Válaszoljatok légyszíves (beszélgetés)
jó nagy hülye vagy ha azt gondolod kövér vagy!
bocs
A szerelemhez sok minden hozzátartozik!
Sajnos számít a méret is, mert a rossz szex nélkül nincs szerelem, ahhoz meg kell a méret!
Most mi van?Inkább a lesajnálás elől futnál így...
Egyértelműen hülyén állsz a dolgokhoz hozzá.
1.ezzel a gondolkodással megfosztottad magad attól,hogy legalább tapasztalt legyél
2.mivel nem vagy tapasztalt,így az alap szorongásod mellé(ami általában valamilyen szinten jellemző a pasikra,ha nem gyakorlottak)még ezt a hülyeséget is jól besz*ptad...
Fejezd ezt be.Szereted?Szereted.Akarod?Megfekteted.Kész.Mit kell ezt bonyolítani?
Legyél már normális.
Amúgy sincs olyan,hogy legjobb.Mindenki valami másért jobb és mindenki jó.Most mit akarsz???Én is nyávoghatnék,hogy nem vagyok 180centi magas bögyös maca,de letojom.Nem ez a lényeg.És ne merészelj műtétre menni!
Figyelj,van most egy depirohamod ok.Ülj le egy csendes sarokba,én is így szoktam,várd meg amíg elmúlik.Vagy tudod mit?Gyere vissza holnap,miután aludtál egyet!Aztán olvasd el ezt még egyszer:
Túlzol.Nem igaz,hogy a nők ilyenek lennének.Az,hogy ajnározzák a nagyobb méretet,vagy épp visításra készteti őket a látvány,vagy a kézi méretvétel...:D,az nem azt jelenti,hogy a kisebb méret felejtős.Azért valld be őszintén: ti pasik is megőrültök,ha egy nagy dudát láttok...Míg ha kisebb egy nő melle,akkor max eszetekbe jut,hogyan nézhet ki ruha nélkül...Szóval ne hisztizz,nem áll jól,egyértelműen túlzol.Ha meg olyan csajjal találkoztál,aki ezt mondja,azzal nem kell foglalkozni,úgy hülye,ahogy van.Ennyi.
"csak ez az őrült rögeszme. . nekem nem az kell, hogy elfogadjanak. hanem az hogy én elfogadjam magam"
Ennyi és ne a nőket hibáztasd, ha benned van a hiba :P
Te hülye vagy,már bocs:)!15az szerintem tök rendben van!Amúgy a nőknek is más "méretű" a hüvelyük.Nekem pl nagyon lent van a méhszájam,így nekem a 20cm nem egy álomméret,max nézegetni jó:)....
Amúgy meg sajnálom,ha megaláztak ez miatt,de a férfiak is sokszor megalázzák a nőket az ő "méreteik" miatt...
Jól mondod :D
Nekem a nagyon magas pasik tetszenek.. De! Ez nem minden.. Volt egy barátom, 170 cm volt. Nem zavart kezdetben.. Majd őrületbe kergetett a saját kisebbségi érzésével és ahogy ezt kompenzálni szerette volna.
A lényeg, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen Te vagy. És meglátod, mások is elfogadnak majd.. :)
hát ugy tünik, itt te vagy az akinek legjobban számit a méret és magasság... szedd össze magad, mindenkinek megvan a saját nyomora, a te helyzeted ráadásul nem is kétségbeejtö igazán. szerintem ne süllyedj bele ebbe a sekélyes gondolkozásba, hogy azért inni kell meg drogozni mert nem elég nagy a .... nem erről szól az élet, nemértem miért kell erről a nőknek hisztizni. engem nem a 15 centi zavarna igazán hanem a nyaggatás meg panaszkodás.
tök durva hogy egy 29 éves férfinek a saját péniszmérete körül forog az élete :D nemvagy te egy kicsit önző?
Cerveza ezt irod:"...és egy lány betalált ezzel a kuki témával. nem volt igaz csak féltékennyé akart tenni..."
