Való Világ 2011 (beszélgetés)
Más mégis tudja :)
Nem ez a gond szerintem. De majd meglátod, ha már Attilék nem lesznek a képben. Ez Vera személyisége és nem Attiláék hatása.
Ahogy Éva is ugyanaz maradt, pedig rá is azt mondták, hogy csak azért ilyen, mert szegénykét mindig bántják.
Egy ember nem más miatt lesz negatív, hanem maga miatt.
Egyébként tudod, hogy erről úgysem fogjuk meggyőzni egymást, mert neked szimpi, nekem nem. Ez attól nem fog változni, hogy részleteket elemzünk. Szerintem.
Jó lenne, ha kiesne, mert nem szeretem a látványát. Savanyú uborka kötekedő fejét.
Ha átváltana mosolygósba, amit nagy ritkán megtesz, akkor nem lenne vele bajom.
De már nem pécézik, mert Attila már nem féltékeny.
Tehát nem azért, mert beállt Attila csapatába.
Vera meg továbbra is elviselhetetlenül viselkedik.
Szerintem eléggé más a kettő. Itt Vera lepaktált Attilával és azt akarta, hogy legyenek jóban, mert Attilát jófejnek tartja.
Úgyhogy nem az Attila gondja, hogy nem áll be a sorba, hanem, hogy idióta. Mint síeléskor, amikor elkezdett Vera kötekedni.
Nagyon xar érzés, amikor látja az ember, hogy ott jártak és elvitték a cuccomat.
Az a tehetetlenség érzés nagyon gáz.
Nekem a kocsim feltöréseinél volt ilyen érzésem. Szerencsére már rég volt az utolsó, de nagyon hülye érzés, hogy valaki ott turkált.
Nekem is van cicám, úgyhogy nagyon együtt tudok érezni. Bár már a volt feleségemmel lakik.
Tudom , hogy elsőre nem hangzik jól, de mégis ilyenkor nagyon jó, ha az ember beszerez egy kis cicát. Az felettetni tudja a bánat nagy részét.
Akkor a gondolatmenetet folytatva, Csabát miért nem pécézik már ki?
Mert nem kötekedik.
Én értem, hogy Attila tipusnak mi a baja egy Csaba tipussal. Elviszi csendben a nőket, akik Attilának tetszenek. Nem érti, hogy miért megy ez neki így, amikor tuja :)))
Szóval az féltékenységből indult.
De már nincs köztük az, ami Verával.
Ebből is látható, hogy más oka van ennek, nem a csapatba állás.
Ezt érdemes lett volna látnod. Szerintem nagyot csalódtál volna Verában.
Beszéltek a nyugiszobában Attilával és azt mondta neki Vera, hogy szövetkezzenek. Rakják egymásra a jeleiket, de ne vigyék ki egymást párbajozni. Ez Vera ötlete volt.
Szegényke. Ma pont ezen gondolkoztam, amikor láttam az úton egy elütött cicát. Mármint, hogy milyen rossz lehet a gazdájának.
Sajnálom.
Lehet hogy sokakban ez van bennem nem. Attila az elején olyan ellenszenvessé vált ezzel a játékkal, hogy akárkivel paktálna le nem tudnék róla jót mondani.
Én általában nehezen változtatok véleményt valakiről.
Vera most majdnem beállt Attilához :)
Nem láttad azt a műsort?
Megbeszélték, hogy ne vigyék ki egymást. Ezt Vera ajánlotta fel.
Hm.
Csak arra mondom, hogy Vera tök mindegy kikkel lenne közösségben. Szerintem őrá a legjellemzőbb, hogy összeférhetetlen, bár Attilával vetekedhetnek ezért a címért.
Verának most azért van szimpátia háttere, mert azok szeretik, akik Attilát nem.
Mint tavaly Évike, aki Béciék ellen volt és Alek mellett. Ezért volt esélye.
Ha Vera összehaverkodott volna most Attilával, amit szeretett is volna, akkor már lanyhult volna a Vera szimpátia sok emberben.
Ez amúgy Attilán múlott. Ő nem akart haverkodni, mert ő tényleg nem szereti Verát annyira. Persze m eg is értem.