Valaki beszélgetni? (beszélgetés)
Igen
Ma meg láttam az élet,egy kicsit naposabb oldalát hogy úgy mondjam. Vásárolno mentel,szokás szerint a táskát a bev.kocsin hagytam. És ott is maradt véletlenül. Akkor vettem észre amikor elő akartam venni a táskámból a fülhallgatómat,de nem volt táska...gyorsan vissza a boltba,kérdezgettem semmi,teljesen elkeseredtem hogy hogy lehetek ilyen béna Aztán nem sokára hivott az apósom hogy valaki megtalálta a táskámat és elhozta hozzánk. Minden meg van,nincs hiány. :D
A jojó effektusnak többnyire lelki okai vannak.
Szerintem először tegyél rendet magadban és meglátod minden szépen kialakul:)
Lehet, hogy éppen stagnálsz.
Van, hogy a sújod nem válltozik, de a térfogatod csökken. A szervezeted lehet, hogy éppen izomszövetté alakítja a zsírsejteket. A kezdeti fogyás azért gyors, mert a szervezeted nagymértékben veszít vizet. Ezen nem szabad keseregned. Alakul az, majd meglátod.
Hi hi :-D
Hát erre nem tudok mit mondani sajnos. Kitartás!
Legalább teszel ellene.
Nem az fontos hogy meg ereszkednek e a csöcsim,az ellen tudok tenni.
Csak az a baj,hogy nehezen fogyok,és már öregszem. :))
Sajnálom, de nem értelek. Ez most ennyire fontos? Igen így működik a női biológia, tisztában vagyunk vele. :-)
A pasik meg megpocakosodnak idővel. Akkor mi se leszünk jók? :-D
Azért az 50 már túlzás lenne. :)
Mert 2 gyerek szülése után megereszkedtek a mellei,meg meg hízott.:p
Na és? Plusz 26, elférne még rajtad 50 is. :-)
Miért végeznéd úgy mint anyád? Te nem ő vagy.
Azok régi képek. Képzelj hozzá még 26 kg-t.
A szülés miatt akarok lefogyni,nem akarom ugy végezni mint anyám. :/
Tudom hogy igy is lehet.
Csak mert kimertem nyitni a számat,hogy nem tetszik hogy a szomszéd fia beáll
a kapunkba,egyböl azt kellett kapnom hogy, nem kellett volna ekkorára hízlalnom a picsámat,akkor elférnék. :/
Tényleg?
Nekem is mondták ma mert felszedtem jópár kilót.
És?
Kinek mi köze hozzá?
Jól érzem magam így is.Egészséges vagyok.
Eszembe sem jutott azon gondolkozni hogy eltegyem magam lábalól.
Á, ilyenkor az csak önámítás, hogy arra gondolsz: mindenkinek sokkal könnyebb lenne, hanem inkább arra, hogy
kinek lenne nehéz nélküled ...
Itt a tavasz, tessék mosolyogni, aranyesőt tépni a bokorról, elnyalni az első idei fagyit!!
És ha többet mosolyogsz, akkor visszamosolyognak, és máris nem érzed úgy, hogy nem szeretnek!:)
Van pár dolog,amiröl úgy érzem igazságtalan.
Elköltöztem otthonról már majdnem 2 éve. Minden jónak tünt,apuékkal se volt semmi probléma. De az utobbi időben,mintha megváltoztak volna az otthoniak. Tesommal probálko kommunikálni,de sz.rik a fejemre,pedig nem tettem semmi rosszat. És ez az utobbi 3 hónapban történt...
Te szereted önmagad?
Addig nem várhatod el másoktól hogy szeressenek ha Te önmagadat nem szereted és nem tiszteled.
ilyen mással is előfordul,velem is volt már
de ezeken a gondolatokon túl kell lépni
bánt valami?
Vannak napok,amikor úgy érzem,senki sem szeret.
Néha gondolok arra,milyen lenne ha nem lennék. Mindenkinek sokkal könnyebb lenne. :(