Ebben a mondatodban benne van a lenyeg.Bar nem igazan ertem,ezzel a beszolassal,hogy akart feltekennye tenni,max az onbizalmadat akarta elvenni,hogy konnyebben tudjon birtokolni,Igy szamomra erthetobb lenne a helyzet.
Te is tudod,hogy ez az indok nem volt igaz.Szerintem Te inkabb a szakitast nem tudod feldolgozni.Szerelmes voltal,vege lett es azota nem tudod magad hova tenni.
A 176-15 cm,teljesen rendben van.Nem ertem ezzel mi a baj?
Az En parom is hasonlo adottsagu es imadom.Soha nem tudnek belekotni a mereteibe,semmilyen teren se.Volt mar nagyobbal is dolgom,magasabbal is meg cerka ugyileg is,de ez eszembe se jut mellette.Az a mult.Most Ot szeretem,jo vele,es ez a lenyeg.Hozzateszem O sem problemazik ezen.Nem is tema koztunk.
Csak annyit tudok tanacsolni neked ebben a nehez helyzetben,hogy rakd rendbe a lelked.Zard le a regi kapcsolatodat es nem gondold azt magadrol,hogy keves vagy.A leirtak alapjan nem hiszem,hogy ez igy van.Centikben meg foleg nem!!!
Probalj meg egy hozzad illo tarsat keresni,es meglatod elobb utobb helyre jon a kis lelked.
Az a baj,hogy az onpusztitas ezen nem segit,de gondolom ezt Te is belattad az elmult evekben.
Sok erot kivanok neked!Fel a fejjel!
Csak helyeselni tudok!
Igy van.A nagy,a tul nagy legalabb olyan problemas,sot az meg rosszabb,mert be sem fer,azzal meg jatszadozni sem lehet.
Végig olvastam a hozzászólásokat... Hmmm... nekem az a véleményem, hogy ha valaki így megbánt, és emiatt elhagy, akkor az nem is szeret igazán, és jobb is ha elmegy.
Szerintem a 15 az átlagosnak számít (én úgy tudom 14 alatt van az átlagon aluli) szóval örülj neki, hogy legalább ekkora van :) És szerintem ez egyáltalán nem kicsi. Az is lehet, hogy már eleve így kezded, hogy jajj nekem kicsi, nem biztos, hogy jó neked.... pedig ha egyszerűen csak belemerülnétek egymásba, akkor fel se tűnne neki.
Aki meg régen úgy megbántott ezzel, hidd el csak azért mondta, mert tudta, hogy ez a gyenge pontod és ezzel nagyon meg tud bántani!!!
Na aztán a 175 cm-eddel fogalmam sincs, hogy mi a bajod??!!! Annyi kicsi lány van :D Én pl 163 cm vagyok, barátom pedig 170...... Ő se szereti a magasságát, de ettől még van önbizalma rendesen és ő is megtalálta a számára megfelelő magasságú nőt. Igaz, hogy sok nőnek biztonságérzetet ad a magasabb srác, de az nem minden. Volt egyszer egy 193 cm magas barátom, olyan jó volt, hogy olyan magas, de rájöttem, hogy két pofontól kidőlne és már nem számított, hogy milyen magas. Barátomról tudom, hogy megtud védeni és ez nem magasságtól függ. Remélem azért lehet érteni, hogy mire gondolok :)
Visszatérve a mérethez, ha megtalálod az igazit, neki tényleg nem az fog számítani. Előttem már valaki írta, hogy ne kapkodd el az első együttlétet és ha már kialakulóban van valami, akkor nem az lesz neki a legfontosabb. Tényleg próbáld meg kompenzálni más dolgokkal. Nem csak a farkaddal lehet játszani :) Egyébként ha én választhatnék inkább kicsi legyen a partneremé mint akkora, hogy úgy érezzem, hogy szét szakadok. Szerintem fogadd el magad. Egyébként azt is eltudom képzelni, hogy annyira rágörcsölsz, hogy úristen mit fog szólni a lány, hogy fel sem áll már. Nem volt még ilyen?
