Van olyan férfi akinek a duci, kövér nők jönnek be? (beszélgetés)
"De ha sovány vagyok ha kövér...nem függ össze,sovány nöt is ugyanugy otthagynak,megcsalnak..stb. "
Vitatkoznék ezzel, mert a duci nőknél jobban meggondolják a pasik a megcsalás dolgot, mert kaphatnak egy akkor a pofontot ... :)))))))
Viccet félretéve tényleg mindegy ki milyen testalkatú,a lényeg, hogy helyén legyen a szíve :).
Biztosan van olyan pasi, akiknek bejön,de gondoljatok bele, milyen széles a választék, akikből keresgélhetnek.
Ezért vagyunk sokan egyedül :-(
Lányok...milyen vita van ebböl:-)))ki milyen!!PErsze mindenki szeretne azért soványabb lenni"gondolom"!!
Kicsit azért ez lustaságom ismúlik"nálam"-)))
De ha sovány vagyok ha kövér...nem függ össze,sovány nöt is ugyanugy otthagynak,megcsalnak..stb.
Ugy-hogy aki amilyen olyannak próbálja elfogadni magát:-))
Én pld..szép vagyok,csini vagyok:-)))
Ennyi:-)))ja meg "bolond"
Kicsit regebb ota jarok fel ide, mint Te. A kezdetektol, akkoriban voltak fent kepeim es masik felhasznalo nevem is, mara elegem lett bizonyos embertipusbol, akik keprol itelnek (bator vagy, mert feltoltottel kepet, es gyava, mert nem). Gondolom nem tartozol kozejuk csak eppen kivancsi voltal, ugye?
trallala... :D
Elnezesedet kerem, elirtam "sztenderd" akart volna lenni... nem lehet mindenki tokeletes, meg en sem :).
En is magyar vagyok, de mikor magyarul beszelek, akkor nem hasznalok angol szavakat. :), merthogy magyarul beszelek, ugye...
Nem ugyanaz a velemenyunk, de nem is baj, nem suthet mindenki folott a nap egyszerre :).
Azert mert nem ertek veled egyet, meg nem fikaztalak, csak megjegyeztem, hogy sztenderd szo nincs...
Lehet csak kivulrol vagy ennyire magabiztos? Amugy meg komplexusokkal teli, es mindenkiben az ellenseget latod, aki eppen nem bologat veled... :)
DiamondBunny-val ertek egyet, egy kover novel a legtobb pasi nem azert van, mert ez jon be neki, hanem kenyelembol.
Egy apro bibi van az utolso mondatodban... nincs ekezetem, es nem is lesz. Na nem azert, mert nem talalom meg oket, hanem, mert az amerikai vista keptelen megenni a magyar billentyukiosztast. Minden okost megkerdeztem mar itt is, Magyarorszagon is, de megoldas nem szuletett... microfos, ennyi. De gondolom azert nem jelentett nehezseget elolvasni, amit irtam :).
Én nem kötözködni jöttem hanem véleményt mondani és nem "szenderd" irtam, hanem sztenderd-et,tanulj meg olvasni! ha fikázol, legalább profin tedd, más szó nem jutott az eszembe hirtelen, hozzá teszem a sztoridnak, se füle,se farka, igazából, valami hasonlót akartál írni-szerintem-mint amit írtam. Nézd, ha én is egy igénytelen nő lennék, akkor megértem, de némely-állítólag- normál alkatú nőnél azért jobbnak tartom magam, hiába van feleslegem-mint volt ducimodell mondom-... ja és én nem zsákban járok, de van aki abban jár, mert, hogy takarjuk el...
