Van valaki, aki beszélgetne velem? Köszönöm! (beszélgetés)
Szervusz, Tumbo!
Szép napot Neked!
Nem láttam a filmet, de cirkuszi mutatványként kardnyelőket, kettéfűrészelt ládát, amelyben ott fekszik a bűvész asszisztense... ilyeneket igen.
Igazad van, és erre "sóra" nagy szükségünk van. Sok mindent megold, felold. Találkoztam már abszolút humortalan emberrel. Az ilyenre mondják, hogy sótlan.
Munkácsym tényleg van, egy nagyméretű album, 64 alkotásának fotójával.
A humor az élet sója.
Szeretek viccelődni.
Szeretem az olyan embereket, akik értik és értékelik a humort.
Egyedül az iróniával szemben vannak fenntartásaim: az öniróniát becsülöm - és hajlamos is vagyok rá -, de egyébként "rázós műfajnak" tartom: nehéz eldünteni, hogy meddig irónia és mikortól gúnyolódás.
A képzőművészetben pl. nagy rajongója vagyok a karikatúrának.
Jó reggelt kívánok Mindenkinek!
Kedves Fokhagyma!
Meghatódva olvastam az ajánlatodat!
:-)
Ugyanakkor...
Szöget ütöttél a fejembe...
Lappangó Mubkácsykat rejtegetsz??! Csak úgy ukmukfukk??
Légy óvatos ám azzal, hogy ezt így közhírré teszed! S főleg: túl ne adjál rajtuk, pláne ne "baráti áron"!!! Kincseket érnek!
(Bár én annyira nem is szeretem Munkácsyt... :-/ Meg aztán látni kellene azokat a képeket... Vannak ám hamisítványok is, tudhatod.)
Szia Gábor!
Érthető, hogy nem boldogít, amikor éjjel levadászik 😄, viszont dicséretes az a belátásod, hogy Te vállaltad, meg hogy még nagyon játékos.
Jó pihenést, remélhetőleg most épp' Mimi is alszik.
A többi fórumtagnak is jó pihenést és kellemes aktuális napszakot azoknak, akiknél nem éjjel van!
Jó éjszakát kívánok Mindenkinek! Álmos vagyok, megyek aludni!
Álmodjatok szépeket!
Kedves Fokhagyma!
Szerintem ide elég ennyi: Köszönöm!
Engem se zavar, írtam is Bogyókának. Egyszer javítottam ki kizárólag a nevemet, azért is megkaptam a magamét. Na, de ez már a múlt, nem érdekel, nem foglalkozom vele, csak most felidéződött.
Kedves Gábor! Örülök, hogy itt vagy, bízom benne, hogy ez jót jelent, jobban vagy.
Szia Gábor!
Hogy telt ma a napod? Mimi csinált valami vicceset?
Kedves Enissa!
Nem láttam. Tudnak érdekesek lenni, az tény!
Kedves Arnold!
Egy igazi kisördög a Mimike. De igen, így aranyos!
Kedves Bogyóka!
Az a lényeg, hogy itt vagy! Azt hiszem mindannyiunk nevében írhatom, hogy nem számítanak az ékezetek, sem a perfekt helyesírás! Engem eddig is hidegen hagyott!
Kedves Enissa!
20 évig élt az előző cicám! Akkora űr maradt utána, hogy évek kellettek, míg be mertem vállalni Mimit.
Őt Ádáznak hívták, pedig nem is volt az, csak játékos egész életében. 😺
Kellemes szombat délutánt mindenkinek!
Gábor, nagyon aranyos Mimike! 😁
Bogyóka, remélem sikerül orvosolni a problémát és nem kell sokáig kínlódnod a lassú és rossz telefonnal!
Gyomorgyür, üdv köztünk!
Én megbocsátok, biztosan a többiek is. Velem csak azért nem fordul elő ilyen, mert nem telefonról írok, hanem számítógépről. Még így is van azért néha elütésem.
Remélem, jól alakulnak a dolgaid, és Lucácskának is beválik a bölcsi.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeeséssel kapcsolatos véleményeket várok, köszönöm
- Hütőt szeretnék venni, de tanácstalan vagyok.Ha valaki tudna egy jó márkát ajánlani.Köszönöm Sicoka
- Ismer-e valaki olyan terméket amely az erek faláról "oldja" a lerakódott zsirt és cukrot? Köszönöm a segítséget!
- Ha valaki tud ijesztő szövegeket, amivel lehet úgymond megijeszteni egy pasit, az írja meg! Köszönöm!
- Honvéd kórházban(Bp.) keresek jó nőgyógyászt. Tudna valaki ajánlani? Köszönöm
- Járt már valaki közületek az Elite Körmösakadémiára (Cristal Nails)?Nagyon érdekelne a véleményetek, benyomásotok. Köszönöm!