Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vallomások fórum

Vallomások (beszélgetés)

32397. Lávli*
2020. dec. 30. 10:32

"Nem vagyok irigy senkire, de elítélem az internetes dicsekvést! Főleg, amit az utazgató celeb családok művelnek. Semmi értelmet nem látok a fejükben"

Állítólag a követőiknek és rajongóiknak nagy örömöt szereznek a megosztott fotókkal. A kedvükért posztolnak.

2020. dec. 30. 10:00

Nem vagyok irigy senkire, de elítélem az internetes dicsekvést, főleg amit az utazgató celebcsaládok művelnek. Semmi értelmet nem látok a fejükben.

Nem dicsekednek. Reklámoznak. Mindent.

32395. Epresturmix (válaszként erre: 32394. - Michelle.r)
2020. dec. 30. 09:56

De nekünk még 18-20 évig sincs értelme élni. Magtalanoknak. Miiinek? :P

Egyébként tudod mit? Nem csak a barátaimat, de már azt is megvâlogatom melyik rokonommal állok le beszélgetni. Azóta érdekes minden pletyka és rosszindulat megszűnt az életemben. Néha kivêdhetetlen egy-egy ilyen jelenet, de elmosolygok rajta. :)

Fórumindîtó is jobban tenné, ha szelektâlna. :)

32394. michelle.r (válaszként erre: 32384. - Epresturmix)
2020. dec. 29. 17:45
Így csak azok a kretének viselkednek, akiknek életük egyetlen értékelhető cselekedete az volt, hogy világra hoztak egy vagy több gyereket. Úgy 18-20 évig értelme is van az életüknek, aztán üldögélhetnek üres életük romjai felett. Tényleg szóra sem érdemesek.
2020. dec. 29. 16:37

"Látom és érzem, hogy a férjem rokonai lenéznek engem, mert nincs gyermekünk. Nem tehetek róla, hogy nem sikerül, hiába bármi segítség! Megszakad a szívem! Miért van, hogy gyerek nélkül, értéktelennek tartanak? Elég nekem a saját érzéseimmel küzdeni."

Sajnos, nagyon is ismerem az érzést. Borzasztó érzés, mikor az ember minden igyekezete ellenére, saját hibáján kívül kerül pellengérre. Az én ex anyósom is nagyon jó volt az ilyen játékokban, egy idő után már nem is jártam hozzájuk, mert elég volt a lelki terhekből és a küszködésből. A meg csak hab volt a tortán, hogy a férjemnmel is gondok voltak, de erről nagyon szégyellt beszélni a saját családjával, így nem is tudtak semmiről, emiatt úgy b..zogattak, mintha a gyerektelenségünk a nem akarásból származna, és csak is az én hibám lenne. Nyilván az ember maga is tudja, hogy több, mint a szaporító szerve, és nem kellene azok véleményére adni, akik másképp gondolják, de ez a gyakorlatban nem olyan egyszerű, pláne családon belül, az ünnepekről meg ne is beszéljünk.

32392. Bless the child (válaszként erre: 32391. - Amaunet)
2020. dec. 29. 16:19
Ez vallomás volt?
32391. Amaunet
2020. dec. 29. 16:12

"Néhàny fòrumozò csak negatív kritikàt képes leírni, és mindenben/mindenkiben hibát talàlni. Előadjàk, hogy milyen tökéletes az életük, közben meg egy hang nem igaz ebből az egészből."

Te most nem negatív kritikát írsz?

Honnan tudod, hogy nem valós az, amit megosztanak magukról a fórumozók?

Remélem, senki nem fogadott a bizalmába egy ilyen irigy embert! Mert biztos vagyok benne, hogy az irigység beszél belőled, kedves "visszafelé ékezet".:)

32390. secret8
2020. dec. 29. 15:20

És még mindig ő a kiszárító mester!👌

Nem tudom, mit adjak erre, ugyanis nem értem. 😎

32389. secret8
2020. dec. 29. 14:43

Látom és érzem, hogy a férjem rokonai lenéznek engem, mert nincs gyermekünk. Nem tehetek róla, hogy nem sikerül, hiába bármi segítség! Megszakad a szívem! Miért van, hogy gyerek nélkül, értéktelennek tartanak? Elég nekem a saját érzéseimmel küzdeni.

