Való Világ 2010 (beszélgetés)
már csak 6 hét :))
féllábon is kibírod :)
Monty, ha most azt mondod, hogy Gigiről csak normálisan ment a zsolozsma , hogy ezt csinálta és azt és nem volt undorítózás, meg ilyesmi, akkor más fórumot nézünk.
Mind a két oldalt figyeld.
Hölgyel és Urak!
Véget ért a móka mára, zárul Plastic mókatára. De ha tetszett, nemsokára visszavárhatsz, Jóska, Sára, Tercsi, Fercsi, Kata, Klára, s valahány név a naptárba. Eljövök még hozzátok, viszontlátásra pajtások!
Jó éjszakát, aludjatok jól álmodjatok székeket.
Nem kell!
Van egy lányom pótol 10 Devenkét.
Figyi! Beszélgettünk Gigiről tegnap, de senki nem használt rá semmi bántót, legalább is én nem.
Tényekről beszélgettünk, fotókról, filmekről.
Lehet Éváról is beszélgetni, de történések alapján. Ez meg ez történt szerintem így gondolta más szerint nem. Szóval normálisan a látottak alapján.
De olvass vissza, csak az ment oldalakon keresztül, hogy ilyen olyan amolyan, de esemény hozzá nyista.
Beszéljünk a történtekről, és kicsit kisebb vehemenciával, és minden vissza tér a régi kerékvágásba.
Szerintem:)
ezek inkább tűntek modellnek, mint elhagyott exnejnek, de minden lehet...
de honnan szereznek ilyen fotókat a be nem dőlő csajokról?
áhháám...:)
Jójó..de azért már lassan nem ártana neked egy kis Devenke is..:)
éppen ezt írtam...
itt nem lehet csajozni.
viszont nem is ezért vagyok itt.
Devennét nem keresem, megvolt, jó volt, elég volt.
Nyugodt vagyok :))
Egy pozitívat azért mondok Évára. Amikor végig ment az embereken a véleményével, az tetszett.
:O)
Azt nem láttam :O))
De a rettenthetetlent igen :)) Az imádom :)
megnéztem, de itt csak pucér lányok képei vannak :((
leírást nem találtam :((
Oké, igazad van. De emlékszel úgy kezdődött, hogy Gigi így meg úgy. Akkor ez nem fájt.
Én befejeztem Évát mára. Csak felgyülemlett, főleg, hogy ennyire futtatták páran.
Tőlem beszélhetünk másról :)
276628 tagból férfin kívül talán a te által felsoroltak után lévő maradéknál esetleg..
de a helyedben mégsem itt próbálkoznék..
ez tényleg egy inkább kismama portál..
az élet egyéb jóságaival..:)
Nyugi!
Majd megtalálod Devennét..talán nem virtuális kellene keresned..:)
Megmondom.
2 ok miatt:
1. Nem nézik eleget a műsort és felületesen látva lehet pozitív
2. Buták :))))