Vallomások (beszélgetés)
"Éljen a napsütés!"
Ezmiez?
Mindenki csalódott már, legtöbbünk nem is kevésszer.
Vagy túllépsz rajta, vagy besavanyodsz, a döntés a tied.
Hmm, én ma együtt ebédeltem egy barátommal. Egy másik épp most ment el. Hétvégén fekete erdő tortát sütött, tudja, hogy imádjuk, hozott négy szeletet. Épp csak egy teát ivott, mert késő van.
Ne várd, hogy foglalkozzon veled bárki, kezdd el te, és pont azt kapod vissza, amit te adsz.
"Néha magamban beszélek. 🤭🤭"
A hangocskák a fejemben azt suttogják, hogy ez bizony nem normális. 😀
Szerintem ha valaki nyitott, nem marad egyedul.
Így van.
Most akkor jo lenne vagy nem lenne jo egy barat?
Ilyeneket olvasva tenyleg nagyon szerencsesnek erzem magam. Nagyon komoly maganeleti gondom volt az utobbi idoben, amibe a rendorseget is bele kellett vonni. Csak fel eve dolgozok ezen a helyen, de a fonokeim, mas kollegaim, mint baratok mellettem alltak, allnak.
Szerencse kell egy ennyire jo csapathoz, de azert hozzateszem, nyilvan nem mindegy, hogy valaki savanya nyanya, vagy baratsagos es segitokesz.
En fel ev alatt kotottem uj ismeretsegeket itt is, mikor maskor koltoztem, akkor is lettek uj barataim.
Szerintem ha valaki nyitott, nem marad egyedul.
"Senki se foglalkozik a másikkal."
Van itt aki meg azt kérdezi, miért kell mindig másokkal foglalkozni.
Van, akinek semmi sem jó. Ha barátot szeretnél, kezdj el keresgélni. Hazuggá, kétszínűvé az emberek teszik a világot. Széppé tenni is az emberek tudják! ;) Csak el kell kezdeni sokaknak.
"Rájöttem, hogy már nem szívesek beszélgetek senkivel sem, tudatosan kerülöm az embereket, ez a hazug, kétszínű világ ezt hozta ki belőlem."
Igy érzek én is. Ezért se barát se senkim sincs egyszerűen minek? 😢 Senki se foglalkozik a másikkal. Elkeseritő... Pedig jó lenne egy barát
Néha magamban beszélek.
Én is. Szóba állok magammal, ha meg kell vitatni a dolgokat! ;)
Szerintem sokan teszünk így! :D
Mi a gond ezzel?
"Rájöttem, hogy már nem szívesek beszélgetek senkivel sem, tudatosan kerülöm az embereket, ez a hazug, kétszínű világ ezt hozta ki belőlem."
Pont ma gondoltam erre én is.. Elegem van a körülöttem lévő emberekből.:( csak pletykálni tudnak,és mind kétszínű. Ha nem beszélek senkivel,nem adok ki magamról infót,ezek akkor is tudnak mindent. :/
"Utálom a tetoválást, nem tetszik és soha sem fog tetszeni."
És?? Kit érdekel?
"Szexuálisan bántalmaztak pár éve, a bántalmazóm úgy érzem a befolyása miatt nem kapta meg méltó büntetését."
Legközelebb ne szaladj el, mert akkor azt érzi, hogy még mindig hatással van rád, a hatalmában tart. Kerüld vele a találkozást, de ha mégis összefuttok próbálj higgadtan viselkedni. Tudom, ez nagyon nehéz mikor az embernek ezer a pulzusa és a vérnyomása és a legkisebb mozdulattal is elárulja magát. Nagyon sajnálom, hogy ez történt, remélem soha többet nem ismétlődik meg :(.
Soha nem szoktam sütni, inkább megveszem a cukrászüzemben, rengeteg fajta van, és nem drágább, mintha sütném.
Ha 4 db süti = 1 tepsi, akkor tényleg.
Sok helyen van kulon csap, ahol nem regi a rendszer, vendeglatohelyen is, ahol egesz nap hasznalatban van. Bocs, de erre nincs eszszeru magyarazat.
Kulonben meg felujitani szoktak pusztan azert is, mert a modernebb technologia jobb. Pl. ha tudsz olyan homersekletu vizet engedni, ami a zsirt jobban olja, de a kezed nem egeti, miert ne cserelned le, ha mododban all?
A dugaljjal meg nem ertek egyet. En ha valamit nem hasznalok, kihuzom, annal biztosabb nincs. Ha meg lehugyozza valaki a konnektort, akkor meg fogja csapni a kikapcsolt is.
Szexuálisan bántalmaztak pár éve, a bántalmazóm úgy érzem a befolyása miatt nem kapta meg méltó büntetését.
Jól el kéne szerintem is látni a baját...
Még mindig érzem a hiányát az exemnek. Hat hónapja élünk külön. De olyan érzés van bennem, mintha még mindig együtt lennénk! Ez lenne a megszokás? Nem tudok randizni senkivel, mert az jut eszembe, mit fog szólni az exem!
Ami elmúlt, annak vége. Le kell zárni, és pont.
Olyan erős késztetést érzek arra, hogy megegyem a gyerek kinder pingvijét, majd bele halok. Nem ehetem meg, hisz az övé..
Vegyél magadnak is. Nem csak a gyerekeknek vettem, hanem a felnőtteknek is! Olykor. ;)
„Szexuálisan bántalmaztak pár éve... képes volt az arcomba mosolyogni...”
Megérdemelné, hogy jól helyben hagyják!
Nálam sincs!
Ilyenkor inkább sütök valami sütit! :)