Valóban annyira számít a méret? (tudásbázis)
Ha tudod haználni akkor semmi gond:))
De ha gátlásaid vannak emiatt, akkor még éretlen vagy .
"mütyi" :))
én nem találkoztam még nem normális méretűvel... vagy csak tudtuk mit és hogyan?! ;)
nekem 16 cm
teljesen elégedett vagyok vele
a barátnőmmel a sex hihetetlen
gyakran van olyan orgazmusa, hogy egymás után több volt(4-5), illetve olyan ami perceken át tartott
szal szerintem nem a méret a feontos, hanem a szerelem, a jó előjáték és a technika és az EGYMÁSHOZ PASZZOLÁS
egyébként sok csajtól hallottam, h ha nagy(pl 20 cm fölött) fár fájdalmas- na ott nem volt OK az összepasszolás, persze aki a nagy méretre esküszik, az a nagy mérettel passzol, míg másnak a nagy méret borzalmas
üdv
A méret csak akkor derül ki amikor használatra kész állapotban van. Tehát nem kell mindenkivel megosztani a méreteidet, emiatt nem is kell frusztráltnak lenni!
Keress olyan barátnőt, aki TÉGED szeret, a többi tényleg nem a mérettől függ!
Aki erre hajt, az nem igazán szereti a párját. Gondolom sokan vannak köztünk akik nem zsákbamacskát vettünk. Akkor is tudta mit vesz meg. :)
Talán annak egy vibrátort ajánlanék. XL-eset. :))
Ez aranyos!
De nem a méret számít!
Olvastam egy két forumot, hozzászólást a mérettel kapcsolatosan.
Sokan mondják nem számit. Férfiak, Nők egyaránt ! Igazából, lehet hogy nem is számít, de valamiért mégis minden lehetséges fórumon, médiában, ujságban, filmeken, ezt sugallja mindeki ! Ha nem számítana, nem beszélnének ennyit róla ! Ha valaki emlékszik, egy szilveszter körüli Monika showba, sőt egy KlaudisShowba is beszéltek erről ! Éééés, ott is arról beszéltek, nem számit mekkora, csak jó nagy legyen !Persze nem szószerint, de ez volt a lényeg ! Ha neked nem nagy, nem is vagy férfi, de még talán ember sem ! Tudom sok férfit, az ilyen megnyilvánulások, tesznek "beteggé" ! Hiába bizonyítják neki az ellenkezőjét, nem hiszi, sőt, még inkább zavani fogaj ! Kicsit magamról is beszélek ! Nem tudok elképzeni olyan Nőt, aki egy igazi együttlét alkalmával ( és nem "dugás" ) azt mondaná a párjának, hogy "édesem, ez bizony pici !" ! Inkább azt, hogy nem számít a méret ! De gondolj bele, ha ezt mondja, nem azt mondja "kicsi, kicsi, de megoldjuk !!! " ! Rendes Tőle, de mégis csak a mérettel foglalkozik !
Én tudom, mi férfiak rontjuk el, saját magunknak ez a dolgot ! Tényleg túl nagy jelentőséget tulajdonítunk neki ! És emiatt leszünk frusztráltak ! Meg akarunk felelni, ezen a téren is ! Akár meg kell akár nem ! Tudom butaság, de ez van !
mislix hozzászólásai nekem is nagyon tetszenek, nagyon őszinték és szenvedélyesek mindig!
szerintem az a nő aki egy életre kifog téged, milliószor jobban jár mintha megütné a lottó ötöst..
a méret témánál hozzászólva, röviden csak annyit, hogy nálam csak a kisebb méretek jöhetnek szóba, mert nekem nagyon fájdalmas volt az első annak idején, és ez a nagy mérettől volt. Utána el is voltam keseredve rendesen, sokáig tartott mire egyáltalán újra szóba kerülhetett a szex bárkivel is.
ha egy új kapcsolatnál eljuttam addig, hogy végre láttam is mekkora, szabályosan menekültem, ha nagy...igazából asszem még a közepestől is, kár, pedig volt már olyan hogy a fiú annyira kedves volt, és mégis szinte bepánikoltam, mert nagyon nagy volt neki, hazamentem és csak sírtam. Tudtam, hülye vagyok, de egyszerűen nem voltam képes ellene tenni. közben meg arra gondoltam, milyen buta liba vagyok, lehet hogy elszalasztottam egy értékes embert akivel a legboldogabb lehettem volna életemben, s akit én is szerethettem volna, bár ezt már sose tudom meg
ez azért is fáj még mindig, mert nagyon szerelmes voltam abba a fiúba
na csak ennyit akartam, jó volt egy kicsit kilelkizni magam itt a széles nyilvánosság előtt :)
amit írtam az nem álltalános viselkedésnorma.
de ez is kell, ezt van aki a konyha asztalnál teszi, van aki tévézés közben, és vallom hogy ágyban kell,
de ez egyéni vélemény.
ez nem befolyásolja a nemi élet sűrűségét, és intenzitását!
sőtt!
volt egy fórum, ahol elmondtam, és volt ott egy nő aki boldogan mesélte/ írta, hetekkel később, hogy szinte teljessen elmult a férje korai magömlése.
hogy miért? mert valszeg, egymás meztelen testének a símogatása, becézése, esetleg izgatása, spontán lett végrehajtva.
nem célirányossan orgazmusorientált, hanem inkább könnyed beszélgetősdivel spékelve, egy lassú örömszerző folyamat részeként hajtották végre.
ezt egyébként szexuálpszihológus is javasolja hasonló esetben.
ez mondjuk engem nem érint, inkább az ellenkezője!!!
de az aura ami ilyenkor van, az nem is leírható.
önuralomnak pedig lenni kell. a szexet is kell néha kontrolálni!
de nem mindíg!:)))))
nagyon számít a méret.sajnálom is a férfi népet emiatt!
a méretet hogyan értitek, átmérő vagy hossz, vagy mindkettő?
ha szex van, akkor orgazmusnak is kell lenni.nehéz napokat úgy átélni,h. a párom órákig simogatott és nem tudott orgazmushoz eljuttatni,pl. korai magömlése miatt.nem bírom az ilyen helyzeteket.
ha simogat a párom,akkor abból szex lesz.
nálam nem vállna be a hozzád hasonló viselkedés.szerintem te sem sok nőnél tudod ezt megtenni.tetszenek különben a hozzászólásaid.
További ajánlott fórumok:
- Valóban azok az anyák, feleségek, akik teszik a kötelességüket áldozatnak számítanak?
- Tényleg annyira nem számít a babavállalás anyagi oldala?
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- Miért van nagy hangja a számítógépemnek?Annyira zúg.De mi lehet a baja?
- Van itt olyan szakember, aki valóban ért a számítógépekhez? Segítségre lenne szükségem.
- Valóban annyira jók a Varga cseppek és a sampon?