Valaki feltörte az összes regisztrációmat, szerintetek mit csináljak? (tudásbázis)
Igen, meg nem árt, ha nem a kedvenc ebünk stb nevét írjuk be. Van, aki annyira átlátható. :)
Rajtam nevetni szoktak, de kb havonta megváltoztatom a jelszavaimat. Soha nem törték még fel. Hála Istennek!
Köszönöm a segítséget!
Bajt egyébként nem akarok senkinek, új jelszót állítok be mindenhová. A vaterának is írok, hogy ne töröljenek inkább (ezt figyelembe fogják venni?)....atombiztos jelszót találtam ki. :)
Akkor nem kellett ehhez kódtörő sem. Bepróbálkozott akié a gép, és bejött neki. Szórakozott egyet a károdra. :S
Írd meg a Vaterának is, hogy feltörték a fiókodat, változtass jelszót és adj meg új postafiókot. Az eladóknak ha megírod, hogy mi történt, akkor megúszod egy-egy semlegessel, nem hiszem, hogy nagy baj lenne belőle. Hiszen az üzlet nem jön létre, nem kell nekik sem kifizetniük a jutalékot. Szerintem megértőek lesznek.
Ha idegen helyről lépsz be a regisztrációidba, akkor mindig töröld az előzményeket magad után, vagy nyiss privát böngészőt, az eleve meg sem jegyzi.
Sajnálom, hogy így jártál. :(
itt a gond...
A firefox kijelzi hogy "Mented e a jelszavad" de az IE nem. Mármint az is de, az csalafintább böngésző...
A programfájlok között megjegyzi az adott oldalakat melyeket nézted meg (nem az internet előzményekben), és ott még a képek is megtalálhatóak melyekre kattintasz vagy mit írsz be. hidd el kis fejtöréssel meg lehet mindent oldani! :S sajnos... :S
Én is új email címet javaslok, új jelszóval, amit legalább 3 -4 naponta változtatsz folyamatosan!
IP cím alapján nem tudja meg hogy 100 % ki volt az. Az ip cím az csak egy átjáró, mely egy központi szervergéphez csatlakozik, és azok is máshova. Ha fix ip címe van akkor talán, de körülményes a keresése.. ha változó ip címe van, akkor felesleges is belekezdenie...
Én mindig hülye kódokat választok, de azok sem biztosak. Kisbetű, nagybetű, számok, ahol engedi ott jelek, stb... És van egy ftp elérésem a játékszerverem felé, ott pl hetente változtatom, mert az könnyebben törhető! :)
Na akkor tuti, hogy valami olyat nyitottatok meg, amivel kicsomagoltatok egy olyan fáljt, amivel mindenhez hozzá tudnak férfni.
Feltéve, hogy nem a szobatársad volt és ezel hárít..
Csinálj új e-mail címet és arról regisztráj mindenhova. Mert az új regisztráció nem ér semmit a régi e-maillel, mert lekérheti a jelszót.
Szóval új e-mail , arról új regisztrációk és olyan legyen a jelszavad, ami eltér az addiggitől és soha nem jönnének rá. PL ne kedvenc énekesed stb.
Úgy jöttem rá, hogy vateráról valaki rendelt helyettem olyan dolgokat, amiket én nem is nézegettem... Facebookon ismeretlen emberek írnak rám, hogy miért jelölöm be őket, stb.
Na de engem a vatera idegesít igazán. Származhat ebből valami gondom? Már kértem a regisztrációm törlését...Az email címem, facebookom, mindenem jelszavát átírtam... De a vaterát töröltetem majd újra regisztrálok.
Szerintetek ez jó megoldás?
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- A citromailemből eltűnt az összes levelem, és most azt írja ki, ha be akarok lépni, hogy átmenetileg nem elérhető. Feltörték?
- Volt egy összeszólalkozásom egy jó haverommal, nagyon felhúzta magát, majdnem verekedés lett, és sajnos bokszoló volt.. mit csináljak?