerintem már ez us jó jel, hogy nem szűntették meg a számot. Remélem azert nem vették csak fel, mert buzgón dolgoznak a szalonban :D
Nagyon remélem, hogy alaptalan az aggodalmunk, bár ha belegondolok, több mint valószínű, hogy csalás áldozatai lettünk. Egy cég nem tehet ilyet, hogy gondol egyet és hosszú felújításokba kezd, felszívódik, az ügyfelei számára elérhetetlenné válik, és mindeközben még árulja a szolgáltatásait. Nincsen joga árulni, ha nem tudja biztosítani, mégha csak felújításról is van szó...
Ha valóban csalók, akkor emberükre találtak :)
Mindannyian vissza fogjuk kapni a pénzünket!
Olvastam egy könyvet a fogyasztóvédelemről és a Ptk-nak helyből több pontját is megszegik, úgyhogy lesz mire alapoznunk, ha oda kerül a sor.
De remélem nem lesz rá szükség és el tudjuk érni őket valahogyan...
Akkor hasonló a helyzetünk. Most olvastam gyakori kérdéseken, hogy egy lány szintén vásárolt náluk és nem tudja őket elérni. Szerintem érdemes megvárni szeptember végét, mert a közepe csak most múlt el. Azért elég komoly szalon volt, profi berendezésekkel, többmilliós gépekkel... Nem akarom elhinni, hogy mindazt a látszat miatt rakták csak össze.
Én azt javaslom, hogy maradjunk kapcsolatban és keressünk még olyan embereket, akik hasonlóan jártak, majd együtt forduljunk a rendőrséghez, mert egy emberrel nem foglalkoznának, de ha többen is tanúsítjuk, hogy csalók, akkor van rá esély, hogy visszakapjuk a pénzünket. Gondolom a te esetedben sem párszáz Ft-os veszteségről van szó.
Sziasztok!
Én is egy "szerencsés" kupon vásárló vagyok. Nem tudom őket telefonon elérni. Írtam nekik egy e-mailt, hogy hivatalos útra fogom terelni a dolgot, amennyiben nem válaszolnak, vagy a pénzemet nem kapom vissza. Persze válasz azóta sem érkett...
Szerintetek van esély arra, hogy megkapjuk a szolgáltatást, vagy vissza utalják a pénzt, vagy ez már veszett ügy?
Én is így jártam!
Nyáron vettem egy kupont 5 alkalmas IPL Szőrtelenítésre.
Egy alkalomra el is mentem, 6hétre rá kellett volna mennem a a második alkalomra, fel is vették a telefont és azt mondták, hogy ideiglenesen zárva vannak átalakítás miatt, de hamarosan újra üzemelnek és majd értesítenek.
Azóta nem értesítettek es már telefonon sem elérhetők. Most írok nekik emailt, ha nem lesz válasz, akkor a héten személyesen bemegyek, ha zárt ajtókat találok, akkor a kuponos oldalon panaszt teszek.
Te hogy jártál, ha szabad tudni?:)
További ajánlott fórumok:
- Mit vásároltál ma?
- Milyen ruhát vásároltál utoljára és mikor?
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Vásárolt valaki a BeautySlim alakformáló szalontól kupont? Ma mentem volna kezelésre, de zárva volt a szalon, üresen, tud valaki valamit?
- Volt valaki mostanában kuponos e-light kezelésen a Zsírpusztító Szalonban?