Való Világ 2011 (beszélgetés)
Persze, mert abból tudnának kulcsot készíteni a zárhoz és megszökhetnének :))))
ugyanazt látod, amit öfiben...vagy lehet csabi fikázna, nem tudom:D
a vv6-ban már mindegyiknek fülese lesz, mint alekosznak :)
Lehetne belépőt szedni,hogy abba a körfolyosóba be lehetne menni látogatóknak és peepshówzni :))))
múltkor tettem be a képeket a full üres villáról....van órájuk is, de ők nem hordhatják...érdekes:)
jaja és a MI1 biztosítja az épületet, és a CNN helikopterei forgatnak :o)))
a légy kalimpált neki, hogy a dokiról egy szót se? :D
most olvastam újra, hogy a stábtagok talpig feketében, gumitalpú cipőben osonnak a fekete folyosón, ami a villát körül veszi.ja és kapucniban :)
Köszi:) Majd csak otthon tudom megnézni.
Lehet, hogy egy légy volt :)))
:O) Jó hogy ezt mondod, mert nekem csak az zavaró, hogy mióta Vera Attila ellen van, azóta még a szemétségei is pozitívak lettek sok ember szemében :)
Amúgy kemény lehet ezekkel az emberekkel összezárva, az tuti. Nagy türelmet tanulhat az ember, ha meg bírja állni, hogy ne menjen nekik :)
Azt még valahogy megtalálom :-)))
az, hogy a stábnak kiszólógatnak, akik hallják őket, meg esetleg a hangszórókon válaszolnak, az még oké (bár tényleg nem kéne adásba kerülnie), engem tényleg az lepett meg, hogy még látják is őket?
legalábbis a kalimpálásból ez jött le
Persze, hogy nem. Vera is legalább annyira szeret cseszegetni másokat, mint Attila vagy akár Kinga.Még Eszter is idesorolható.
Az eredeti valóságshowtól, ami lehetett a koncepció ez már nagyon messze van. Sok mindent már show jelleggel csinálnak benne. Lásd esküvő Fecónál.
Kb úgy változik, mint a sziget :) Modernizálódik és már teljesen más jelleget kap.
Akkor elképzelhető, hogy megoldanám. Bár tudod aki még egy e-mailt is nehezen hoz össze azt a polaritások is megzavarhatják :-))
Szerintem arra Vera sem gondolt, hogy ez lesz a dologból.Az biztos, hogy azzal a céllal írta ezt, hogy borsot törjön az orra alá.Ezt elismerem. De normális ember nem így reagál le egy ilyen dolgot, mint ahogy Kinga tette.
régen, még a 2-ben, azt hiszem vv anett csacsogott mindig a kintiekkel, még vmi story-ban olvastam egy olyat, hogy anett kint volt a raktárban egyedül és kérdezte vkitől, hogy miért csak ilyen Bombákat küldtök be(energy...) lehet nem a bomba volt, fogalmam sincs, volt-e már akkor bomba
oké, te Kinga oldaláról közelíted meg, de én meg magára a tettre mondom, hogy aljas. Hogy más ezt hogyan reagálja le, az már más kérdés.
Tudta jól Vera, hogy mit tesz ezzel.
Szóval nekem messze nem állja meg a helyét, hogy szegényke mindig csak megvédi magát a gonosz többiektől.
Éva másmilyen volt. Kinga nekem nem Évás. Vera sokkal inkább. Bár talán kettőjük keveréke :)
miért? ++ - -.csak polaritás kérdése :)))
Nekem az a jelenet ütötte meg a múltkor a szemem, amikor az egyik éjszakai stream végén Kinga és Attila beszélgettek a Kinga lábán levő kiütésekről. Kinga panaszkodott, hogy hogy ki van tőlük, aztán nekikezdett egy mondatnak, hogy "amikor itt volt az orvos, azt mondta", majd abban a pillanatban mindketten felfele pillantottak valahova, Kinga félbehagyta a mondatot, Attila meg iszonyú bosszúsan morogta, hogy "Ne kalimpáljatok már!". Hogy mibe vagy hova néztek, és ki integethetett nekik (gondolom, hogy ne beszéljenek az orvosról), azt nem tudom, de ebben a pillanatban fekete képernyő, és a "Közvetítés hamarosan folytatódik" lett. Mindenesetre érdekes volt. Legalább akkor vágták volna ki, ha a stream is 15 perc késleltetéssel jön. Mondjuk nem az első baki ez se.
igen, feltűnik, mikor a fiúk nyírva vannak...bár vki írta, hogy a csajok is letolták a fiúk haját....
meg aztán gondolom a csajok nem csak egy gatyát kapnak, mikor öltöztetve vannak....több méretet is, aztán húzhatják a hájasodó se**ükre :)azt is be kell adni valahol...nem hiszem, hogy a raktárban vannak bestokizva
Halkan mondom el lehet engem is megoldhatatlan feladat elé állítana:-)))
az a bence sokat fotóz....de annyira nem agyaltam róla, azt hittem, csak üveg mögül...
További ajánlott fórumok: