Vannak itt alma típus hölgyek? (beszélgetés)
alma vagyok én is :) a hasamon van minden hájam, a lábam meg a fenekem is normális :) a hasamra viszont sokszor rá sem tudok nézni :(((
Mit tegyen az akinek gondjai vannak a gerincével?
Én is,csak nem a tükörben látni!:D
nekem valahogy nem jönnek be az ugrálós edzésformák, ugrálok egész nap, és még, hogy plusszba is kelljen, hát...(én egyébként nagyon szeretem a görögdinnyét:))
sziasztok... hasra, derékra, hátra az összes Czanik Balázs dvd nagyon jó!!! szerintem....
Most látom,hogy nem vagyok egyedül!:DDDD
Én leginkább egy hatalmas görögdinnye vagyok!:DDD
Természetesen várjuk a további hozzászólásokat is:))
Én inkább dinnye típusú vagyok!!!
Köszönjük szöszi71!Sokat segítettél:)Remélem lesz kitartásom is,mert nyárra nagyon jól szeretnék kinézni!:)Ha ez sikerülne,akkor elégedett lennék magammal:)
A fölösleg eltünteséhez hasizom, hátizom és karizom gyakorlatokat kell végezni heti rendszerességgel.
kedves alma hölgyek! az milyen tipushoz tartozok, akinek a hasán, és följebb (háton, karon) van fölölege? :) esetleg erre van valami jó módszer? márminthogy eltűnjön onnan?:)
Igen, az nagyon hatásos, ha rendszeresen legalább 2 naponta megcsinálod akkor lesz hatása, már én is próbáltam.
Ja,és a derékról?ugyanúgy megy le mint a hasról?Nekem meg az a hasamtól is rosszabb
Akkor lehet maradok Rékánál.Azt mondják a 20 perc önmagadért hatásos.Van tapasztalatotok?
Sajnos a has az ami a legnehezebben megy le, de kitartással az is elérhető.
én is, én is, én is...a hasam a borzasztó! minden más nekem oké! nekem megfelel, de a has... :(
Czanik Balázs Hasburning, azt mondják brutál jó, csak nagyon brutál! ;)
A gyümölcsökkel is vigyázni kell! Tévhit, hogy nem hízlalnak, dehogynem, nagy mértékben igen, mert cukortartalmuk is van. Estére inkább ajánlom a salátát vagy az olyan húsételeket amik nem zsírosak, inkább fehérje. Ha odafigyelsz és rendszeresen tornázol le kell, hogy menjen 2-3 hónap alatt a 4 kg.:)
Én akkoriban az Alizetics tornát csináltam egy héten háromszor. Tetőtől talpig átmozgat és hatásos is. Már most viszont jobban esküszöm a Rékára és Alexandrára. Végülis a torna mindenkinek az egyéniségéhez (és ahhoz, hogy mit és mennyit bír) van bízva.
Pont egyszerre írtuk:)És kb.ugyanazt:)
Azt leírnád még nekünk hogy milyen tornagyakorlatokat végeztél?Megköszönnénk:)
Nekem Rékával annyi a bajom,hogy egy időben tornáztam rá,és akkor megerősödött a derekam.Tehát már nem zsírnak látszott,hanem izomnak.De én azt szeretném,hogy tűnjön el onnan.És esetleg,ha 5 után nem eszek,a fehérkenyeret kicsit hanyagolom,tornázok mellette,és gyümit eszek,akkor esetleg kb.2-3 hónap alatt lemehet kb.4kiló?
Van egy jó módszer arra, hogy le lehessen fogyni ezekről a kritikus területekről.
Én anno úgy adtam le 10 kg-ot 2 hónap alatt, hogy heti rendszerességgel (legalább 3 alkalom) tornáztam, egyáltalán nem ettem édességet, egy korty alkoholt nem ittam és este 6 után már nem ettem semmit. Egyáltalán nem kínoztam magam mindenféle fogyókúrával és sikerült:)
Hétfőtől ismét ezt a módszert fogom bevetni, hogy azt a kis fölösleget átalakítsam ami rajtam van:)
Szia!
Én igaz körte alkat vagyok, a felesleg a hasamon, derekamon és csípőmön van főleg. Szerencsére nem sok, de rendszeres tornával és az étkezésre odafigyeléssel meglehet tőle szabadulni. Szoktam tornázni, nekem a Réka és az Alexandra jött be.
SZIA!HÁT SAJNA,DE ÉN IS HASONLÓ "CIPŐBEN" JÁROK.ENGEM IS ÉRDEKELNE EGY PÁR JÓ ÖTLET.ÁLTALÁBAN MINDIG FOGYIZOM,KISEBB -NAGYOBB SIKERREL,DE EZEKEN A RÉSZEKEN SOSEM SIKERÜL FORMÁBA HOZNOM MAGAM.
Én ilyen vagyok.A hasamon és a derekamon van a felesleg.A lábamon és a fenekemen szinte semmi.Csak a derék,és has.Van valaki aki ugyanebben szenved?És ha van,akkor hogyan adta le a felesleget onnan?
További ajánlott fórumok: