Vallomások (beszélgetés)
Unom, hogy minden nap ugyan olyan. Olyan jól esne valami újat csinálni. Pl: felszállni egy buszra és torkom szakadtából énekelni az It's raining
Ki tart vissza? ;)
“Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban” – mondta Mahatma Gandhi, a szabadság jelképes indiai alakja.
Biztos, hogy nagyon irigy vagy, és nagyon szeretnél hétköznapi középkorú háziasszony lenni.
De hát sosem leszel az.
"Beteg a gyerekem, én meg túlórázok pénteken, ahelyett, hogy otthon maradnék vele"
Ha van otthon vele más oké..
Attól is függ hány éves a gyerek és mennyire beteg, illetve mennyire vagytok rá szorulva arra az összegre.
"Unom, hogy minden nap ugyan olyan. Olyan jól esne valami újat csinálni. Pl: felszállni egy buszra és torkom szakadtából énekelni az It's raining men-t. :)"
hahahahaha! hát ez tök jó! Szerintem valósítsd meg az ötletet. Tök őrült lenne. :D
De az legalább megoldható :)
Ha rövid, akkor bármilyen jó, annak sanyi.
Fiam sem tud nadrágot venni, farmerből a 32-es rövid. Néha van 34-es, ez hosszú, 33-as nem létezik.
Felpróbálja az összes 34-est, hátha valamelyiket véletlenül rövidebbre szabták.
“Unom, hogy minden nap ugyan olyan. Olyan jól esne valami újat csinálni. Pl: felszállni egy buszra és torkom szakadtából énekelni az It's raining men-t. :)”
Kevesebb tv-t nézz inkább. Legalábbis nekem az ugrik be erről a vallomásról, hogy az amerikai sorozatokban, filmekben szoktak ilyesmit csinálni.
Más módon is fel lehet dobni a napjaid.
“Unom, hogy minden nap ugyan olyan. Olyan jól esne valami újat csinálni. Pl: felszállni egy buszra és torkom szakadtából énekelni az It's raining men-t. :)”
Ez inkább félelmetes. 😄
"Unom, hogy minden nap ugyan olyan. Olyan jól esne valami újat csinálni. Pl: felszállni egy buszra és torkom szakadtából énekelni az It's raining men-t. :)"
Mi akadálya?:)
Tegyél róla, hogy ne legyenek szürkék a hétköznapjaid!
Az én nagyapám meg 5évig.
Lehet,hogy a vallomást kiíró nem tudja,hogy mi is ez valójában!?
Most szégyelljem magam?
Amúgy nagymamám volt 3 évig málenkíj roboton.
Csúnya vallomás volt ez.
Én speciel dolgozom,de azért szeretem tudni,hogy mikor kapjuk meg amit meg kell kapni.
Ugyebár akinek nem inge...de akkor is.
A csp-os fórumban fröcsögőket egytől-egyig elküldeném málenkíj robotra. Egésznap itt várják a sült galambot, jókat szórakoznak a dolgozó embereken, ahelyett, hogy megpróbálnak nem csak a csp-ból èlni.
Ez nem szimpatikus vallomás, még akkor sem, ha netán igazad lenne. Nem tudhatjuk, ki milyen körülmények közt él. Vannak, akiknek nagyon fontos, hogy időben megérkezzen a csp. Nem kell olvasni a fórumot, ha nem tetszik.
"A csp-os fórumban fröcsögőket egytől-egyig elküldeném málenkíj robotra. Egésznap itt várják a sült galambot, jókat szórakoznak a dolgozó embereken, ahelyett, hogy megpróbálnak nem csak a csp-ból èlni."
Azért nem elhanyagolható összeg, és elvileg a fizetés vagy a rokkantnyugdíj előtt érkezik. Ahhoz azért alapesetben kevés, hogy csak ebből lehessen megélni. Nemigen hiszem, hogy viccelődésből folyamatos a fórum.
Az exemmel barátok maradtunk. Tegnap vacsora közben megkérdezte, hogy nekem milyen lenne az álom lánykérés? Pedig tök másról beszélgettünk. Bevallom, kezdek gyanakodni, hogy akar tőlem valami ilyet.
Minden napra egy ex-es vallomás...:D
Nem olyan nagy dolog, csináld... de az útitársak tuti furán néznek majd rád
Értelek, nekem is volt kevesebb is, most nem panaszkodom, adni is szoktam.
De a világ terhét nem veheted a válladra.
Minden szegényt, minden menhelyi kutyát, minden beteget nem menthetünk meg sajnos. Bár úgy lehetne.
nom, hogy minden nap ugyan olyan. Olyan jól esne valami újat csinálni.
Jajj, de szeretnék cserélni veled! :)
Nem is a munkával van bajom, hanem azzal hogy 8 órán keresztül hallgatják a rádiót amit utálok. A műsort is, a zenéket is, a hangerőt is"
Minden kereskedelmi rádió kiválaszt kb 100 számot,es azt adja a végtelenségig...annak idején az egész napi juventus rádió hallgatástól voltam rosszul a gyárban:)