Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Való Világ 2011 (beszélgetés)
De, igazad van, inkább csitulok, de csak miután előre köszöntem, mert én itt egy senki vagyok...:DDDD
mér', szerinted nem így kell?!
:DD
[link]
Csaba vagy Veronika megy vissza? 48-41 %
Az m1-en is voltak mostanában péntek esténként.
Nem is a mai rock zenekarokra gondolok, hanem még a 70-80-90- es években alakultakra.
a duna 2-n mennek nagyon jó színházi felvételek!!!
jó dallamos magyar rock?? van olyan? vagy az már inkább plázametál? :)))))))
Nem lettem okosabb, de azért köszönöm:-))) Ma saját kezembe veszem, no nem azt amire gondoltok, hanem a sorsom, és megnézem a VV-t, hogy saját szememmel győződjek meg arról mi folyik odabent.
nincs idazad mint ahogy verának sincs, élvezi a balhét
Verával akkor érdemes újra foglalkozni, ha rajta lesz a zöld kendő. Addig felejthető (...lenne, ha hagyná a csatorna).
a "szokott " kifejezés nem fedi igazán a valóságot, mert eddig mindössze egy X-faktor volt, annak is csak az első néhány adása ment együtt a Megasztárral.
A most futó Xfaktor mellett pedig nincs is megasztár
Persze mert így egy jó nagy csapást mérnek a tv2-re Alek miatt is na meg,h ott meg a finalé lesz.
Apám..képesek két ember összeadni a nézettség miatt..
tök jó lenne,ha Fecó mondaná,hogy igen elveszem Angélát,a vv után..
Azt azért nem hiszem,hogy lagzijuk is lenne....nem csak esküvő?
Speciel engem egyik sem igazán köt le. Péntek estére lesz jobb szórakozásom :-))
Hajdúéknak fel kell kötni a gatyát!
Maximum személyesen kihívhatja Váját és Alekoszt versenyt inni és asztalon táncolni, mert szerintem kifogytak a csodafegyverekből Fecóék romalagzija ellen!:)
Bírom amikor a két csatorna harcol.
A Megasztár és az X-factor is egy időben szokott lenni.
Odaüt a VV5 Alekoszéknak! :)
Majd meglátjuk a nézettségi adatokat h mit hoz Fecóék lagzija a tv2 fináléval szemben...! :)
[link]
Hogy hogy,pedig te szeretted,nem?
:D
Petire :)
Haji :)
Én is csak hébe hóba már :)
Itt viszont más az eredmény. Úgy tudom hetente lehet szavazni az indexen.
[link]
Ez a szavazás már 2 hete indult. Gondolom akkor még népszerűbb volt Eszter, mint mostanában.
További ajánlott fórumok: