Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van olyan férfi akinek a duci, kövér nők jönnek be? fórum

Van olyan férfi akinek a duci, kövér nők jönnek be? (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
448. Fortuna79 (válaszként erre: 446. - O.andi)
2009. okt. 30. 11:23

"De ha sovány vagyok ha kövér...nem függ össze,sovány nöt is ugyanugy otthagynak,megcsalnak..stb. "

Vitatkoznék ezzel, mert a duci nőknél jobban meggondolják a pasik a megcsalás dolgot, mert kaphatnak egy akkor a pofontot ... :)))))))

Viccet félretéve tényleg mindegy ki milyen testalkatú,a lényeg, hogy helyén legyen a szíve :).

447. Méz :)
2009. okt. 30. 06:52

Biztosan van olyan pasi, akiknek bejön,de gondoljatok bele, milyen széles a választék, akikből keresgélhetnek.

Ezért vagyunk sokan egyedül :-(

446. o.andi
2009. okt. 30. 05:16

Lányok...milyen vita van ebböl:-)))ki milyen!!PErsze mindenki szeretne azért soványabb lenni"gondolom"!!

Kicsit azért ez lustaságom ismúlik"nálam"-)))

De ha sovány vagyok ha kövér...nem függ össze,sovány nöt is ugyanugy otthagynak,megcsalnak..stb.

Ugy-hogy aki amilyen olyannak próbálja elfogadni magát:-))

Én pld..szép vagyok,csini vagyok:-)))

Ennyi:-)))ja meg "bolond"

445. leviatan (válaszként erre: 443. - Kingi7)
2009. okt. 29. 04:39

Kicsit regebb ota jarok fel ide, mint Te. A kezdetektol, akkoriban voltak fent kepeim es masik felhasznalo nevem is, mara elegem lett bizonyos embertipusbol, akik keprol itelnek (bator vagy, mert feltoltottel kepet, es gyava, mert nem). Gondolom nem tartozol kozejuk csak eppen kivancsi voltal, ugye?

trallala... :D

444. leviatan (válaszként erre: 442. - Kingi7)
2009. okt. 29. 04:35

Elnezesedet kerem, elirtam "sztenderd" akart volna lenni... nem lehet mindenki tokeletes, meg en sem :).

En is magyar vagyok, de mikor magyarul beszelek, akkor nem hasznalok angol szavakat. :), merthogy magyarul beszelek, ugye...

Nem ugyanaz a velemenyunk, de nem is baj, nem suthet mindenki folott a nap egyszerre :).

Azert mert nem ertek veled egyet, meg nem fikaztalak, csak megjegyeztem, hogy sztenderd szo nincs...

Lehet csak kivulrol vagy ennyire magabiztos? Amugy meg komplexusokkal teli, es mindenkiben az ellenseget latod, aki eppen nem bologat veled... :)

DiamondBunny-val ertek egyet, egy kover novel a legtobb pasi nem azert van, mert ez jon be neki, hanem kenyelembol.

Egy apro bibi van az utolso mondatodban... nincs ekezetem, es nem is lesz. Na nem azert, mert nem talalom meg oket, hanem, mert az amerikai vista keptelen megenni a magyar billentyukiosztast. Minden okost megkerdeztem mar itt is, Magyarorszagon is, de megoldas nem szuletett... microfos, ennyi. De gondolom azert nem jelentett nehezseget elolvasni, amit irtam :).

443. kingi7 (válaszként erre: 441. - Leviatan)
2009. okt. 28. 22:18
Ja, nekem volt bátorságom felrakni képeket :)
442. kingi7 (válaszként erre: 441. - Leviatan)
2009. okt. 28. 22:17

Én nem kötözködni jöttem hanem véleményt mondani és nem "szenderd" irtam, hanem sztenderd-et,tanulj meg olvasni! ha fikázol, legalább profin tedd, más szó nem jutott az eszembe hirtelen, hozzá teszem a sztoridnak, se füle,se farka, igazából, valami hasonlót akartál írni-szerintem-mint amit írtam. Nézd, ha én is egy igénytelen nő lennék, akkor megértem, de némely-állítólag- normál alkatú nőnél azért jobbnak tartom magam, hiába van feleslegem-mint volt ducimodell mondom-... ja és én nem zsákban járok, de van aki abban jár, mert, hogy takarjuk el...