Kedves vallomástevő, ne hagyd magad lehúzni. Ha ők esetleg értéktelennek is tartanak (vagy csak így érzed), te ne érezd magad annak! Gondolkozz el, te mennyi mindenben lehetsz értékes ember. Az a fontos, hogy te mit tartasz magadról, nem az, hogy mások mi gondolnak rólad, ami nem is biztos, hogy úgy van.

32388. a97b9a4e4e (válaszként erre: 32387. - Miss Angel)
2020. dec. 29. 13:03
Gondolom a rokonai kozott nem érzi jol magat, de az ismeretlenek társasága nem zavarja. Gondolom ez azert van mert félsz az előitéletektol, XY-ka. Egy idegen ugye nem ismer, egy rokon meg kívül-belul. Egyebkent ezzel en is igy vagyok. Sose szerettem rokonokhoz jarni, még kiskoromban elmentem mert anyamek elrangattak, de aztan egyre ritkabban.. vmit mindig kitalaltam hogy ne kelljen menni.
32387. Miss Angel
2020. dec. 29. 12:51

Nem érzem jól magam emberek között. Próbáltam változtatni, sokszor. Nem ment. Érdekes, mert pl. koncertekre rendszeresen járok, barátkozni is szoktam. Nem értem ezt...

ezt sem értem.Barátkozni eleve nem kötelező,ha barátkozol az neked csak jó valamilyen szinten és csak jol érzed magad velük???

vmi mást érzel,amit félreértelmezel,nem az emberrekkel van bajod,lehet olykor csak szeretsz egyedül lenni,vagy azért nem érzed magad jol ezekkel az emberekkel,mert épp nem hozzád valók.De aki antiszociális,az nem ilyen.

mindenesetre kívánok neked tartlamas kapcsolatokat,amikben jol érzed magad !!!

32386. Miss Angel
2020. dec. 29. 12:48

Szomorúnak találom, ha valaki úgy éli meg a kapcsolatait, hogy másokat kísér a boldogságához! Biztos ő is fontos valakinek csak nem veszi észre! Ha nem tartja magát szerethetőnek, akkor senki sem lesz elég jó, hogy benne maradjon az életében!

de jó lenne,ha ilyen igazságosan működne a világ,mindenki annyi szeretetet odafigyelést kapna,amennyit ő képes adni másoknak,az ilyen naiv felfogást sosem értettem.Meg a jó emberekkel történnek jó dolgok,a rosszakkal meg a rosszak...a mesében esetleg :/ aKi ezt elhiszi,v így látja,nem ezen a világon él......

32385. K-né Zsóka (válaszként erre: 32384. - Epresturmix)
2020. dec. 29. 12:36
Nos ezt anyósom úgy fogalmazta meg, hogy az az igazi nő, aki feleség és elsősorban édesanya. Mondanom sem kell, hogy én is a gyerektelenek táborát erősítem. Így hozta a sors,igazad van, túl kell lépni rajta, egyébként lerombolja az életet, kapcsolatokat.
2020. dec. 29. 12:13

Látom és érzem, hogy a férjem rokonai lenéznek engem, mert nincs gyermekünk.....

Hagyd őket a francba! Én is éreztem már ilyent más társaságban. Némelyik ember azt hiszi, hogy nekünk így már semmi értelme az életünknek és csak ők tettek le az asztalra valamit. Valakinek hamar összejön, akár több is, valakinek csak 1, nekünk meg nem. Engedd el. Én már elengedtem. Nyugiiii! :)

32383. 8393f36701
2020. dec. 29. 12:04

'Látom és érzem, hogy a férjem rokonai lenéznek engem, mert nincs gyermekünk. Nem tehetek róla, hogy nem sikerül, hiába bármi segítség! Megszakad a szívem! Miért van, hogy gyerek nélkül, értéktelennek tartanak? Elég nekem a saját érzéseimmel küzdeni.'

Erre megis ki ad kukoricat, de komolyan?

Kedves vallomastevö: ne stresszelj ra, probald lazabban felfogni a dolgot, es akkor biztos össze fog jönni.

Addig is eld/eljetek az eletet, sportoljatok, legyetek kint sokat a termeszetben, csinaljatok a paroddal sok közös programot (mar amennyit a covid megenged)

Minden okkal törtenik az eletben, ne aggodj, ha nem megsem jön össze, akkor valami masra vagytok hivatottak az eletben (tudom ez nem vigasz).

32382. Lávli* (válaszként erre: 32379. - Bless the child)
2020. dec. 29. 07:29
Meg vannak az érzékeny lelkű anonimek 🙄😀 akik bevallják, hogy mások milyenek 😀
32381. semleges
2020. dec. 29. 06:18

"Az igazi karácsony gyermekoromban volt. Izgatottan vártuk a Jézuskát. Ma már ez csak annak foszlánya."

Képzeld ha ma is izgatottan várnád:)

32380. Törpilla
2020. dec. 29. 06:16

Igaza volt annak a valakinek, aki negatívan nyilatkozott a fórumozok egy részéről. Tényleg vannak kekeckedők. Jelentés mániások is.

Bizony vannak tele van betegekkel. 😄😉

2020. dec. 29. 06:15

Igaza volt annak a valakinek, aki negatívan nyilatkozott a fórumozok egy részéről. Tényleg vannak kekeckedők. Jelentés mániások is.

Ajánlom figyelmedbe a vallomások leírását. Nem szólhat másokról, stb.... Amúgy meg amit bevallottál, az nem vallomás

32378. Lávli*
2020. dec. 29. 02:08

"Nem vagyok hajlandó a férjemnek babot csinálni. Mindig megfingatja és szórakozik rajta mint egy 10 éves idióta gyerek. Be is jelenti, hogy mikor fingik. Az ágyban fekve pedig az ölembe ereget. Kinek hiányzik ez?"

Öledbe?! 😮 Az kemény. Jó, hogy nem a szádba! 💨

Egyébként vannak főzési praktikák, amikkel csökkenteni lehet a puffasztó hatást, nézz utána a gugliban.

32377. Lávli* (válaszként erre: 32373. - 9b10f3d7ff)
2020. dec. 29. 02:06
Tudja és kész 😀
32376. Amaunet
2020. dec. 28. 23:20

"Az igazi karácsony gyermekoromban volt. Izgatottan vártuk a Jézuskát. Ma már ez csak annak foszlánya."

Akkor voltál 5-6-10 éves, most meg vagy 60+. Semmit nem tanultál?

32375. Amaunet
2020. dec. 28. 23:15

"Émelygek. Fekvő helyzetben rosszabb. Jó lenne aludni, de muszáj ülni, járkálni. Nem akarok hányni."

Nem lehet, hogy már visszafelé jön a savad annyit ettél?

32374. libikóka
2020. dec. 28. 19:40

Néhány fórumozó csak negatív kritikát,,,,,,,,,,,,

Sajnos! De ha akármit is nyilatkozol meg itt ,ezzel ezt is bevállalod!

32373. 9b10f3d7ff
2020. dec. 28. 19:28

Néhàny fòrumozò csak negatív kritikàt képes leírni, és mindenben/mindenkiben hibát talàlni. Előadjàk, hogy milyen tökéletes az életük, közben meg egy hang nem igaz ebből az egészbő

Ezt honnan tudod, mennyi igaz az egészből? Ismered őket, vagy a tüköreffektus, ha te nagatív vagy, mindenki az?

32372. E'lodie
2020. dec. 28. 19:24

Néhàny fòrumozò csak negatív kritikàt képes leírni, és mindenben/mindenkiben hibát talàlni. Előadjàk, hogy milyen tökéletes az életük, közben meg egy hang nem igaz ebből az egészből.

Keblemre! :)

32371. fincsi5 (válaszként erre: 32358. - Andi6020)
2020. dec. 28. 19:16

Láttam Moszkvát, '83-ban. Ugyanúgy tekeredett a sor, bizisten a közepén még nem tudták, mit kapnak. Lehetett csirke, narancs, banán, szög, ajtókilincs, vödör. A GUM áruháznál.

Kicsordult a könnyem, mikor láttam, hogy viszik a hálós cekkerben a csirkét, lába kibújt a szatyorból, a járdát súrolta.

Ahol laktunk, közelünkben volt egy zöldsége. Ha 3 kg. krumpli, 8 db. sárga- és fehérrépa volt, az már feltöltöttséget jelentett.

32370. fincsi5
2020. dec. 28. 19:06

Émelygek. Fekvő helyzetben rosszabb. Jó lenne aludni, de muszáj ülni, járkálni. Nem akarok hányni."

Pedig nem fogod megúszni, csak húzod az időt.

32369. Channa* (válaszként erre: 32358. - Andi6020)
2020. dec. 28. 18:51
Így! A nagymamám órákig képes volt sorbaállni ott banánért:DDDD
32368. Schiano
2020. dec. 28. 18:50

"Bárcsak nem lennének Ők."

Ne aggódj, minden bizonnyal "ők" is így vannak veled.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook