Vásárolt kupont valaki kupont a Zsírpusztító szalonba (Bp.) és nem tudja őket elérni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én is így jártam,persze nekem se jeleztek vissza. Ma felmentem, a szalonnak hűlt helye, egy másik cég hirdeti ott a speedfitness-ét..Bejutni nem tudtam,hogy megnézzem ugyanazok dolgoznak-e ott is.Én is írtam az összes fellelhető e-mail címre,nem válaszolt még senki.
A lealkudtuk.hu-n vettem,felvettem velük a kapcsolatot,hogy mi ilyenkor a teendő, mindenféle kitérő választ kaptam,konkrétumot nem, felelősségvállalás nulla.
Én is így jártam:( ráadásul nekem azt mondták, hogy keresni fgnak úgyhogy csak most kaptam észbe.. Felhívtam én is a "honlapszerkesztőt" azt mondta írjak emailtr és ha jövőhéten sem kapom meg a pénzt telefonáljak újra..
Nagyon reménykedem...
Szóval rajta, e-mailezzetek! :)
telefonálásom előtt még megnéztem a honlapjukat, ami a szokásos formában volt, viszont most ismét megnéztem és lecserélték. Ott is azt írják, hogy írjatok e-mailt és kártérítenek. [link]
Ott ezt az e-mail címet adták meg: bombert.kft@gmail.com
VAN EGY NAGYON JÓÓÓ HÍREM!!! :))))
Korábban Főnixx bemásolt egy cégkivonat szerűséget.
Abban találtam egy telefonszámot, ami eltér a zsírpusztító számától. Ez egy magán telefonszám volt, este 9-kor rácsörögtem, fel is vették! Az illető azt mondta, hogy ő csak a honlapszerkesztő, nem tud segíteni, de szoros kapcsolatban áll a Horváth Krisztiánékkal (szerintem ő maga volt az).
Kérdezgetett a minket ért károkról. Mondtam neki, hogy próbáltuk humánusabb módon elintézni az ügyet, de mivel nem kezelték jól a helyzetet és nem reagáltal semmire, így holnap kénytelen vagyok a rendőrségre menni.
ERRE MI TÖRTÉNT? 1 órára rá kaptam egy sms-t a zsírpusztító hivatalos telefonszámáról, a következő szöveggel:
"Kedves hölgyem! Nem szaporítom a szót. Kérem küldje el a számlaszámát, és hogy kitől vette a kupont, milyet, mennyiért és mennyit járt le a kezelésekből. Holnap délig küldjük a pénzt.És ha netán tud még valakit, azt kérje meg kérem ezekkel az infókkal küldjön e-mailt, mert holnap 150ezer forintig tudunk visszautalni.
Köszönjük"
Szia Borka,
én is írtam az általad megjelölt e-mail címre, de még nem kaptam választ. Te csak e-mailen kommunikáltál velük? Nem tudom, hogy reménykedjek-e...
Ahogy mondod, nem nagyon mozgatja meg őket. Én holnap délelőtt feljelentem a Zsírpusztítót, ha gondolod, majd csatlakozz be az ügybe további sértettként.
Ez a többiekbek is szól, akik nem kapták még vissza a pénzüket! Minél többen vagyunk, annál nagyobb nyomást gyakorlunk. Itt nem 1-2ezer Ft-ról van szó, úgyhogy ezzel már foglalkozni fog a rendőrség.
Most már tényleg lépnünk kell, amég nem késő és nem tűnnek el végleg, mert ha tényleg felszámolják őket, akkor a hatóságon keresztül egyszerű lesz az ügy. Addigg üssük a vasat, amég forró:)
Sziasztok!
Sajnos én is így jártam, ráadást két 10 alkalmasat is rendeltem a lealkudtukról. Van akinek sikerült már onnan elérni valami eredményt?
További ajánlott fórumok:
- Mit vásároltál ma?
- Milyen ruhát vásároltál utoljára és mikor?
- Fertőtleníted valamivel a boltban vásárolt termékeket?
- Mit lehet kezdeni a megunt könyvekkel? Rengeteg örökölt, illetve vásárolt könyvem van, és sok helyet foglalnak el.
- Vásárolt valaki a BeautySlim alakformáló szalontól kupont? Ma mentem volna kezelésre, de zárva volt a szalon, üresen, tud valaki valamit?
- Volt valaki mostanában kuponos e-light kezelésen a Zsírpusztító Szalonban?