Van ECDL vizsgád? (beszélgetés)
én elkezdtem, mert "pedagógus számítógépet" nyertem anno pályázaton, amikor ezt elindították. az elvárás cserében az ECDL start vizsga letétele volt. az operációs rendszereket és a szöv. szerkesztést megcsináltam, aztán kicsit hanyagoltam. ennek - mint kiderült - 4 éve. ( hogy szaald az idő:-( )úgyhogy kezdhetem az egészet előről, mert 3 éven belül kell a vizsgákat megcsinálni:-(
az a baj, hogy már nm érdekel. anno nagyon lelkes voltam, de már nem. mivel nem is használom - el is felejtettem.
milyen oktatócsomagot mondtok? 'szti! ha lettynek megvan és nem kell elkunyizhatom kölcsönbe a csomagot? nem akarnék tanfolyamra fizetni..nekem viszont vizsgapéldatár van meg...ha valakit érdekel kölcsönbe. azt hiszem én nyáron készülnék fel a vizsgára, utána tudom adni.
de sajna nem csak a vizsgákért kell 2000 Ft-t fizetni, hanem az elején a vizsgakártya kiváltása azt hiszem 6000 Ft.
a cucc nekem is megvan hozzá, de szerintem nekem szükségem lenne egy kis segítségre, magyarul nem ártana elmennem egy tanfolyamra
bár az meg úgy marha drága, gondolom
a mostani vizsgaárat nemtom, én kb kétéve csináltam, akkor alkalmanként kellett fizetni
(ha tanfolyam nélkül akarod letenni, odaadom a cuccot)
hogy jó-e, azt nehéz megmondani, mert én pl. nemigazán használom
sziasztok!
Én informatikából érettségiztem,nem volt könnyű, a tanítóim azt mondták,hogy az ECDL könnyebb mint az érettségi vizsga ebből a tantárgyból.Hát még nem tudom de lehet én is meg fogom csináltatni,mert jó ha van. Az érettségivel pedig nem megyek semmire.
Nekem is van, de mivel grafikus vagyok, így keveset számít, mivel alap, hogy tudjam kezelni a progikat, ami a munkádhoz kell a grafikai programokon felül. Mindig nagyon ledöbbentünk, mikor hozzánk került egy "grafikus"-féle és elveszett az excellben :-O.
Nekem egy teljesen más jellegű suliban kellett a fő vizsgához, nem volt nehéz, bár lehet azért, mert addigra már házilag megtanultam kezelni mindent, csak némi elméletet kellett bes*ggelni. :).
Sziasztok!
Van valakinek kész ECDL vizsgája?Én most csinálom.Eddig kész:op rendszer,word,ppl,excel
nincs kész: internet,elmélet
és most csinálom az adatbáziskezelőt!
Kinek milyen tapasztalatai vannak a felkészülésről és a vizsgákról?
További ajánlott fórumok:
- Érdemes ECDL tanfolyamot végezni?
- Informatikából ECDL vizsgával vagy érettségivel érek többet? Nem tudok dönteni melyiket válasszam!
- A vizsgadrukk árt a babának?
- Mit tegyek hogy ne legyen vizsgadrukkom?!!!
- Tudod, hogy pontosan mennyibe kerül a személygépkocsi műszaki vizsgáztatása hatóságilag? Mitől függ? Csak a vizsgadíj érdekelne...
- Kik igényelhetik vissza a KRESZ tanfolyam és vizsgadíjat?