Nekem biztos, hogy nem a méret számít. És szerintem ha valaki igazán szeret valakit, akkor ez nem lehet akadály!!!! Először is a pasinak el kell magát fogadni, mert az idegesítő lehet hosszútávon, hogy: de biztos élvezed, nem kicsi... stb...... És a mai világban vannak már megoldások..... Szóval lényeg a lényeg, ha valakit nagyon szeretek akkor emiatt nem hagynám el.
A magasság meg nálam annyira számít, hogy ne legyen nálam alacsonyabb, ennyi....
De ez meg olyan dolog, hogy minden embernek más jön be. Ezt szerintem nem kell idekeverni a pénisz méretéhez. :)
Meg egy dolog.Ha egy inteligens no eljut egy sraccal az agyig es ott kiderul,hogy kicsi neki a meret,akkor is embernek kell maradni,es valahogy nem a masik lelkebe gazolva kozolni a dolgot,vagy megoldast keresni,vagy ha vegkepp nem megy szakitani.
Ha mar nezte a sracot/ferfit (tok mindegy hogy nevezem) annyiba,hogy a labakozze engedte,akkor nezze annyiba is,hogy nem bantja meg.Ezt finomabban nem tudtam leirni.Ez mar csak emreseg kerdese.
Szerintem az tulzas,hogy megalaznak.Az egesz ott kezdodik,hogy egy alacsonyabb srac keressen magahoz illo magassagu lanyt.Egy 165 cm-es srac ne menjen oda egy 170-es lanyhoz.Eleg nagy az esely ra,hogy ugyis elkuldi.Kersgeljen az alacsonyabb lanyok kozt,beloluk is van boven.
Ami meg a cerka meretet illeti,nem kell olyan kapkodva rohanni az agyba.Elobb alakuljanak ki erzelmek es utan jojjon a sex.Akkor mar sokkal inkabb athidalhatoak az esetleges meretbeli hianyossagbol adodo dolgok.Ha ket ember kozt mar van nemi erzelem kialakuloban,akkor mar toleransabb,elnezobb es jobban meg lehet beszelni,hogy mivel kompenzaljon a srac(minenkinek a fantaziajara bizom).
En pl sosem tudnek alacsonyabb sraccal jarni lehetne akarmilye jo dumaja stb.Nem tudnek ferfikent tekinteni ra.Ha beprokalkozna nalam egy alacsonyabb srac,finoman kuldenem el,nem megalazoan.Erre azert figyelni kell.
Megforditva,viszont csak azert mert magasabb nalam egy srac az meg ugyanugy keves,csak a magassag egy alacsonyabb sracnal eleve kizaro ok,nalam.
Keves 15 centi alattival talalkoztam, de altalaban jo a tapasztalatom. Aki tudja magarol hogy atlag alatti meret, az massal kompenzalja ezt a hianyossagot.
Egyszer talalkoztam egy kb 5 centis peldannyal, na az meg engem is sokkolt. Azzal lehetetlen barmit is csinalni.
Mikor valaki szereti, szerelmes a párjába, akkor a másikat úgy fogadja el ahogy van, mindenével (esetleges hibáival) együtt.
Általánosítani nem lehet, a nők többsége nem alázza meg, nem küldi él, és nem neveti ki az átlagos vagy átlag alatti mérettel rendelkezőt fiút.
A másik az, hogy mindenki megtalálja a párját, méretben is.
A magasság a dominanciát sugározhatja, legalább olyan megnyerő, mint a jó duma.
További ajánlott fórumok:
- Állásinterjúra megyek holnap. Bátorítsatok légyszíves!
- Akiknek sikerült fogyni, légyszíves ide:)
- Szerintetek mi lehet a bajom? Légyszíves írjatok!
- Ajánlottak egy lehetőséget, ahol vállalkozóként kéne üzletkötőnek lenni. Érdemes belevágni? Segítsetek légyszives!
- Segítsetek légyszíves nagyon fontos lenne! Mik a kiszáradás tünetei?
- Lányok, légyszíves segítsetek!:)