Van-e jelentősége a " dinnyére sört?" szólásnak? (beszélgetés)
Értem. Akkor nem jött volna össze a találkozásunk, amikor Szegeden jártam volna. Na mindeg, majd egyszer, ha hazajösz akárhonnan akkor hátha egyszer sikerül találkozni.
Most már tényleg eltűntem, mert fázik a lábam. Túl vagyok a fürdésen, a hajam is már kezd száradni.
Hasonlit a korcsolyazashoz, (naccsaga kidobta a korcsolyamat meg Magyar orszagon voltam) csak lassabb, mert nagyobb a surlodasi felulet, vagy meredekebb domb oldal kell hozza. Persze jo meleg oltozet... jo felszereles...
Mint ujdonsag, nagy elvezet, de az idojarashoz van kotve, ideny sport, es nagyon draga is tud lenni az ideny meghosszabbitasa, mert a si pajakon vagy mestersegesen csinaljak a havat, vagy utazni kell a meg meglevo videkre ahol ho van.
Jaj, de jó! Én meg azt hittem, hogy azt kérdezed, hogy egyedül vagyok-e itthon? Jól félreértettem. No mindegy.
Én már a tavaszt várom, azt hogy zöldelljenek a fák, langyos szellőcske fújdogáljon és csicseregjenek a madarak. Ennél szebb és jobb nincs is, amikor újra éled a természet. Hű, de szépen írtam le, ugye?
Megyek, mert domi lesz. Puszi mindenkinek és jó éjszakát, majd holnap újra jövök, ha nem bánjátok!
Azt hittem lehuztatok a redonyt... :DD
Hogyvannak "gyerekeid"? hogy viselik a telet?
Itt most keveset setalhatnanak, kert varos reszben lakom, es a mar negyven centis ho meg noncs minden honnak eltakaritva a jardakrol. de alig van aki gyalog szeretne menni... azert nem csinaljak. az uton meg jonnek az autok, nem erdemes azon gyalogolni...
Annak szerintem nincs köze hozzá.
Lehet, hogy van olyan beállítás, hogy Magyar vagy minden nyelv. Nem tudom már én sem mert rég regisztráltam.
Egyébként a nővéredtől folyamatosan kapom a felkérést játékra.
További ajánlott fórumok:
- Nyaki nyirokcsomó duzzanat jelentősége
- Az ölelés jelentősége
- Van jelentősége annak, hogy kimondjuk, vagy éppen nem mondjuk ki azt, hogy "szeretlek"?
- Van-e jelentősége egy párkapcsolatban, hogy kiket néz meg a párom a közösségi oldalakon?
- Szerinted mi a karácsony igazi üzenete? Az ajándékozás jelentősége..
- Szerintetek van annak jelentősége, ha egy férfi fényképezéskor a lányt (aki nem a barátnője) vállon át öleli meg, vagy deréknál?