Vallomások (beszélgetés)
Jajj, nálunk ez nem vicc. Azt mondja az emberem egyik nap. Az a rózsaszín fogkefe... azzal szoktam a wc peremêt pucolni, te meg azzal mosol fogat????
Persze csak szivatott, de nem sok kellett, hogy rosszul legyek. :D
“ Amikor katona voltam, 120 nap után tudattam az öregekkel, hogy mindig belepisiltünk a fürdővizükbe, ...azzal mostak fogat. :) Aznap szereltem le. :)”
Jaaaj, van egy vicc, de sajnos nem emlékszem hogyan szól. Az a lényeg, hogy az asszony a férj fogkeféjével szokta pucolni a wc-t. :)
Valójában le szeretnék fogyni, de már nem hiszem, hogy sikerülhet.
ha valóban NAGYON akarunk valamit ,akkor igenis sikerülhet,tessék tenni érte.Elhiszem,hogy ha többször megpróbáltad már és nem sikerült,akkor nehéz,de kitartás,kitartás,kitartás!!! És ez mindenre vonatkozik az életben,nem csak a fogyókúrára!
"Tegnap randiztam társkeresőről. Én ugyanúgy néztem ki élőben, mint a fotóimon. A pasi viszont nem, mégis megtetszett. Elhúzta a randit 5 órásra, lovagias volt, azt hittem minden oké. Ma már nem is írt nekem. Letöröltem a társkeresőt meg Őt is."
Nincs valami nagy önbizalmad.
Nem korai ez a letörlés?
Simán várnak egyes pasik 1-2 napot randi után. Kíváncsiak, hogy a nő fut-e utánuk, de neki kell keresnie téged. Még ne add fel, ha tetszettél neki, akkor keresni fog.
Kitartás!
Állítólag estek az albérlet árak 🙄 Érdekes, nekem nem jöttek, hogy nem muszáj az egészet fizetni. Egy 18 nm-es mini garzon ez, ami 100 ezer Ft. Mondjuk a 200 Ft-ot is visszakérik, amikor 19800 Ft volt 5 kiló tört paprika 🌶 150 km-es szállítás.
Ez mi? :-D az első felét értem, a másik része tiszta zagyvaság, mit szeretnél a paprikával? :-D
"Decemberben elkezdtem egy tanfolyamot, ahol tegnap végre jeles vizsgát tettem! Szeptemberben kezdek egy komolyabbat, ami 8 hónapos. Úgy érzem, most kezdem megtalálni a helyemet az életben 32 évesen!"
Isteni, amikor rákap az ember a tanulásra, ugye? Hajrá, csak így tovább! És gratulálok a jeleshez!
"Cc..amikor katona voltam, 120 nap után tudattam az öregekkel, hogy mindig belepisiltünk a fürdővízükbe, meg azzal mostak fogat :)"
Hát volt fürdőkádban lubickolás? Kéjhömpöly.
Én kimegyek tanúskodni, ha kell. És ez nem véletlen.
Te ki leszel úgyis törölve.
Kérj bocsánatot, akivel bunkó voltál!
"Tegnap randiztam társkeresőről. Én ugyanúgy néztem ki élőben, mint a fotóimon. A pasi viszont nem, mégis megtetszett. Elhúzta a randit 5órásra, lovagias volt, azt hittem minden oké. Ma már nem is írt nekem. Letöröltem a társkeresőt meg Őt is.😠"
SIKERÉLMÉNY! Én már jövetkor tudtam hogy nem az én csajom!
"Vettem egy házat, de sajnos nem érzem jól magam ott. Már túl sok mindent megcsináltunk rajta."
"Nem szoktam részeg lenni..."
De most az vagy! Egészségedre! :)
"Ma csini ruhában kezdtem a hetet. Még nem jöttek a többiek, szuper jó szelfiket készítettem magamról."
- AZ ÉLET ÉRTELME
"Nem értem, hogy miért divat olyan szavakat használni beszélgetésben, ami kisípolásra érdemes. Fiatal korosztálynál figyeltem meg."
Azért, mert tele vannak feszkóval és úgy gondolják, hogy "MENŐ"!!!
(Szerintem a káromkodással nincs baj, amíg nem divatból csinálja és meg nem unja az ember!)
"20 évesen élveztem, hogy udvarolnak, azóta sem én kezdeményezem a randit..."
Végül is! Úgyis mindig a NŐ választ! Ha megfeszülsz, akkor is mindig a NŐ választ! Ezt a bölcsebb férfi tudja!