Vallomások (beszélgetés)
" sógorom mindig bántja az örökbefogadott kislányunkat, nem szereti. Szerintem azért, mert barnább a bőre. Emiatt én meg nem vagyok kíváncsi az ő lányaira."
Ha én lennék a helyedben, megkérném, hogy mellőzze a látogatásait, hiszen nem kötelező nálatok lenni neki!
Úgy nézek ki, mint egy hollywoodi filmsztár. ....stb.
Micsoda humor!... kár, hogy nem lehet rajta nevetni:(
Úgy nézek ki mint egy hollywoodi filmsztár....
Nem árt vigyázni, mert ha jobban kinézel esetleg ki is esel...
"Úgy nézek ki, mint egy hollywoodi filmsztár..."
A szerénységedet?
Túúúúttam, hogy valaki ebbe fog belekötni! :D
0-t nem lehet szorozni... Azaz, hogy... Akkor a 40 éves nagymama is 0 éves lesz! És máris megvan a kitűzött cél!
:D
"Úgy nézek ki, mint egy hollywoodi filmsztár..."
Naaa... mindjárt felébredsz, hogy bilibe lóg a kezed :)
Úgy nézek ki, mint egy hollywoodi filmsztár...
Danny de Vito?
Úgy nézek ki, mint egy hollywoodi filmsztár. Az iQ-m maximális. Kastélyom van, meseautóm, yachtom, benne vagyok az öt leggazdagabb ember között. Ennek ellenére imádnak a nők. Nem tudom elképzelni, mit esznek rajtam?
Az IQ kivételével mindent elhiszek
"Úgy nézek ki, mint egy hollywoodi filmsztár.."
Benne vagy a között??? 😀 Biztos azt imádják, hogy jobban fogalmaznak nálad 😀
" sógorom mindig bántja az örökbefogadott kislányunkat, nem szereti. Szerintem azért, mert barnább a bőre. Emiatt én meg nem vagyok kíváncsi az ő lányaira."
Mindent a gyerekért; én biztos megszakítanám vele a kapcsolatot!
Remélem, nem ugyanabban a városban éltek.:)
"Ismét részeg vagyok."
Fúj :(
Ismét részeg vagyok.
Ehhez gratuláljunk???
"mikor megszületett a kis unokám negyvenszer voltam idősebb nála. Aztán eltelt húsz év, akkor már csak háromszor, most negyven év múltán már csak kétszer vagyok idősebb nála. Most azon dolgozom, hogy egyidősek legyünk."
-------------
Ezen számokat csak magamnak írtam fel, hogy nagyjából képben legyek:
1-40
20-60
40-80
-------------
A lényeg: Előbb-utóbb összejön a szándék.
"Sikerült fogyni megint fél kg-ot. Most többet gyalogolok, mint régebben."
Még mennyi van hátra?
Csak hogy tudjuk, mire számíthatunk.
A sógorom mindig bántja az örökbefogadott kislányunkat, nem szereti. Szerintem azért, mert barnább a bőre. Emiatt én meg nem vagyok kíváncsi az ő lányaira.
ez nagyon szomorú és a sógorod viselkedése egyenesen undorító!!
Tuti ,hogy én megmondanám neki,viselkedjen,hagyja békén a gyermekemet és ha nem lenne rá képes ,megszakítanám vele a kapcsolatot-bár ez én vagyok.Nekem a gyermekem fontosabb lenne,mint egy rokon,aki szemét módon viselkedik,miféle ember ez...az a gyerek miről tehet?arról már nem beszélve,milyen nyomot hagyhat a kis lelkében,hogy bántják már családon belül is,pont ott kellene megkapnia minden szeretetet és támogatást...
Nem.
Nem is a vallomásra reagáltam, hanem Napsugár módszere ellen berzenkedtem.
Igen, szeplőtlen vagyok megint. :)
Nagyon vigyázok a bőrömre, nincs semmi napozás, szolárium, kibékültem vele, hogy nem barnulok, de szeplős sem leszek. :D
Az úszás nálam szerelem...
"Azt tervezem, hogyha jön a kis unokám nyaralni, akkor fogunk párnacsatázni, ha lesz hozzá kedve. De még sok más szórakozás is lesz."
Persze, rontsd el a sarjat, ahogy csak tudod! 😎🙃😎