Való Világ 2011 (beszélgetés)
Hi!
Ki esik ki?
Hát nem is azt mondom, hogy minden tettében ugyanolyan. Hanem az alap kötekedése és utána mártírkodása után.
Ez a tulajdonsága még rosszabb is, mint Éváé, mert ő legalább nem nyalt a tekintélynek :)
Ez így van.
Csak ez nem kissebbiti Vera butaságát. Ha most Attilát elemeznénk, akkor elmondanám az ő negatív dolgait is, de ettől Vera nekem nem lesz szimpibb.
Eszter gusztustalan volt azzal, ahogy azt a levelet elrontotta.
Ott elmondtam, hogy Vera túl komolyan veszi a játékot, ami nekem sem tetszett.
Viszont Attiláék is elég gusztustalan dolgot műveltek vele, mikor beleírtak a füzetbe illetve elcsórták a vállapját. Eszter ujjnyomkutatásáról már nem is beszélve.
...hogy mik vannak? Jobbnál-jobb hírek!
Most el kell mennem, sziasztok!
További kellemes beszélgetést.
gondolj bele, amikor Vera kérte, hogy Serit váltsák le mellőle, mert Seri nem veszi elég komolyan a rendőr hetet.
Ott sem volt Attila a képben. Ilyenkor lehet látni, hogy Vera egy lüke liba. :)
Sajnálom! - nagy bosszúság, meg anyagi kár is.
(Jó lesz vigyázni, nekünk is a ház alatt van a kamra és ott a fagyasztó.)off.
Arra gondoltam, ha már vége lesz a VV-nek és esetleg Verát látjuk még valamilyen műsorban. Akkor meglátod, hogy semmi köze nincs ennek Attilához.
Vera ilyen ember.
Ja értem. Testvéreméknek volt két afrikai macskájuk ( ha jól emlékszem) és mind a kettő elpusztult macska aidsben.
Aztán volt egy kutyájuk, ő meg rákban.
Igen, - de nekem van egy másik cicám is a Kormi.
Pár éve volt egy cukorbeteg cicám, - én szúrkáltam naponta 2x inzulinnal. Elaltatás lett a vége, mert rosszabbodott az állapota - 13 éves volt.
Bocsi, hogy ilyeneket írok! Off.