Való Világ 2011 (beszélgetés)
persze,hogy megnyeri
különben semmi értelme az egész kavarásnak.
Állítólag Alekosz megnyeri az összeesküvőket is.
Azt nem nézem, de ma este belekukkantok.
Azt a Vágó féle játékot is valami biztonsági őr nyerte meg anno, ahol a tudás számított.
Tuti csak azért jársz be a DM-be,mert ott éled ki a szemezési vágyaidat ;)
(lebuktál) ;)
akkor mit néznél helyette???
Jó ez, had menjen csak szépen végig...
Nem lehetne, hogy 'tisztázatlan körülmények között" a ValóVilágnak is vége lenne ma???
:DDDDDDDD
Úriember?
De hiszen egy retardált, iszákos biztonsági őr egy rakás pszichés komplexussal :)
Úriember, besírok :)))
Többször minősíthetetlenül viselkedett a rajongó tábora által úriemberként aposztrofált Alekosz némely lánnyal szemben!
Az édesanyjával karöltve!
Ráadásul a két pohár sem hiányzott a kezéből sosem!
Hát én se vittem túlzásba a nézését, inkább csak a honlapról, de nem segített h beköltöztették ezt a valóságshow huszárt!
Ok! :)
Többek szerint azért mondott igent, mert két gyermekes anyuka...! Igen! Elvileg össze kell házasodniuk, ami a két másik párnál nem akadály! Másánál viszont bonyolultabb a dolog, mert el se vált még így valószínűleg csak később tudják oda adni a nyereményt!
(szívelte. :) a szívlelte mást jelent)-bocs, ez a vesszőparipám.)
Köszi az összefoglalást! Akkor ez a Mása csak muszájból mondott igent Alekosznak? És mi lesz, ha ők nyernek (ami elég valószínű, nem??)
akkor össze kell házasodniuk?
Én ebből egy részt láttam, amiben Alekosz csatakrészegen ült egy széken, és üveges tekintettel mosolygott maga elé, miközben egy csaj próbált vele vitatkozni, de a figura olyan szinten volt használhatatlan, hogy :-|
Nem igazán tudtam értelmezni, ezt miért nézni bárki is...
3 páros maradt a fináléra és fantomképekkel mutattak egy eredményt tegnap este!
Csenge+Péter, Niko+Ricsi és az orosz származású Mása bár nem igazán szívlelte eddig, de végül "meglepő módon" igent mondott Alekosznak így versenyben van a görög!