Ja és nem beszélek angolul, mert magyar vagyok, és ha jól tudom a magyar nyelv az nem olyan, ha kedvünk tartja hasznáunk ékezetet, ha nem akkor nem :)
A mediaban keresd a megoldast... Illetve az emberek felfogasaban. Marmint a magyar emberekeben. Magyarorszagon szegyen kimenni egy kover novel az utcara, mert az atlagos velekedes az az, hogy egy kover no igenytelen... stb. Fokent mert azt gondolja az atlag ember, hogy azert kover, mert igenytelen magara... De nem reszletezem, nem latjuk egyforman a dolgokat, en a masik oldalrol nezem, amit valaki mar leirt, kenyelmes ferfiaknak "jon be" a husos no, vagy kover no. De elmenni vele es megjelenni mar derogal sokaknak. Talan ketto ilyen ferfit ismertem eddigi eletemben a paromon kivul akik buszkek voltak a sajat nojukre, aki kozel 110 kg-os volt. Mert ugye nem a plusz 10-15 kg-rol beszelsz mint duci... Mert az meg belefer az atlagosba, itt a tulsulyos nokrol van szo, akiket a legtobben kover, elhizot es egyeb jelzokkel illetnek. Es bottal sem piszkalnak meg, merthogy kover, ebbol kifolyolag (szerintuk) igenytelen es nem ad magara, ala oltozkodes.
De emlekszem, hogy amikor ebbe a sulycsoportba tartoztam, akkor lehetett olcsobb es dragabb "zsakot" vasarolni, ruha cimen. Tehat legyel igenyes es jol oltozott, ha csak olyan cuccot kapsz magadra, ami apol es eltakar es ugy nezel ki benne, mint egy nagy kukoricaval toltott zsak, aminek se dereka, se melle, se csipoje.
Amugy "szenderd" mint szo nem letezik, marmint magyarban nem :). Standard, ha mar angolul akarsz beszelni, de inkabb hasznald a jo magyar anyanyelv eme szo megfelelojet: szabvanyos :).
Ha meg mar atlagos akartal volna irni: avarange, ordinary vagy ilyesmi :).
Határozottan állítom, hogy van olyan, nem is kevés!!! :) persze sokban múlik, hogy a duci mennyire ad magára, ne legyen tramli, koszos és előnyösen öltözködjön, ne legyen kirivó, de sablonos sem, mint az anorexiás testalkatú szőke cicababák! A ducik egyéniségek! Különlegesek, és nekik különleges párjuk is van, nem olyan, mint a 160-170 cm törpe kisebbségi komplexusban szenvedő pasik :)
megéltem 34 évet, én megtaláltam, így ducin az igazi szerelmemet és volt jó pár jelentkező még rajta kívűl és nem egy visszasírt.. :)
Erről már én is hallottam.Végül is lehet benne ráció,ha csak azt vesszük,hogy a túlsúly mennyi és milyen súlyos komplexust szül a kövérekben(nőkben különösen)elképzelhető,hogy még ezt is kihozza a dundi nőkből,hogy bármit megtennének,csak egy csinosabb nő le ne csapja a kezükről a párjukat...Ráadásul a férfiak elég jelentős része kényelmes,ha tetszik lusta és kézenfekvőbb,hogy választ akkor egy dundit,aki mindenben a kedvében jár.
Sőt,olyat is sokat hallottam,hogy azért jó a dundi nő élettársnak/feleségnek,mert nem kell félnie a férfiaknak,hogy lecsapják a kezükről meg,hogy annyira örülnek a dagi nők,hogy végre valaki elveszi őket,hogy ezerszer kevésbé mernek akár csak félre nézni,mint a csinosabb nő társaik...
De azért bízni kell benne,hogy nem minden pasi gondolkodik így,hisz mindig vannak kivételek:)
bizony ám...lényeg szerintem a kisugárzás...:)egy pasi is rögtön észreveszi.
jaaa és nem utolsó az öltözék sem!!
megyek
jók legyetek
sziasztok
hát, ki kit nevezz sztárnak.
de szerintem az ő párja korábban azért vékonyabb volt. de nem követtem nyomon az életüket.
További ajánlott fórumok:
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Miért jönnek férfiak egy női oldalra? :)
- Neked bejönnek az egyenruhás férfiak(nők)? Ha igen miért?
- Szerintetek a férfiak vannak olyan málék, hogy nem esik le nekik, ha bejönnek egy csajnak?
- Folyamatosan fogyok a Metformintól, de ha nem szedem, jönnek a PCOS tünetek. Van valakinek ötlete erre?