Vallomások (beszélgetés)
"Egy kutyám már elvesztettem a nagy hőségben, még egyet nem szeretnék... Gyűlölöm ezt az időjárást, nem érdekel, inkább térdepelek kukoricára, de soha nem leszek napimádó!!!!"
A napimádásnak (szerintem) semmi köze a hőséghez.
Az állatokról pedig gondoskodni kell. Gyakran cserélni az ivóvizet előttük, hűvös helyre elhelyezni a vackukat stb...
Kutyával esetleg lehet játszani slaggal locsolni.
Vagy pl. ha nem akar inni, akkor vízzel nedvesíteni a pofájukat, szájukat (az orrukba nem kell).
"Nem tetszik ez a mostani női nyári divat: nyakig zárt és egyik oldalon egy óriás masni. A kar csupasz viszont, akkor is, ha túl vastag. Vajon a tervezőjén kívül kinek tetszik ez?"
Aki viselheti. 60 után már nem járunk ujjatlanban.
"Rengeteg hölgyet elcsábítottam már innen, a képzeletemben..."
Álmodozz csak tovább! 😂
Van, hogy az összedőlő játéktorony nagyobb örömet okoz nekik. :D
Nem minden gyerek egyforma. A mostaniak külön faj. ❤️🤣
Megint szerettem volna elcsábítani.
---Hogy-hogy megint?
Már máskor is szerettem volna.
Nyilván nem hülye az ember gyerekkorában, és tudatában van annak, hogy játszik, de mások a prioritások, és ha ledől egy torony, amivel már 3 napja vacakolt, azt akkor ugyanolyan összeomlással éli meg, mint felnőttként egy elcseszett prezentációt.
Hab a tortán, amikor azzal vigasztalják a felnőttek, hogy ez csak játék. Neki ettől még nem kevésbé értékes.
Abban igazad van, hogy nem kívánom vissza a gyerekkoromat.
"Rengeteg hölgyet elcsábítottam már innen, a képzeletemben..."
ühümm..fotelharcos
1randi után bunkó stilusban írt nekem a pasi. Szóvà tettem Neki, hogy velem igy nem beszélhet. Még Õ sértõdött meg. Nem is keres. Nem is érdekel, az ilyen nem férfi a szememben, hanem egy bunkó majom..
helyes,az ilyet nem sajnálni kell,hanem jó messze elkerülni ;)
"eszembe jutnak azok az éveim, mikor csak játszani kellett minden nyáron."
Szerintem a gyerek a maga világában nem játszik. A játékokat megoldandó problémának, feladatnak éli meg, és nem azzal ébred reggel, hogy "de jó, ma is csak játszanom kell".
"Ma egész reggel egy házas férfi meztelen fotóit csodálom."
Ideje lenne már felnőni, most hogy rád szakadt a vakáció...
"Annyira berúgtam, hogy hányni jár belém a lélek. 🚱"
Szinte biztos vagyok benne, hogy csak "polgár-pukkasztóst" játszol:D
"Valójában le szeretnék fogyni, de már nem hiszem, hogy sikerülhet."
Valójában ilyen hozzáállással biztos is, hogy nem fog sikerülni.
"Ma egész reggel egy házas férfi meztelen fotóit csodálom."
A férjedét? ;)
"Gyerekkoromban minden nap arra keltem Mamánál,hogy hallom a vadgalambokat..."
Ez nem vallomás, hanem nosztalgiázás.
" Egyik kollegám... "
Ez nagyon udvariatlan viselkedés. Családi képen olyat kérdezni, hogy ki ez a ronda nő. Mit szólnál hozzá, ha valaki a Te Édesanyádra mondaná, hogy ki ez a ronda nő?
Egyik kollégám mutogatta a családi fotóit. " Ki az a borzalmas csúnya nő középen?" " A feleségem!" Nem rá gondoltam, hanem aki mellette áll" Ja, az meg az anyám."
Rettenetesen tapintatlan vagy. Nem kell dicsérni a képen szereplőket, de ha már megtisztel azzal, hogy megmutatja a családját, szebb néha a hallgatás. Remélem, csak azért írtad ki, hogy milyen reakciókat szül a hsz.