Való Világ 2011 (beszélgetés)
Igazából ebben a vitában te vagy a partvonalról bekiabáló fogadatlan prókátor, szóval te nem hagytad szó nélkül azt, ami nem is neked szólt.
Ennyi. :)
Ezt arra értettem, hogy nem hagyod szó nélkül a dolgot és láss világ nekem volt igazam.
Vajon miből gondoltam ezt?
egyébként az egész drogdílerségével kapcsolatban is az a benyomásom, hogy nem igazán az a velejéig bűnöző, meg alvilági típus ő, hanem a kapzsisága meg a végtelen butaságának a kombinációja lett az, hogy ugye könnyen-gyorsan milliókat szerzünk (erről az "álmáról" való lemondását mondjuk a valóvilágba való jelentkezése nem igazán jelenti :)) ), plusz tuti, hogy az egész csempész bandából ő vitte el a balhét, mert ahhoz is túl hülye volt, hogy ne ő bukja be az egészet
magyarán az egyszeri legény, aki nem akar dolgozni a pénzéért, de ahhoz meg túl buta, hogy másképp előre jusson. hát, ezúttal se jött neki össze...
Attól tartok, most Vera nagyon sokáig benn lesz. Nincs az a játékos, aki ki merné vinni, vagy rá merné tenni a jelét.:(
Engem az a nő baromira irritál. Én simán tudnám Kingát is tolerálni, de Verát nem bírom.:(
Nekem se tűnt fel h annyira irritálta volna! :)
Sztem az elmúlt pár nap Kingás eseményei vagy a múltkori jelrakásos dolog beszél belőle!
,,Nagy átlagot nézve Attila volt, aki a leginkább irritált bent."
Ennek ellenére egy kivétellel mégis mindig arra személyre tette a jelet akire az szólította fel aki leginkább irritálta.
Ez több mint érdekes.....
"Serinél pedig nála voltak mélyebb érzések amik nálam nem találtak olyan szintű viszonzásra."
ööööööö
hát nemtom
Ez a kedvencem :)
"nem akarok vitatkozni, de még mondok valamit, innentől befejztem, te már ne reagálj semmit, és ha reagálsz is, az csak butaság lehet"
korrekt!
Nem szeretnéd folytatni, de folytatod?
Ahogy a műsor sem érdekel, gondolom...
Neked is Buék :)
Szerintem is Sherivel kapcsolatos modora volt a kasza oka.
A vicc az, hogy este ment a belevalóba és elképzelni sem tudja, hogy mi lehetett az ok. Ő arra tippel, hogy az, hogy összejött Seherével és ez égette le őt :)))
Az a jó, hogy ő sem vak :))))