Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon?:D (beszélgetés)
Ha egy - főleg idősebb - férfi így üdvözöl, kissé nyávogva: sziókaaaa!! Milyen rémes ez egy férfitól.
Meg eszembe jutott a RÁHIBÁZTAM. Ez számomra logikailag totálisan értelmezhetetlen. :P Szerintem erre való az ELTALÁLTAM kifejezés.
kajcsi
hoci-nesze
pari (eltartott egy darabig, míg rájöttem, hogy ez paradicsom, nem parizer)
telcsi, teló
csiripöri
Nemmondoooood? így elnyújtva..hullámzó hangsúllyal..pff....
Őszibaci (őszibarack)
Szülcsinapcsi :DD fúúj...
Talcsi (találkozó)
kisüccsi (kis üdítő)
Történet mesélés közben, minden mondat végén meg elején: ÉRTEEED :DD Én meg válaszolni szoktam, hogy : Persze, hogy értem!! :DD és akkor néz rám értetlenül, hogy ezt mire mondtam :DD
De a pálmát nálam a NEM-E viszi. Ezt nem tudom megállni, hogy ne javítsam ki sajnos :DD élő beszédben. Nem veszik jó néven általában, de hasogasssaja-fülemeeet!!!:DD
Sajnos nem tudom,hogy ez honnan jon,de amiota az eszem tudom a kicsiknek mindig ezt tanitjak... igy en is az en Manokamnak... :-)))
Taj-taj... :-)))
Ez sz én SZUVENÍR véleményem!
Óóóó jajjjj, hányszor hallottam már ezt!
Ja meg mikor egy velem egykorú vagy akár fiatalabb srác azt mondja: gyerekek! Így szólít meg minket! Igen apu?
Egyik se jobb... :D
A táj-táj-nak még lehet egy olyan jelentése, hogy elmegy és nézi a tájat. Vagy túl mélyenszántó ez a gondolat, és nincs mögötte semmi ilyesmi??? :D
Ezt most nem értem... Akkor most a pápa, vagy a popá (nem a magyarul ejtett á-val) jelenti a papot?
A papálról meg az jutott eszembe: kakál. Amúgy ezt a szót se szeretem. Az kakil.
Jaj Draga,akkor ne gyere Erdelybe,mert itt mindenki "táj-táj"-t int,mikor elmegy... nem tudom,hogy ez honnan jon,de nekem a pá-pá a furcsa... :-)))
Milyen erdekes... mindenutt mas minden... :-)))
Ez már kannibalizmus. :(
Amúgy az eredetileg nem papa, hanem popa. Valamelyik (környező?) országban hívják így a kenyeret.
További ajánlott fórumok:
- Ha felállsz a gép mellől mit fogsz csinálni?
- Szavak, amitől feláll a szőr a hátadon!!
- Akik már sokszor elestek, de most újra felálltak és harcolnak ÖNMAGUKÉRT!!!
- Személyek, akiktől feláll a szőr a hátadon...
- Ki az a híres vagy hírhedt ember, Celeb, akitől feláll a szőr a hátadon és miért?
- Van olyan szó, amit ha meghallasz, a szőr feláll a hátadon? - de jó értelemben!