Ja és nem beszélek angolul, mert magyar vagyok, és ha jól tudom a magyar nyelv az nem olyan, ha kedvünk tartja hasznáunk ékezetet, ha nem akkor nem :)

441. leviatan (válaszként erre: 439. - Kingi7)
2009. okt. 28. 18:17

A mediaban keresd a megoldast... Illetve az emberek felfogasaban. Marmint a magyar emberekeben. Magyarorszagon szegyen kimenni egy kover novel az utcara, mert az atlagos velekedes az az, hogy egy kover no igenytelen... stb. Fokent mert azt gondolja az atlag ember, hogy azert kover, mert igenytelen magara... De nem reszletezem, nem latjuk egyforman a dolgokat, en a masik oldalrol nezem, amit valaki mar leirt, kenyelmes ferfiaknak "jon be" a husos no, vagy kover no. De elmenni vele es megjelenni mar derogal sokaknak. Talan ketto ilyen ferfit ismertem eddigi eletemben a paromon kivul akik buszkek voltak a sajat nojukre, aki kozel 110 kg-os volt. Mert ugye nem a plusz 10-15 kg-rol beszelsz mint duci... Mert az meg belefer az atlagosba, itt a tulsulyos nokrol van szo, akiket a legtobben kover, elhizot es egyeb jelzokkel illetnek. Es bottal sem piszkalnak meg, merthogy kover, ebbol kifolyolag (szerintuk) igenytelen es nem ad magara, ala oltozkodes.

De emlekszem, hogy amikor ebbe a sulycsoportba tartoztam, akkor lehetett olcsobb es dragabb "zsakot" vasarolni, ruha cimen. Tehat legyel igenyes es jol oltozott, ha csak olyan cuccot kapsz magadra, ami apol es eltakar es ugy nezel ki benne, mint egy nagy kukoricaval toltott zsak, aminek se dereka, se melle, se csipoje.

Amugy "szenderd" mint szo nem letezik, marmint magyarban nem :). Standard, ha mar angolul akarsz beszelni, de inkabb hasznald a jo magyar anyanyelv eme szo megfelelojet: szabvanyos :).

Ha meg mar atlagos akartal volna irni: avarange, ordinary vagy ilyesmi :).

440. kingi7 (válaszként erre: 438. - Nőci1)
2009. okt. 28. 17:12
Ki mondta, hogy azok? Éppen ellenkezőleg! Ő nekik jobban meg kell válogatni mit vesznek fel, mennyire előnyősek, nem azok a tipusúak, akiknek még" egy zsák is jól áll" de van olyan is aki nagyon nem ad magára...igen soványban is én a fontosságot akartam hangsúlyozni, hogy nekünk több energia hogy jól nézzünk ki :) de annál egyénibb :)
439. kingi7 (válaszként erre: 436. - A1baa7edcc)
2009. okt. 28. 17:09
melyikre gondolsz? Talán arra, hogy kiemeltem, hogy a ducik igen is különlegesek? Mert mindegyik más! Nem olyan sztenderdek, mint a "csinosnak" nevezett hölgyek általában...sokunkat úgy könyvelnek el, mint a beteg vagy bánatos, pedig nem! vagyis én így gondolom, csak szeretnek élni élettel telik, vidámak és mindegyik máshogy domborodik :)
438. Nőci1 (válaszként erre: 432. - Kingi7)
2009. okt. 28. 10:03
Csak gratulálni szeretnék ebben,van akinek sikerül! Biztos van olyan pasi aki télleg szereti a dundikat,nem hiszem tramplik a dundik és elhanyagoltak.láttam már olyan csajt nem egyet aki sovány és mégis zsíros hajú,elhanyagolt,kinyúlt mackóban futkosó.
437. Nőci1 (válaszként erre: 429. - A6d5a14c21)
2009. okt. 28. 10:00
Teljesen jól látod,és ez így van. Aki azt mondja nem így van,az vagy nem látja valósan a témát,vagy álomvilágban él.csak körül kell nézni,és nyitott füllel mászkálni,és nyitott szemmel.Végre valaki aki reálisan lát mindent:)
436. a1baa7edcc (válaszként erre: 434. - Kingi7)
2009. okt. 27. 11:59
Nem, mindenkinek boldognak kellene lennie, ahogy van, csak a megkulonboztetest nem ertem, amit kiemelsz a hozzaszolasodban.
435. kingi7
2009. okt. 27. 11:53
Ante@! ne hari, de neked ki mondta, hogy 63 kilósan kövér vagy? Szerintem csinos vagy! Mit fog rajtad a párod fogni? A csontjaidat???
434. kingi7 (válaszként erre: 433. - A1baa7edcc)
2009. okt. 27. 11:50
Valós, miért?Talán furcsa, hogy egy duci nő is lehet boldog? Én nem fogynék, csak a gerincem miatt kellene...
433. a1baa7edcc (válaszként erre: 432. - Kingi7)
2009. okt. 27. 10:51
Ez az onbizalom tanulhato, oroklott vagy megjatszott?
432. kingi7
2009. okt. 27. 00:14

