Való Világ 2011 (beszélgetés)
Shadyhoz viszonyítva leginkább. Én az előző párbajon nem Eszternek szurkoltam, mert gyávának tartottam a választását, de most úgy érzem, korrekten döntött.
Eszterrel kapcsolatban még ambivalens érzéseim vannak, de ő inkább pozitív figura.:)
Ezt azért nem mondhatjuk így ki, hogy Eszti a legokosabb a villában, mert ezt még nem bizonyította.
Az, hogy szép, gusztus kérdése. Aranyosnak én nem tartom.
Nagyon szívesen!:)
Ha érdekel és megtalálom, elküldöm priviben annak a receptjét is, amit sütni sem kell és baromira finom.:)
Engem nem zavar, hogy Te nem tudsz kiigazodni rajtam, talán nem is ez a célom...
Nem írtam Csabáról, hogy hazug, Tőled kérdeztem, hogy Neked az a tetsző benne, ha nem őszinte? Ugyanis erre utaltál. Hiába erőlködsz, nem tudod kiforgatni a szavaimat.
Fenntartom, hogy Csabát egy gyáva és simulékony alaknak tartom. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy Eszterrel akarta kivitetni Attilát. Kíváncsi lennék rá, ha Eszter elvégezné helyette a piszkos munkát és Attilát vinné párbajozni, akkor vajon ki mellett tennéd le a voksodat? Akkor Eszter mellett? És Csaba? Gondolom ő is, hiába áll tőle a lány állítólag legtávolabb és hiába jó elvileg a viszonya Attilával.
Csaba számomra egy viszonylag intelligens ember látszatát kelti, aki semmiben sem különb pl. Eszternél. Arról én nem tehetek, hogy amit Eszternek számtalanszor hibaként róttál fel, Csabának simán elnézed. Te tévelyegsz szerintem.
Nehezen lehet rajtad kiigazodni. Már-már lehetetlen. Attilát bunkónak titulálod mert negatív jelzőkkel illeti a lányokat, ugyanakkor Csabát pedig hazugnak azért, mert ő nem teszi azt mint Attila.
Azt gondolom most kellene egy vonalat húznod és elkezdened az egészet tiszta lappal indítani, mert lassan teljesen eltévedsz a saját útvesztőidbe.
Az teljességgel ki van zárva!!
Eszter még nem eshet ki...
Én Eszternek örülnék, de tartok tőle, hogy a csacsi tábora sárikát erősíti majd:-((((
De nagyon kér lenne..
Igen, köszi, észre vettem:)
Sajttorta: életemben egyszer ettem, isteni volt:)