Vallomások (beszélgetés)
Igen,de mikor sokat költünk,és bár hasznos dolgok(csak némely termékből a drágábbat veszem)és pont akkor jön velem szembe (nem csak itt)egy olyan dolog,hogy más éhezik,napról-napra él,kicsit rosszul érzem magam.Volt már nem egyszer,hogy vadidegeneknek utaltam,vagy csomagot küldtem,de erről leszoktam. Félre ne értsd,nem vagyunk gazdagok,átlagos fizetésből élünk,csak tudom,milyen nélkülözni.
Ja, amúgy én se vagyok túl vékony, mégis M-es ruhát hordok, de régebben volt S is. Nem hiszem, hogy a magassága miatt kéne a kiírónak akkora.
"172 cm vagyok és élvezem... :)"
Hashtag: XL
És azért kell xl-es ruha, mert 172 cm vagy? Hülyeség ez a vallomás.
Lelkiismeret furdalásod miért? Nem te dolgozol meg azért a pénzért, amit elköltesz?
Pont most jártam így.Rokontól kaptam 3 nadrágot ami az övé volt, de szinte újak. Azt nem kalkuláltam bele, hogy 20cm-el kisebb nálam, az összesből kilóg a bokám.
:P :DD
Pedig a 165 nem rossz:)
Unja a telet meg a hideget :)
"172 cm vagyok és élvezem... :)”
Elhiszem. Én 175 centi szeretnék lenni, de csak 170 centi jutott 😕
Én csak egy centivel maradok el tőled:)
“172 cm vagyok és élvezem... :)”
Én 175, és nem élvezem. 😄
Képzeld el, hogy a fenéken, derékban tökéletes nadrág bokánál lengedezik, alig gyártanak hosszabb szárral :( Utálatos!
Én meg utállak mindkettőtöket ;P mind a 165 centimmel ;)
"Ez a hónap katasztrófa. Jó hogy van valamennyi tartalék kaja itthon mert pénz az semmi sem maradt "
Nemrég jöttünk haza a boltból,és pont most említettem a páromnak,hogy észre vette-e,de a legtöbb pénzt pont hó végén költjük.Nem tudatosan,csak általában ilyenkor van egy-egy nap,hogy ketten megyünk bevásárolni. Erre olvasom ezt a vallomást,és lelki ismeretfurdalásom lett.:( Remélem,rendbe jönnek a dolgaid! Réges-régen nekem is volt egy átmeneti időszakom,tudom,milyen ez. :(
Nem értem, miért az XL ruha címke?
172 cm vagyok és élvezem... :)
Én 174:D
Nem értem, a "Hiányzol nagyon."-ra mit lehet nyomni. Sokan még mindig nem értik ennek a funkciónak a lényegét. Van egy fórum (a címe : Üzenj neki itt!), abban több keresnivalója lenne efféle vallomásoknak.
Ritkán azért előfordul, hogy nem értem, amit írnak, de én se vagyok egy helyesírás vagy fogalmazás bajnok, úgyhogy nem nagyon szoktam kötekedni.
Én úgy vagyok ezzel, hogy mindenkivel addig maradok kapcsolatban, amíg az nekem jó. Ha belefér, hogy számíthat rám, de én ő rá nem, akkor nem teszem mérlegre a dolgokat. Ha már bánt a dolog vagy zavar, akkor elmondom és ha nem változik a helyzet, akkor elmaradunk egymás mellől. Ezen nem érdemes drámázni, majd jön más, de ahogy itt is többektől olvashatod, azért lehet találni igazán jó barátokat is. Ha elutasítod az embereket, akkor ennek a jónak a lehetőségétől is megfosztod magad.
Kicsit legyél optimistább! :)
6 napja regisztráltál... milyen alapon törsz pálcát ismeretlen, számodra idegen emberek felett?
Te talán nem kritizálsz most?
Fogalmad nincs ki kicsoda, mit miért ír le..... vagy tévedek és régi ember vagy új ruhában???
:) Nem is gondoltam semmi rosszra. Csak annyi a lényeg, már megszoktam. Bárki hibázhat és van, aki nem tud helyesen írni. Azért meg lehet érteni. :)
Általában nem szoktam megjegyezni, de ő halmozta az elírásokat, közben meg nagyon vicces szeretett volna lenni. Egyébként nem rosszindulatú kötekedésből írtam, én mosolyogtam rajta, csak nem bírtam ki, hogy meg ne jegyezzem.
ütve fúróról már hallottam,de futva fúróról még nem.
Elgépelte,nnna!
Azért meg lehet érteni szerintem. Én már az elgépeléseket, rossz helyesírást észre sem veszem... ;)
Hát ez az! :D
És az első szónál is elakadtam. Mit utal? Kinek? Hova? Mire? Miért? :)
most fúrjunk,vagy fussunk?
További ajánlott fórumok: