Vállald fel önmagad! (beszélgetés)
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni, de épp így kezdődött nálam is!
A forró fürdő ilyenkor (egy kis kényeztető illattal) csodákra képes, nem csak a testet, a lelket is kényezteti....tudod..:))
Én magam szoktam szárítani gyógynövényeket (családi házban lakom) és nagyon jó szolgálatot tesz ilyenkor.
Most kicsit ki kell lépnem, a leányomnak átadom a net-et, de majd jövök vissza! :))
Én a mai napig "meztelenkedek" mások kabátba jártak amikor Én még pólóban jártam!! :))))
Sajnos egy üvegből is ittam emberekkel amire nem vagyok annyira büszke. Egyenlőre még megvagyok!!! :))) 1 éve nekem is volt egy emberpróbáló helyzetem aminek következtében legyengültem. Akkor voltam utoljára dokinál igazából. 2 hét alatt rendbejöttem. Ittam csalán-kakukkfű-hárs-feketeribizli teakeveréket amit Én kotyvasztottam, azt főztem le. Azon kívül akkor egyetlen egy gyógyszert szedtem, a Panadol Ultrát!! Hozzá kell tennem hogy akkor borzasztó beteg voltam. Már levegőt is alig vettem. :(((:)
Tudod, az ember test-lélek-szellem!!!
Próbáld meg mindegyik szintet kielégíteni és akkor triplán gyógyulsz!!
Szia Zolcsika!
Köszi a jótanácsokat, így mindjárt más, ha én kapom....és igyekszem rendbe tenni magam.:)
Még soha életemben nem voltam influenzás, bár hogy "csókolgattam" a kolléganőimet (mert hogy kell egy kis szabi), nem kaptam el. Sem a mumpszot, pedig a tesóm majd' belehalt, ő otthon maradhatott, én mentem a suliba....:)
Viszont az utóbbi pár hónap emberpróbáló volt az életemben, mind a munkámban, mind a magánéletemben és azt hiszem, "lemerült az akkumulátor".
Tudod, a "cipész cipője...." :)))
Egyél étrendkiegészítőket!!! Ajánlom a multivitamint!! Itt egy termék ami természetes alapanyagokból van, gyógynövényboltokban és patikákban lehet kapni. Egyszerre tartalmaz sok vitamint és nyomelemeket.
De vehetsz Béres cseppet is csak azzal az a baj hogy kevesebb a hatóanyag, hamarabb elfogy és jó drága.
Most mindenkinek fizikai szinten erősíteni kellene magát. Nekem ki lett mutatva anno lézeres vizsgálattal hogy bár nagyon keveset járok orvoshoz mégis vitaminokban szegény a szervezetem.
Én is ezeket szedem. Ha választasz, nézd meg hogy természetes eredetű -e a cucc, mennyibe kerül és hogy mennyi mindent tartalmaz!! Sajnos aki nem figyel azt csúnyán átverhetik.
Ezen felül ajánlom a Hegyikristályt ami minden csakrát és aurát tisztít, blokkokat old fel és erősíti az immunrendszert. Csak vedd a kezedbe és úgy relaxálj, vagy amit akarsz. Fél óra múlva érzed hogy megnő az energiád. És ugye minden betegség energiahiányra vezethető vissza.
Sziasztok!
Abban van igaza, hogy magasabban már nem tudsz leverni semmit! Írány a végtelen!:)
Nem,inkább a szép nagy szárnyaid ütköznek akadályokba:(
Emelkedj fentebb!:)
Igen, igazad van ..... mindent leverek csak a nagy szárnyaimmal .... :o((
:o))
Köszönöm! :)
Akkor megyek vissza az ágyikómba, ha már megtehetem, hogy fényes napközben pihikélek...:))))
Akkor Gepárd, Angyal!
GYÓÓÓÓÓÓGYULJ! (ahogy Uri mondaná ...) ;oDDDDDDDDDDDDDD
Az angyalok simogassanak meg Benneteket! :o))
Rendben! Akkor csak a színeket mondd el légyszi, vizualizációban jó vagyok .... :oDDDDDDDDDD
Mélyrepülök, de majd túl leszek rajta. Köszi. Egy újabb lépcső, ahova fel kell mászni .... :o))))))
Nálam is így kezdődött...:)
A párom meg holnap jön haza Hollandiából.
Amúgy is mindig harc volt a net-ért a lányommal, most majd csatát kell vívnom, hogy jöhessek....!:)
Szia:)
Bennem is bújkálgat valami,de még nem jött ki rajtam,csak picikét másabb a közérzetem.
Sziasztok!
Ma nem menten dolgozni, elkaptam a lányomtól a vírust, ő 1 napig volt lázas...stb. amúgy tiszta jól van, én meg romjaimban heverek..:))