Vannak itt alma típus hölgyek? (beszélgetés)
Ti használjátok a mérleget?
Én már nagyon régóta úgy vagyok, hogy nem használom, elég az amit a tükör mutat:( Most azt mutatja, hogy mindent bele és hajrá!
Mindenkinek kitartás! Mindent bele!
Nem fogyni akarok, csak alakulni, szálkásodni:)
Ma el is kezdem a tornát heti 3-4 alkalommal.
Szia!
Rendben, vágjunk bele, hétfőtől teljes odafigyeléssel és kitartással:)
Én már nem eszem semmit este 6 után, az édesség nem gond, egyáltalán nem is hiányzik. A főtt tészta és a kenyér sztem mehet, csak nagyon kis mennyiségben és csak ebédig. Anno semmit nem vontam meg magamtól, csak mindenből kevesebbet ettem és este 6 után semmit. Ja és a fő a rendszeres mozgás volt.
Azt, hogy vágjunk bele!!!! Máris elkezdtem ránevelni magam arra, hogy 18 után már semmit ne egyek.
Akkor hétfőtől meg nuku édesség, nuku tészta és kenyére.
Szia Csincsillus! Nekem sérvem van három is. akkoe is lehet (kell is) tornászni csak óvatosan.
Gondolom voltál ekkor már gyógytornán , azokat a gyakorlatokat kellenne ismételned. Régebben az ORFI-ban volt torna kazetta célírányosan gerincbetegeknek. Biztos létezik most is.
Akinek viszont nincs baja a a google-ben ha beírja ingyen letölthető torna az talál többet is. Rékának is vannak 5 pecesei pl.
Sok sikert mindenkinek.
Ui. A táplákozás megreformálása nélkül nem megy könnyen. A keresőben azt is találtok van 1 havi étkezisi tanács is receptekkel. Pl. Béres A.
Anno én egyik napról a másikra szoktam le az édességről, előtte pedig minden nap megettem egy csokicsemegét, amit nagyon szerettem. Úgy voltam vele, hogy valamit valamiért. 2 hónap alatt meg is lett az eredménye. Sztem próbáld meg, Neked is sikerülni fog:)
Vagy ha nagyon nem akkor egy kis falat csoki még az elején belefér, de csak 12 óra előtt:)
Hétfőtől kezdjük együtt. Mit szólsz?
nap alatt volt 2 műtétem és sajna vissza hozta a banyakórt és mindent ami ezzel jár.
Azért ma elkezdem ...lassan apró lépésenként...
Nálam sajna egészségügyi probléma az elhízás. Ugyan tavaly a fiam esküvőjére szépen lefogytam ,igaz reductilal. Akkor 72 kg --most 88 vagyok.
Ez nem mehet így... Harcra fel !
Ha valaki tud valami jó "lájtos" diétát"hasra" ;) írja meg! Írjatok ki mire jut!!!
szép napot mindenkinek! én megyek, mert kezdődik a leltár! :(
Szia!
Először konzultálj orvossal, hogy mit ajánl. Anno nekem is volt a gerincemmel probléma, alig bírtam mozogni. Akkor kezdtem az Alizetic tornát. Csak annyit csináltam belőle amit bírtam és fokozatosan terheltem a gerincemet.
Viszont azt nem tudom neked milyen problémád van a gerinceddel.
Nagyon szívesen segítek, segítettem:) Majd azért számolj be a fejleményekről és hogy mivel kezded a fogyást, alakulást:)
SOK KITARTÁST! Kitartással sikerülni fog.
Jövő héten hétfőn én is elkezdem formálni magam:) Kell alakulnom még egy kicsit:)
Nekem instabil a gerincoszlopom,el van csúszva két csigolyám egymástól egy cm-rel. Egy éve néhány hónapig folyamatosan tornáztam,persze a kritikus mozdulatokat mellőzve és sokkal jobban éreztem magam.
Sajnos munka közben rosszul hajoltam,ezért már egy ideje nem tudtam folytatni a tornát,mert fokozódtak a panaszaim,,de ismét el szeretném kezdeni ugyan azt a programot.Remélem menni fog!
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, hogy a hölgyek rossz házasság vagy együttélés esetén nem tudnak változtatni?
- "Nadrágot" hordó hölgyek:)
- Kedves Hölgyek! Nektek milyen "csajozós dumák" jönnek be? Illetve, ha valaki leszólít az utcán téged, akkor milyen szöveget fogadsz el?
- 40 feletti hölgyek, asszonyok! Gyertek, csevegjünk!
- Nők vagy inkább hölgyek a másik oldalon
- Ennyire elítélendő ez a hölgyeknél?