Való Világ 6 (VV6) fórum (beszélgetés)
Egy élmény lehetett:)
Akkor még nem csapták agyon:)
Egy kicsikét:)
De legalább elmondhatod, hogy írtál a VV6 fórumba!:))
Szerintem meg késik.
Állítsd előrébb pár nappal.
A tinilányok szavazatai döntenek majd,tehát Au.
Lásd előleg X-faktor,Vastag Csaba
Más téma: Aurélio nagyon rosszul jár ha elveri a pénzt a haverokkal, mert a havi egy millából 250 eFt-ot minden hónapban le kell adóznia, plusz a tárgynyeremények (lakás, autó) adóját is a készpénzéből kell kifizetnie. Jó lesz ha tartalékol, sajnos ezt belőle nem nézem ki!
"A nyereményadó itthon a bruttó összeg 25 százaléka, vagyis a játékosnak a megnyert pénz negyedét kell adóként befizetnie. Rosszabb a helyzet, ha tárgynyereményről van szó, ez esetben az új tulajdonosnak a nettó érték 33 százalékát kell befizetnie az államnak." Aurélio nagyon rosszul jár ha elveri a pénzt a haverokkal, mert a havi egy millából 250 eFt-ot minden hónapban le kell adóznia, plusz a tárgynyeremények (lakás, autó) adóját is a készpénzéből kell kifizetnie. Jó lesz ha tartalékol, sajnos ezt belőle nem nézem ki!
Tetszik · Válasz · 5 perce · Szerkesztve
Érdekes, én meg azt láttam, hogy milyen szép kék szemei vannak! - de most, hogy így mondod,talán hideg tekintetet kölcsönzött neki!
A régebbi képén szép csaj volt, talán valami lelki trauma miatt változott így meg.(Nem törődött a külsejével és azért volt olyan bántó, gonosz, mert ő is azt kapta valakitől?)
Azt hiszem, hogy ez a bent lét rádöbbentette a hibáira és próbál változtatni rajta!
Nem tudok elszakadni a VV6 fórumtól??:)
HIányzik a müsor?
Te jó ég, itt olvasgatlak titeket, milyen néniről van szó?
Vagy egy pali, aki elváltoztatta a hangját, hogy azt higgyük, hogy egy rekedt hangú néni:)
Nekem mindegy, de igazad lehet, nőtől tellik ki az ilyen szöveg:D