Határozottan állítom, hogy van olyan, nem is kevés!!! :) persze sokban múlik, hogy a duci mennyire ad magára, ne legyen tramli, koszos és előnyösen öltözködjön, ne legyen kirivó, de sablonos sem, mint az anorexiás testalkatú szőke cicababák! A ducik egyéniségek! Különlegesek, és nekik különleges párjuk is van, nem olyan, mint a 160-170 cm törpe kisebbségi komplexusban szenvedő pasik :)

megéltem 34 évet, én megtaláltam, így ducin az igazi szerelmemet és volt jó pár jelentkező még rajta kívűl és nem egy visszasírt.. :)

431. a6d5a14c21 (válaszként erre: 430. - 6b94deaef4)
2009. okt. 26. 21:32
Nem hiszem el mind,de egy részét mindenképp.Többet hiszek el ebből,mintsem abból,hogy a férfiaknak a duci nők jönnek be...
430. 6b94deaef4 (válaszként erre: 429. - A6d5a14c21)
2009. okt. 26. 21:01
lári-fári... ezt mind el is hiszed :D
429. a6d5a14c21 (válaszként erre: 427. - Nőci1)
2009. okt. 26. 20:06

Erről már én is hallottam.Végül is lehet benne ráció,ha csak azt vesszük,hogy a túlsúly mennyi és milyen súlyos komplexust szül a kövérekben(nőkben különösen)elképzelhető,hogy még ezt is kihozza a dundi nőkből,hogy bármit megtennének,csak egy csinosabb nő le ne csapja a kezükről a párjukat...Ráadásul a férfiak elég jelentős része kényelmes,ha tetszik lusta és kézenfekvőbb,hogy választ akkor egy dundit,aki mindenben a kedvében jár.

Sőt,olyat is sokat hallottam,hogy azért jó a dundi nő élettársnak/feleségnek,mert nem kell félnie a férfiaknak,hogy lecsapják a kezükről meg,hogy annyira örülnek a dagi nők,hogy végre valaki elveszi őket,hogy ezerszer kevésbé mernek akár csak félre nézni,mint a csinosabb nő társaik...

De azért bízni kell benne,hogy nem minden pasi gondolkodik így,hisz mindig vannak kivételek:)

2009. okt. 26. 20:03
Nincs olyan!
427. Nőci1
2009. okt. 26. 19:42
Na erre mit szóltok akkor,ha nem a dundisság számít!Egy pasi azt mondta,ismerősnek nem baj ha dundi,majd kompenzálja valahogy. Azt mondta a pasik azért szeretik a dundi nőket,mert mindent bevállalnak az ágyban és miért tesznek meg mindent?? Mert félnek ,hogy a nagy ő elhagyja ezért ,ha kell csicskák vagy szex örültek.Több embertől halottam,viszont ha nő kell neki csak dundit keres,mert azok ugranak minden szóra,csak egy csörgés,mind magányos és lelki sérült. na én is dundi vagyok,ezért nem tudok nyitni!!!
2009. szept. 14. 11:30
Én nem vagyok vékony, sose voltam. De éppen most találkoztam egy sráccal (aki nagoyn jó pasi), aki közölte velem, hogy iszonyatosan erős a kisugárzásom (én mondjuk ezt nem tudtam magamról eddig)
425. o.andi
2009. szept. 13. 21:37

bizony ám...lényeg szerintem a kisugárzás...:)egy pasi is rögtön észreveszi.

jaaa és nem utolsó az öltözék sem!!

424. ab4b6bc17d (válaszként erre: 382. - Leviatan)
2009. aug. 26. 09:02
Sokan nem áldoznak rá. Nem akarnak. Talán a rohanó világunk is tehet róla.
2009. aug. 24. 16:02

megyek

jók legyetek

sziasztok

2009. aug. 24. 16:00
hat azt nem tudom de miutan elvaltak mar nem volt olyan tokeletes az elete mint a dagi felesegevel ;)es ha jol tudom a noci vitt mindent haha nesze neked pataki rajongo kellet neked
2009. aug. 24. 15:50

hát, ki kit nevezz sztárnak.

de szerintem az ő párja korábban azért vékonyabb volt. de nem követtem nyomon az életüket.

420. leviatan (válaszként erre: 418. - Buzasi1983)
2009. aug. 24. 15:49
khom khom... Pataki azert a csonti lanykakat keffentette koncertek utan... szoval csak volt felesege nadszal...
2009. aug. 24. 15:41
pataki bocsi
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook