Való Világ 2010 (beszélgetés)
csak ezt a részt néztem, mert vendég is volt nálunk meg főztem is közben.
Össze kellett írniuk, mi az, amit fontos tápláléknak tartanak egy fejlődésben lévő ygerek számára.
Utána bement egy dietetikus hozzájuk és vele beszélgettek erről, meg,hogy mit is jelent az alultápláltság.
Nem!
Csak Éva rájött, hogy mindvégig Lacit kedvelte.
Laci meg engedett az ösztöneinek.
És mindezt az asztalon. Azért Lacit visszafogottabnak gondoltam. Láttátok hogy húzta közban Éva haját? :)
Úgy látom mindenki megtanulta estére a tananyagot.
Kérem az ellenőrző füzeteket és megkapjátok az ötöst!
Fontos vajon rébuszokban beszélni?
A lehető legfontosabb!
Erre is készül már egy fejtő ikon. És nem para többé a rébusz. Ötletesen "Rémusz ikon" a neve:
az esti összefoglaló döbbenet volt számomra!
Alekoszt fel tudtam volna pofozni a vaj kontra margarinos ostoba monológjáért!
Itt nyilvánult meg, mekkora egy tudatlan ökör a görög.
S mikor a dietetikus elmagyarázta azt, amit úgy vélem, mindenki tud a margarin és vaj közti különbségről, Aleknek leesett, hogy hülyeségeket bezsélt nagy tudományosan, s kényszeredetten lóbálta a fejét és kínjában vigyorgott és látszott rajta, hogy irtó sz*rul érzi magát, mert ekkora bakot lőtt. SZívesen beleláttam volna a fejébe, szerintem ezt mondogatta magának: "sebaj,Alek, nem vagy hülye, mindig, minden körülmények között higgadt tudsz maradni, nem ölsz, nem ölsz, nem ölsz!"
:DDDDDDDDD
Alekosz még Jerzsinél is ostobább.
Szerintem csak a vak nem vette észre, hogy oda vannak egymásért. Eddig tudták leplezni.
Szerintem most Leonidászt fogják jelölni :)
Alek most veri pépé bécit..
béci egy karajszelet,amit most klopfol ki..:)
Jaj, én nem tudom nézni, kérlek, mesélj, hogy mi történik még! :)))
(Tényleg nem tudom nézni) :)
Gine!Sőt!Ezzel a topikkal is egy újabb kódot generálsz,amire rákattintva eltűntetheted az olyan megnyitott ikonokat is,amik azelőtt nem is léteztek..
nnade ne ronahjunk így előre..majd a tanfolyamon mindent megtudhatsz..
sőt extra tananyagként,megmutatom,hogy kell a vízből jeget készíteni..ezt elárulom,csak a nagyok tudják,akik nem petrezselymet árulnak..:))
Kezd kibontakozni a dolog bennem...ezekkel"kalózkodni"lehet?Jól értem?
Fontos rébuszokban beszélni,brühüm?:)
ááá
:):)