Vannak itt pécsi kisbabás Anyukák? (beszélgetés)
Meg nőnek. :-)
Néztem a naplód, jók az új képek. Mekkora most a kisfiad, súlyra, centire?
Levi még csak 3 hónapos, így még csak most kezd nyúlni a dolgok felé.
Ábi mennyit alszik napközben?
nekem canon nagy gép eos 350
apum tanított leginkább. meg magamtól, de most meg akarok csinálni egy sulit csak a papír miatt. jó lenne ha az is lenne..:))
Köszi, próbálkozni fogok. Tanultad a fotózást vagy apud tanított?
Persze ezekhez egy jó gép is kell, megnézem az enyémből mit tusok kihozni. Neked milyen géped van?
Szép neve van a kisfiadnak és nagyon jók a képek róla. Ügyesen fotózol. Régen én is foglalkoztam a fotózással, lehet kéne újra, hisz neme is van egy kis tündri alanyom. Segítesz nekem ebben? Mit állítasz be a gépen, hogy ilyen világos hatásúak a képeid?
Levi csak szopzik aminek örülök, hogy a legjobbat kapja, de persze így nehéz kimozdulni vele, leginkább csak a séta van kertvárosban.
Most voltunk reggel fejlődés neurológián, beszélgettem egy anyulával, mondta, hogy a 9 hónapos kislánya nem mászik, kúszik, valószínű, mert folyton kézben tartják. Nálunk szerencsére minden rendben volt.
Nem is néztem, hogy van neked is naplód. Máris jelentkezek, köszönöm!
Uránba szoktatok sétálgatni? Ott van egy jó játszó is az SZTK fele. Nektek közel van.
Ábelnek hívják a kismanót, és már tápszeres egy jó ideje sajnos... már régóta eszünk 4,5 hós kora óta...
a tízórai ebéd uzsi már szilárd csak a reggeli és a vacsi ami tejcsi........ ezeket esszük: alma körte banán gesztenye barack, krumpli répa cékla sütőtök cukkini brokkoli...... és majd jövőhéten kipróbáljuk a husit is...:))))
bi nagyon szeret hason lenni napközben bár aludni inkább az oldalára fordulva alszik. délelőtt 1 órát délután 2-3 órát változó..... nagyon betegek voltunk kb 1,5 hete és azóta viszont ébred és eszik még egyszer 1 óra körül ezt egyébként 2 hónapos kora óta nem csinálta egészen mostanáig....... regeli meg 6-7 között változó utána még általában 8-ig visszaalszik. és szerencsére már jól kialakult napirendünk van.... már bármelyik nap elkezdhet mászni..... már négykézlábra áll.........és hintáztatja a fenekét..:)))
Hason nem szeret lenni, kb 10-15 percet bír ki úgy. Háton alszik általában, de van, amikor napközben a nagy ágyon oldalt fekszik a szopipárnával a hátát támasztva.
Köszi, Levi is aranyos:-)
Hú, ilyen keveseket alszik napközben? Hason vagy háton alszik?
Nálunk napközben 2x alszik, délelőtt kb 2 órát és du 3 órát. Hason. Jó alvó szerencsére. A naplómba írtam napirendet, ott le van írva részletesen, adtam olvasási jogot. :-)
Nagyon édes kislányod van, néztem a képeket.
Igen, szerencsére 7 körül fürdés után kaja és alszik reggel 5-8 közöttig. Változó mikor kel.
3 óránként eszik kb. Attól függően mikor kelt. Sétálni általában délután szoktunk menni. Nap közben fél-1 órát alszik, közben meg játszik.
Nálatok mi újság?
Sziasztok! Én is csatlakoznék. Pécsiek vagyunk, Levi babám holnap lesz 3 hónapos.
A tiétek? Mindenki pécsi?