Van köztetek aki ért az álomfejtéshez?Van egy visszatérő álmom és nagyon zavar. (tudásbázis)
Iskolával álmodni:jobbára arra buzdít,hogyokuljunk a tapasztalatokból.Némelykor azt jelzi,hogy a közeljövőben próbára tesz a sors.
Ezt egy álmos könyvből idéztem.Nekem is vannak visszatérő álmaim.
Az álom a következő:
huszonéves fejjel miközben már egyetemre járok és megvan minden vizsgám, sikerült a védés és túl vagyok az államvizsgán, csak egy valami hiányzik hogy diplomát kapja, a ... na itt jönne ugye a nyelvvizsga de nem , az álmomban az érettségi hiányzik.
És ujra középsulis vagyok érettségi előtt és valamelyik tanár valamelyik tárgyból szivózik és meg akar buktatni, és ha nincs érettségi hiába van meg az egyetemien minden ha nincs papir az érettségiről nem kapok diplomát.
Na jó zavaros de remélem értitek.
Miért álmodom ezt már vagy 5 éve egyfolyában havi rendszerességgel???
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Kismamák! Van köztetek olyan, akinek az NST magas szívhangot mért, mikor a baba nagyon aktív volt? Mennyi volt a magas?
- Van-e köztetek orvos? Nagyon sűrű vizelés probléma
- Van kőztetek szekszárdi, aki rendőr, vagy párja az fontos lenne nagyon'
- Van olyan aki nagyon tetszik de még nem történt semmi Köztetek? :)
- Van-e köztetek olyan, akinek csípőficama van? Mostanában nagyon fáj a bordaközi izmom, a doki szerint a csípőm miatt, mivel kicsit bicegek