Vásárolnál-e a férjednek harisnyanadrágot? (beszélgetés)
Nekem már vásárolt a párom nylon harisnyát és nagyon örültem neki.
Remélem nem szokik le a jó szokásáról.
Ja a párom lány én pedig fiú vagyok.
Évek óta tartó keresés után ma derült ki, van lehetőségem magyar 100% pamut harisnyanadrág vásárlásra, hiszen a műszálat nem szeretem. Persze női, mert slicces nincs. (Sliccest régen a topp árult, német, lábfejes, tiszta pamut)
Ez egyedi gyártású, mert átállítják a gépet, s így magamnak rendelhettem többet.
Persze nem lehet elvárni tőle, hogy ne harmonikázzon, mondták, hogy valami tűzoltó gárdának volt nagyobb rendelés ugyanilyen.
Legnagyobb mérete 5-ös, s a választható színei fekete, szürke, fehér, barna, sötétkék, mogyoró.
Természetesen több variáció is lehetséges.
Slip vagy más néven fecske, semmi, és ha férfiharisnya akár férfi tanga. A boxert nehézkes lenne alá be gyűrögetni. Én személyszerint slipet használok.
üdv
Már párszor kifejtettem véleményem a témával kapcsolatba ezért most nem teszem újra.
Csak annyit,hogy a harisnya nem csak a hideg elleni védekezésre használható a férfiak körében sem. most bővűlt a www.harisnyadiszkont.hu oldalán a férfiharisnya termékek akár már 10-denest is vásárólhatunk tavaszra. És néhány kép itt azoknak akik kíváncsiak, és még nem láttak férfiakon harisnyanadrágot, vagy érdekeltek. [link]
Én hordok harisnyanadrágot!
Engem a barátnőm beszélt rá. Balesetem volt, és a bal lábamat combközépig amputálták. A csonkban amúgy is gyengébb a keringés, és a megmaradt lábamra is nagyobb teher hárul.
Hihi.Nem.
De ilyen melegítős harisnyát miért ne, ha fázik?
Én csak a farpofáimat borotválom, remélem az bejön nálad?
:-)
egy szimpla fúj elég?
ha rendkívűl őszinte szeretnék lenni, mind a harisnyát mind a borotválást buzisnak találom...sőt továbbmegyek a melírozott piramis hajat is.
Azt hiszem, kombinálni kell a katarzis érdekében: szőrös lábakra harisnyanadrág, mellkast borotválni. :-)
Hogy tetszik?
spinneli: tényleg.
Amúgy nyilvánvaló, hogy egyeseket izgat az üvegszálas harisnya viselete/engem nem, és nem is vennék fel ilyet/--->:179-es hozzászólás:-> gondolom, megtapasztalhatta az élményt,ha már ennyire jól tudja.
Ez az ún. "úgy sem mered megtenni" óvodai szerep /Mérei után/, amikor valaki saját kányszerképzeteit vetíti ki másokra negligáló /tagadó/ formában. Ezért folyamatosan ír csak azért, mert szereplési vágyával próbálja önkifejezési vágyait titkolni.
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Milyen hobbija van a férjednek, és ezt te hogy tolerálod?
- Mit tennél, ha a párod autót vásárolna hitelre és a nevedre akarná iratni?
- Mit vásárolnak az emberek karácsony előtt?
- Ha kiderülne, hogy pár hetes terhes vagy, eltitkolnád karácsonyig, hogy akkor jelentsd be a férjednek?
- Hogyan mondtad meg a férjednek, hogy el szeretnél válni?