Válság.... (politikamentesen!) (beszélgetés)
Az akció sokszor csak egy marketingfogás, úgyhogy nagyon meggondolom!
Hát nekem a minőségre nem nagyon telik és azt kell hogy mondja hogy szigoruan az árakat nézem. kb 90%-ban. Ezért is birom a sok egészséges életmódbeli reklámot műsort stb. A szutyok kajára is alig futja hát még a minőségire :(((
Dehogynem hivatásosok. Van rangjuk is. A barátnőm is hiv. katona, tőrzsőrmester és irodai munkát végez...
Én igen, nagyon megnézek mindent - egyébként merthogy ezt is tanítom!!! :)
Próbálok tudatosan vásárolni, és megnézni mi van benne, és mennyibe kerül!
Hát igen a kocsmákra mindenhol óriási szükség van:-D
Na menek végre megcsinálom a kaját aztán jövök vissza hozzátok
Eszembe jutott egy másik kérdés is. Ti amikor elmentek vásárolni, megnézitek az árakat? Vagy a minőséget csak? Kihasználjátok az akciós termékeket?
Én falun élek.
Van egy bót, 3 kocsma , posta ovi és alsós suli.
Szerintem az ügyintézők, aktatológatok nem is mehetnek el nyugdíjba, mert nem hivatásosok. A honvédségnél sem vonatkozik polgáriakra.
Én kisvárosban élek, de nálunk a patikák jól ellátottak homeos termékekkel.
jók azért a házi praktikák :)))
Én almaecetet iszom (persze vízzel higítva), kivállóan erősíti az immun rendszert. Ha megfázok, sok-sok forró tea, méz stb.
Abszolúte beosztáshoz kötném. Hiszen a rendőrségen is vannak járőrök és nyomozók, de vannak ügyintézők, aktatologatók is. Nanehogymár őket is megillesse.
Ugyanez a katonákra is. Minden háborús helyzetben töltött évért, mondjuk 2 évvel korábban mehet nyugdíjba.
Hát de ha pénze sincs az embernek....
Teljesen igazad is van.
Én a legközelebbi nagyobb várostól 25km-re lakom.
De ezen a megyeszékhelyen is csak 1 olyan hely van ahol ezt lehet venni. Nah ez is eléggé szégyen
Nem minden ember egyforma, nem szabad általánosítani:)
Sőt már azon is elkondolkodtam hogy lehet kéne a kertembe ültetni ezt azt
Mi betegség esetén homeopátiás szereket veszünk, jóval olcsóbbak mint az antibiotikum és nem vágják gallyra az ember szervezetét.
legutóbb mikor beteg voltam hagyma teát ittam.
Se pénzem nem volt se gyógyszerem itthon.
kicsit rázott a hideg a láztól (ami nem volt magas) de másnapra jobban voltam sokkal
Oké, nem felháborodásból írtam. :-)
Amúgy én hagynám a korkedvezményes nyugdíjat, de megválogatnám, hogy ki mehet el ilyennel.
Úgy van, nálunk a "kényes" helyeken:) az van
Apa Taszáron volt és soha életében nem ivott, 30 éves leszek, de részegen még nem láttam. Engem is sokszor bevitt annak idején a munkahelyére, beültem a repülőkbe a hangárban, nagyon élveztem:)
Hát igen ez teljesen más helyzet. Semmi pénzért nem lennék rendőr. Eszméletlen sok gyűlölet irányul feléjük :-(
Héj héj!!!! Én nem a rendőrökről és a tűzoltókról beszéltem a katonákról!!! Ne emlegessük őket egy lapon - szerintem!
Azért más egy rendőr is szerintem. Ott nincs békeidőszak egy járőrnek
Nem szolgált véletlenül Pápán? :-) Kevés helyre kellett a repgép szerelő. Itt divatban volt, hogy a repszeszt itták, aki hozzáfért.
Ja, ez most tényleg off volt :-(
Pontosan ez van nálunk is!, főleg a számítógép és a tv, dvd a kritikus!
Állítólag nem elég. A férjem is húzza a száját, ő nem is húzza ki őket, ugyan lekapcsolja, de ennyi. Én sokszor éjjel felkelek és kihúzom.
Az én édesapám is rendőr volt, a férjem is az. Apu 35 év szolgálat után jött el nyugdíjba. Azért ehhez a melóhoz kell ám idegrendszer! Nem is tudom, hányszor támadták meg azalatt a 35 év alatt intézkedés közben (húsvágó bárd, kard, karó, csákány....), és annak köszönheti az életét, hogy nagyon jól ismer egyes önvédelmi technikákat, no meg a társának, mert ugye a szolgálati lőfegyvert nem szabad használni. Szabadidőben járkálhatott - az uram meg most is járkálhat- bíróságra, katonaügyészségre, ha a kedves bűnöző sérelmezi, hogy miután szétverte az anyja-apja fejét, lakását, a csúnya rendőr bácsi úgy fékezte meg, hogy hátracsavarta a kezét.....Meg nem kellemes a sok erőszakos halállal elhalt ember látványa sem....Apu úgy néz ki, mint egy nyolcvanéves, pedig alig múlt hatvan.
További ajánlott fórumok: