Valaki csinált már Kitexes szakmai nyelvvizsgát? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Német B2 kereskedelmi nyelvvizsgára való felkészüléshez keresek anyagokat. Szóbeli, írásbeli, levél. Minden segítségnek nagyon örülnék.
karoczkai.csabane@gmail.com
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Az őszi kereskedelmi német nyelvvizsgára szeretnék elmenni, de sajnos erőteljes anyag hiányban szenvedek. Ha valakinek lenne szóbeli, írásbeli, levél, bármilyen anyaga nagyon megköszönném!
hardiroland22@gmail.com
Köszi előre is!
Sziasztok! Kitex kereskedelmi angol nyelvvizsgára való felkèszülèshez keresek anyagokat. Mintalevelek, kidolgozott tètelek, minden érdekel:) Ha valaki tud ebben segíteni, az legyen szíves írjon:) Előre is köszi, aki megkeres!
juhasz.brigitta92@gmail.com
Sziasztok!
Kitex idegenforgalmi nyelvvizsgához keresek anyagot.Főként kidolgozott tételek,nyelvvizsga mintafeladatok érdekelnének.Szívesen megvásárolnám.
Ha tud vki segíteni,email címem:czako.krisztina86@gmail.com
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! KITEX német B2 kereskedelmi vagy a BCE német B2 gazdasági nyelvvizsgáját szeretném megcsinálni most tavasszal, de sajnos kevés anyagom van a vizsgához. Amennyiben valaki tudna nekem segíteni tételekkel, esetleg szószedettel, minta feladatokkal, rettentően hálás lennék érte!
Amennyiben bármelyikőtök lenne a megmentőm, kérem hogy az alábbi e-mail címre írjon nekem: b.alexandra1988@gmail.com
Előre is köszönöm!
Üdv: Szandra
Sziasztok,
kereskedelmi német középfokú kitex vizsgához lenne szükségem anyagokra, tételekre.
Esetleg már nem használt könyveket is megvásárolnék.
Köszi
Sziasztok!
Sokaknak köszönöm az emailt,melyben németet tudnátok adni. Sajnos ezek szerint nem irtam bele hogy
középfoku kereskedelmi angolra lenne szükségem.
Van esetleg valakinek aki szivesen elküldené vagy eladná?
Köszönöm szépen:-)
Szia stefy!
Esetleg tudnál nekem küldeni szóbeli anyagot !Nagyon hálás lennék érte! Nagyon köszi !
Szia Beus! Látom van anyagod. Esetleg tudnál nekem küldeni valamit? Bármit szivesen veszek! Sikerült a vizsgád?
gyorgyi.nemet84@gmail.com
Nagyon köszi!
Sziasztok! Középfoku Kitex kereskedelmi anyagok után érdeklődnék. Tudom, hogy mostanában kevesen segitenek egymásnak, de ha mégis bármit szivesen fogadok, szóbeli, levél stb,
gyorgyi.nemet84@gmail.com.
Sajnos nagyon kevés időm van a vizsgáig, cserébe még nem tudok küldeni semmit, de amit majd a tanfolyamon kapunk anyagot nagyon szivesen elküldöm bárkinek!
Nagyon köszönöm ha valaki mégis segit nekem:-)
Sziasztok, Kitex angol kereskedelmi anyagokat, főként kidolgozott szóbeli tételeket, tud valaki küldeni nekem? Segitsegeteket elore is koszonom.
email: matuka.k@gmail.com
Szia!
Ha nekem is át tudnád küldeni a szóbeli tételeket azt megköszönném. Ha szükséged lenne írásbeli gyakorló feladatokra, akkor azt nagyon szívesen küldök érte cserébe.
Köszönöm előre is a segítséged!
Üdv, Detti
t.detti92@gmail.com
sziasztok! Kitex kereskedelmi szóbeli tételeket keresek, cserébe tudok felkészítő anyagot adni írásbelire, 7 fajta levéltípus van benne feladatokkal és mintalevelekkel.
Előre is köszönöm: visnyovszky.petra@gmail.com
Sziasztok!Kitex kereskedelmi írásbelire keresek levél mintákat,főleg a 2. típushoz.
Bármiféle segítséget előre is köszönök :)
stefy15@citromail.hu
Nagyon köszi.
Sziasztok, Kitex angol kereskedelmi anyagokat, főként kidolgozott szóbeli tételeket, tud valaki küldeni nekem?
szabinka.toth@gmail.com
Köszönettel
Sziasztok,
nekem vannak anyagaim Kitex nemet kereskedelmihez. Kidolgozott szobeli tetelek es levelek.
ttunde16@gmail.com
Kár, jól jött volna.
Nincs senkinek KITEX angol idegenforgalom vizsgára anyaga???? Nagyon kellenének levelek, szörnyen kínlódok velük. HELP ME!!!
Sziasztok,
Angol kereskedelmi szakmai vizsgához keresnék kidolgozott anyagokat, tételeket, témaköröket. Tudna valaki segíteni?
Sziasztok!
Nincsenek valakinek kitex idegenforgalmis levelei kidolgozva? Készülök az októberi vizsgára, de nem vagyok valami nagy levélíró még magyarul sem:)
Sziasztok!
Kitex kereskedelmi nyelvvizsgához kidolgozott anyagom van. Levelek, szituációk, tételek,
Tanár által ellenőrzött!
Mintát tudok küldeni!
Érdeklődni:
ksandor080@gmail.com
További ajánlott fórumok:
- Szakmai nyelvvizsga
- Milyen véleményed, tapasztalatod van a szakmai nyelvvizsgáról?
- Miskolcon szeretnék szakmai angol nyelvvizsgát tenni. Melyiket ajánljátok?
- Középfokú szakmai angol Zöld Út nyelvvizsga
- Az Emberi erőforrások szakhoz milyen szakmai nyelvvizsgát fogadnak el?
- Kodolányis szakmai nyelvvizsgával milyen tapasztalatotok van?