Való Világ 2011 (beszélgetés)
Fúúúú, ez igencsak vicces lenne... :)))
De még az is lehet hogy tök jól kijönnének egymással... :)
Mondjuk meg lehet csinálni a rostát az összes eddigi VV szereplőiből. A jelszó az, hogy mindenki magát hangoztassa, önmaga függvényében beszéljen, és mindenki mást tagadjon.
De szép is lenne!
Jaja :)
Összerknám:
Györgyuszt, Évát, Verát, Kingát,
most több idegzsába nem is jut eszembe :)
Ez tök jó ötlet!
Ha én lennék a producer, összeválogatnám a legegoistább embereket! Minél összeférhetetlenebb és ellenségesebb annál jobb!!! :))) A lényeg a zavarkeltés!!! :)))
Vagy a másik verzió! Elfogadó, békés embereket akik egymásra mosolyognak és együtt énekelnek...
A nézettség 0-ra esne!!! :))))
Áhhhh...kegyeltlen lenne!! :)))
Mindenki a tévé előtt ülne!!
Lekileg zavarodottak. De úgyis mondhatjuk hogy idegbetegek. Persze senki nincs egyedül.
A "Szegény Én" mindig jól megdolgozott egóra vall...
Na szóval pont erre mondom, hogy Vera Éva 2.
Azok az emberek, akiket azzal kell megvédeni, hogy ők csak azért negatívak, mert valaki, vagy valakik támadják, ott valami nem stimmel.
Ez ment az előző szériában is, hogy szegény Évike csak azért támad, mert bántják.
Aztán kijött és itt kint pont ugyanannyira hülye, mint bent volt.
Vera is Attila miatt ilyen? Ugyanmár. Vera ilyen és kész. Most Attila az ok, máskor meg más lesz.
Szerintem bent teljesen másképp viselkednek mint kint, én pedig ilyen helyre tuti nem költöznék be, mert nem vagyok ennyire toleráns.
Innen nézve számomra Kinga viselkedése gázosabb, mint Veráé, ez van, én így látom, más másképp látja :)
Magad körül...
Aztán amikor veled csinálná meg azokat a gáz dolgokat,amiket láthattunk,lehet inkább mégis Kingát választanád,mert ő sokkal emberibben viszonyulna.
Igen, ezt nagyon jol megfogalmazta Feco.
Veraval is ezt csinalja, modszeresen nyirja ki, ahogy a tobbieket is.
Én az elején nagyon bírtam Attilát, de igaza volt Fecónak, Attila kitapasztalja a másik ember gyengeségét és azt használja ki, ez számomra nem sem szimpi :(
Szerencsére ilyen típusú emberek, mint akik a villában élnek, nem vesznek körül, ennek azért örülök :)
Én Attilát csaptam volna már le, engem ő irritál:)
Persze közben látom a többiek hibáit is, de kb. annyira allergiás vagyok Attilára, mint sokan itt Verára..
Szexelni akar Attilával Eszter
2012-01-26 18:12:00
Budapest — A szex mentette meg Attilát (32) a zöld kendőtől. A ValóVilág nyolcadik párbajának kihívottja ugyanis Vera (27) lett, igaz, a kiválasztott, Eszter először alaposan félrevezetett mindenkit, hiszen mindvégig úgy beszélt Attiláról, mintha őt akarná magával vinni. Az utolsó pillanatban azonban mégis meghátrált.
Ahha látom,hogy indulatokat vált ki:)))
Hát nem egy finom' személyiség.