Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Van ECDL vizsgád? fórum

Van ECDL vizsgád? (beszélgetés)

1 2 3
16. bige
2007. máj. 31. 23:18

én elkezdtem, mert "pedagógus számítógépet" nyertem anno pályázaton, amikor ezt elindították. az elvárás cserében az ECDL start vizsga letétele volt. az operációs rendszereket és a szöv. szerkesztést megcsináltam, aztán kicsit hanyagoltam. ennek - mint kiderült - 4 éve. ( hogy szaald az idő:-( )úgyhogy kezdhetem az egészet előről, mert 3 éven belül kell a vizsgákat megcsinálni:-(

az a baj, hogy már nm érdekel. anno nagyon lelkes voltam, de már nem. mivel nem is használom - el is felejtettem.

milyen oktatócsomagot mondtok? 'szti! ha lettynek megvan és nem kell elkunyizhatom kölcsönbe a csomagot? nem akarnék tanfolyamra fizetni..nekem viszont vizsgapéldatár van meg...ha valakit érdekel kölcsönbe. azt hiszem én nyáron készülnék fel a vizsgára, utána tudom adni.

de sajna nem csak a vizsgákért kell 2000 Ft-t fizetni, hanem az elején a vizsgakártya kiváltása azt hiszem 6000 Ft.

15. e71af41436 (válaszként erre: 12. - 93a74b44ea)
2007. máj. 31. 22:03
okítalak én tantónéni :)))
2007. máj. 31. 22:02
Igen van,nagyon szerettem a suliba járni.Nekem az exel nem ment túl jól,ezért sokat gyakoroltam.Sikeresen levizsgáztam.
2007. máj. 31. 20:54
Nem tudom megmondani,hogy most mennyibe kerül,mert nem én fizetem.De szerintem nagyon érdemes,tök jó ha van.Egyébként most az adatbáziskezelőt csinálom.Már minden megy,csak az a hülya jelentés nem.Mi a lényege?Valaki tudna segíteni,mert kedden vizsgázok,ami már csak 4,5 nap!?
12. 93a74b44ea (válaszként erre: 10. - 'szti)
2007. máj. 31. 18:40

a cucc nekem is megvan hozzá, de szerintem nekem szükségem lenne egy kis segítségre, magyarul nem ártana elmennem egy tanfolyamra

bár az meg úgy marha drága, gondolom

11. 'szti (válaszként erre: 9. - 93a74b44ea)
2007. máj. 31. 18:28
nna, megkerestem: 2 éve 2000 Ft volt egy vizsga és összesen 7 volt
10. 'szti (válaszként erre: 9. - 93a74b44ea)
2007. máj. 31. 18:19

a mostani vizsgaárat nemtom, én kb kétéve csináltam, akkor alkalmanként kellett fizetni

(ha tanfolyam nélkül akarod letenni, odaadom a cuccot)

hogy jó-e, azt nehéz megmondani, mert én pl. nemigazán használom

2007. máj. 31. 18:06
Mennyibe kerül most egy komplett vizsga, és érdemes szerintetek megcsinálni?
2007. máj. 31. 17:36
van vizsgám, mert elküldtek, hogy csináljam meg, viszont tanfolyam nem volt csak oktatócsomag
2007. máj. 31. 16:55

sziasztok!

Én informatikából érettségiztem,nem volt könnyű, a tanítóim azt mondták,hogy az ECDL könnyebb mint az érettségi vizsga ebből a tantárgyból.Hát még nem tudom de lehet én is meg fogom csináltatni,mert jó ha van. Az érettségivel pedig nem megyek semmire.

2007. máj. 31. 16:23
Nekem nincs vizsgám, de jártam egy tanfolyamra, ahol az alapokat megtanitották. Azóta nincs proglémám az Office-val.
2007. máj. 31. 16:12

Nekem is van, de mivel grafikus vagyok, így keveset számít, mivel alap, hogy tudjam kezelni a progikat, ami a munkádhoz kell a grafikai programokon felül. Mindig nagyon ledöbbentünk, mikor hozzánk került egy "grafikus"-féle és elveszett az excellben :-O.

Nekem egy teljesen más jellegű suliban kellett a fő vizsgához, nem volt nehéz, bár lehet azért, mert addigra már házilag megtanultam kezelni mindent, csak némi elméletet kellett bes*ggelni. :).

2007. máj. 31. 16:09
Én imádtam csinálni, nagyon szerettem az oktatót:)). Nagyon jó volt a légkör, frankók a "kollégák":)) Nem volt gáz egyáltalán, hogy hótt süket voltam--vagyok:DD--az egészhez, nagyon segítőkész volt aki tanított minket, szerette, ha kérdezek, mert én alapból is sokat kérdezek, de, ha valamit nem értek, még többet :)) Vagyis nekem csupa-csupa jó tapasztalatom van:))
3. gota
2007. máj. 31. 16:08
Nekem van. A fősulin kötelező volt. De nem bántam meg, jól néz ki az önéletrajzban és azért mindenhol ismerik. A vizsgák nem voltak túl nehezek... Egyedül az excel ment kicsit nehezebben, azt gyakoroltam otthon. Szerintem az Excel egyébként olyan, mint a jogsi, úgyis akkor tanulod meg igazán, hogyan kell, amikor nap mint nap alkalmazod...
2007. máj. 31. 16:08
Nekem sajna nincs vizsgám,de elég jól elboldogulok a géppel.Lehet hogy megkéne csinálnom,csak hogy meglegyen.Mennyibe kerül most egy ilyen???
2007. máj. 31. 16:02

Sziasztok!

Van valakinek kész ECDL vizsgája?Én most csinálom.Eddig kész:op rendszer,word,ppl,excel

nincs kész: internet,elmélet

és most csinálom az adatbáziskezelőt!

Kinek milyen tapasztalatai vannak a felkészülésről és a vizsgákról?

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook